Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora egy kötsög vagy
Miután leállítom én a szomszédokat szoktam hallgatni, ahogy nyávognak: Büdös kölök már megint az utcában bömbölteti a motort
Mikor Titusz beállt a garázsba egyszer a Zével, először elkezdtem keresni, h mi a franc jött be, hol nyivákol
De Alexa tinininjája is csináli.
Tank.
Fel is villogtak már, h mi az, de (benzin)tyúkeszem van sajnos, és elfelejtettem, ami meg rémlik belőle, az még nekem is ködös, úgyh inkább nem írom
he? kajak megfigyelem legközelebb
xDDDDD
Debben ez fordítva működött. Az egyik csaj egy jól sikerült kikötős buliban elhagyta a szemüvegét- beleesett a tóba. Másnap vissza horgászni.... 8 pohár lett a fogás, szemüveg meg nem volt
Ez jó. De nem erre gondoltam ;) Hanem miután leállítod, a kawák szoktak nyivákolni.
Rendes kölök vagy. Csupor....tényleg szar
én találtam ki. utálom ezt a poharat. ami CSUPOR . milyen köcsög szó ez nem? CSUPOR. kicsit meg volt roggyanva az elmén, aztán mondom ássuk el ! össze törni nem volt szivem !
Gratulálok az ötletgazáért
semmit. majd jövőre kiássuk
Mit vártok tőle?
elástunk egy bögrét a multkor
néha
te térdenbaszod magad ?
ja mert hosszú és basztatja a térdem
kunkorítod a károd ?
a káromat most kuporgatom össze
valahogy úgy
hú de kemény geci! nagyon kúl zsír a verda! bele toltad már a károd ?
a az amit csak lizingelve lehet venni újgazdag külföldimunkás ex korrupt hajléktalanverő sünkkutyáknak aztán eldobni mert nem kell, aztán még egyszer eldobni mert nagyon nem kell
Tudod mi az a nyomaték?