Tank.
Fel is villogtak már, h mi az, de (benzin)tyúkeszem van sajnos, és elfelejtettem, ami meg rémlik belőle, az még nekem is ködös, úgyh inkább nem írom
xDDDDD
Debben ez fordítva működött. Az egyik csaj egy jól sikerült kikötős buliban elhagyta a szemüvegét- beleesett a tóba. Másnap vissza horgászni.... 8 pohár lett a fogás, szemüveg meg nem volt
én találtam ki. utálom ezt a poharat. ami CSUPOR . milyen köcsög szó ez nem? CSUPOR. kicsit meg volt roggyanva az elmén, aztán mondom ássuk el ! össze törni nem volt szivem !
a az amit csak lizingelve lehet venni újgazdag külföldimunkás ex korrupt hajléktalanverő sünkkutyáknak aztán eldobni mert nem kell, aztán még egyszer eldobni mert nagyon nem kell
De Alexa tinininjája is csináli.
Fel is villogtak már, h mi az, de (benzin)tyúkeszem van sajnos, és elfelejtettem, ami meg rémlik belőle, az még nekem is ködös, úgyh inkább nem írom
Debben ez fordítva működött. Az egyik csaj egy jól sikerült kikötős buliban elhagyta a szemüvegét- beleesett a tóba. Másnap vissza horgászni.... 8 pohár lett a fogás, szemüveg meg nem volt