Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyre már van igény ;) keress már meg pls pofakönyvön vagy internesönel hu iz hu-n és egyeztetünk!
ez lacinak a miatyánkja
Ez Qrva jó
Kozel - i helyeken ,
dobozos Heineken, kilefetyelt kobányai
üvegében. Kozel -i helyeken , dobozos
Heineken, most is visszhangzik a
Dreher . Itt van a Stefi a hasamon,
kifogy a sör a poharamból , Akkor is
iszom ha nem akarok, ha nem fizet
senki utamon. Gyomrom mossa a sör ,
hízik a vesém, az ember mindig jobbat
remél. Sörbol lettem , sörré leszek , félek ,
hogy a szeszbe veszek !
Köszi, januárban akarom cseréltetni, nem sürgős...
Utána kellene néznem beszerezhető-e valahonnan jó áron. Nem ígérem hogy holnap választ tudok rá adni.
jogos sok sikert !
most ne hívj. mert nincs kedvem beszélni veled nem azért hanem majd inkább holnap. most nem sürgős.. keresgélek nézelődök nem akarok nem fordítottat csak legvégső esetbe
Szeva Rider! Egy kérdés. Vezérműláncot is tartotok?
Szabályosan nem.
Gumibogyóval csak akkor bukhatsz egy legálisan (2e HUF volt a kiváltása legutóbb amikor érdekelt a dolog) viselési engedéllyel tartott gázfegyverrel ha a rendőr belenéz a dobba.
idehaza gumis pisztoly/puska kizárólag home-defencre tartható legálisan, a használata még ott is szürke zóna. Nyári estén közelről a 18-as gumis hosszúcsövű fegyverek egy erős riasztópatronnal akár bordát is képesek törni/repeszteni. OK, be nem hatolnak de hosszú és fájdalmas a felépülés. Vállalkozó szelleműek kipróbálták a 10-es gumis gázpityut (legálisan viselhető rejtve gázpatronnal) farmeren keresztül önvédelmi távon (1-1,5m) és a tapasztalataik szerint a meglövés után negyed órával már abba tudták hagyni az ordítást de a lábuk hetekig lila volt a lövés helyén. 12-es gumissal telefonkönyv átlőhető. 18-assal a 20-as OSB nem akadály. .
ha érdekel linkelek videókat.
telefonképes üzemmódban vagy még ? mert akkor ink felhívlak......
Talán annyiból jó lesz hogy az acconynak összejöhet végre egy B-s jogsival olcsón az A1, utána meg különbözeti és viheti a pirosat. Nagy szíve vágya. talán olcsóbb lesz mint most egy A korlát.
köszi. tehát semmit se lehet itt
jó de ez most a csapágy belő része vagy a külső az 53 ? nem ezt kellene leméretezni, hanem a villahidakat ,meg a benne lévő csövet.
Légfegyver vs közterület:
"Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában a kizárólag 7,5 joule vagy annál kisebb csőtorkolati energiájú légfegyver, számszeríj, szigonypuska közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, közforgalmú közlekedési eszközön csak zárt tárolóeszközben birtokolható (szállítható)."
Ha minden igaz emellett ürítve, a lövedékektől elkülönítve szállíthatod. Rejtve (ruha alatt) betárazva (használatra készen) nem.
Önvédelemre forgótáras, gumibogyót is lőni képes gázpityu, amire lehet viselési engedélyt kérni és egy gumis egy paprikás lövedék a dobba és garantált a stophatás. Persze ha a rendőr elkap a gumibogyóért is megb@sznak ha belenéz a tárba uis az sem legális közterületen. Magyarország én így szeretlek... Egy hatékony non-lethal nagy stophatású önvédelmi eszközt se tarthatsz magadnál (sok szigorú fegyvertartási törvényű országban ezt simán megteheti az ember).
csináltam neked egy precíz rajzot is
ennyi volt a lényeg mert csapágyam van.
nah ezt jól megoldottam igazából halvány lila fingom nicns hogy mit kellene itt mérni mert ahogy néztem ezt a telót eléggé rugalmasan van megolva a belseje enged sokat a kialakítása végett szerintem még hosszabb villa nyakba is jólenne a szélessége meg megoldható csapággyal ha lehet belőle kapni más méreteket....

de ezt majd magmondja lászlú

egyébként a benne lévő "cső" átmérője 30 mm
Kép alapján eléggé más, de a rugója, vagy kipattintó mechanizmusa attól még jó lehet...
Zörgünk, ha Miskolcon vagyunk!
Rákattantam a rugó témára... ujra átnyálaztam a kínálatot! 27500volt a wirt, de megszűnt a bájkerwörd?!?! Valaki tud róla valamit?
Nekem egy S ezerötszázas donorom van már elhoztam Miskolcra, szóval helyben van... irj majd rám, hogy mit mikor hogyan ha jó az S1500 ;)
Csáá Brekkó! Fuji Finepix s5700 elvileg a fotomásinyá típusa.