Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akk egy pill
jaja
méregetek neked akkor gondolom az érdekel ami a váznyakánál van hogy egyezik-e a tiéddel iga ?
De ha jól guglizok nem egyeznek az átmérők :/ ez van... marad neked én meg spórolok progresszívre
Van valami fogalmam róla :) az elképzelés az volt, hogy ha zehertől a progressziv árának töredékéért vennék egy a jelenlegitől jobb rugót akkor megkímélném magam egy 30ezres kiadástól!
ha megveszed nem nézzük meg a rugókat? :D Ha jobb a dörzijé elcserélhtjük az iksztéjére?
nem jobb a DRZ. miért lenne jobb? gondolom tudod mi az a progresszív.
hogy lenne komolyabb egy széria teló egy versenyfejlesztett WP-től? ? mikortól gyártják a DRZ-t? vagy 98 tól és ugyan az a teló van benne. de én nem vitázok.. már eladtam. ezzel a telóval mentek 90 körül a KTM endurói és a 250es gyári krosszok, még 95ben is.

amugy meg méretezd le nekem az első telód két befogója közti távot meg kormánycsapágyta meg ilyeneket mert lehet hogy mégis megveszem !
XTbe lesz progresszív rugó... de ha dörzijé jobb lenne lehet megkérdezném az árát! :D De nekem csak a rugó kell :D
hmm szerintem komolyabb teló van a dörziben mint a laci ktm ében volt de kitudja
Ehh Zéger! Tudod milyen rugó van a dörzibe? Szabad rugóhossz? Terhelt rugóhossz? Menetszám? Menetemelkedés? Rugószelvény középátmérő? Rughuzal átmérő? Fajlagos rugóhézag? Rugószelvénytávolság terhelten/terhelésmentesen? Bármi ezek közül? Vagy bármi más? Vagy jó az is ha a becsúszószár ámérője megvan és a rugóról bármilyen erőt meg tudsz adni, hogy mit tud?
Kapásból feltudnék sorolni vagy 10-15 rendőr ismerőst
De ezekkel én is igy vagyok.
Tényleg amikor megkérdezem őket hogy: De miért pont rendőr?
Mert fix munka meg úgyis felvesznek...
Vannak köztük tényleg okosak, de sajnos jóval kissebb a táboruk mint a hülyéknek.A sok huszon éves olyan nagy mellel járkál apám hogy rendőr hogy eszméletlen.Reggel Miskolcon a laktanyánál mindig feltöltődik a busz Rendőrszakközepesekkel, hát vannak köztük olyan szerzetek hogy csuda
De tényleg tisztelet a kivételnek.
Én nem tudnám csinálni, nincs ráállva a szervezetem az emberek baszogatására.
Szép szakma, viszont az állam tehet róla hogy az emberek ennyibe nézik a munkájukat.Ugye ilyenkor meg nem 1 ember munkáját minősítik hanem az egész szervezetét.

Apropó egy kis poén
Mi az abszolút lehetetlen?
A gépészmérnök cigányok sztrájkja miatt lefújni a rendőrök diplomaosztóját
Értem !

nekem volt egy kis hátszelem szóval ithon doglozom nemmesze a lakhelyemtől és adta a jóisten hogy nem pest.... ahol én vagyok a legjobb munkaközösség ahol eddig voltam mindenki alkalmazkodik és tudja mit mikor és hogyan kell csinálni egyszóval nekem nagyon jó helyem van most
most augusztusban szereltem le...elég volt közel 3 év BRFK ( 2év 7 hónap). Eddig bírtam az ocsmányságukat. Tesóm meg barátom ott van még de ahogy elnézem nem sokáig maradnak ők sem
Mocskos Magyar állam De igazából csak az tudja mi zajlik ott, aki át is éli/te. Oké, hogy fiksz munka, meg minden hülyét felvesznek mert igen..felveszik voltak érdekes kollégáim és ahogy tesóm mondja vannak érdekesebbek is Na mindegy ennek nem itt van a helye
Egyszóval nem vagyok nyugdíjas
én még fiatalka vagyok..... én most vagyok az.... nyugdíjas sosem leszek már de evan

te akkor nyugdíjas ? vagy leszereltél ?
Csak nem te is zsernyák voltál?
akkor én sem érek vele sokmindent
nyilván van rögzítve, hogy van vizsgám belőle.......
de érdekelni se érdekel a dolog......ha meg idővel kell majd, de ne keljen akkor fogok is kopogtatni.
Csak az a meglepő, hogy ha haza akartam volna fegyvert akkor új vizsgákat kellett volna tennem mindenből. és teljesen úgy kellet volna csinálnom mindent, mint ha nem is lenne semmim utánaérdeklődtem akkor és ott. Szal a szolg fegyver az csak szolgálati...
hát őőő pedig elvileg lehetne igényelned csak sulitól kellene kérded egy igazolást hogy te abbol a modulból sikeres vizsgát tettél
vedd meg az enyém
sorry elfelejtettem válaszolni én most per pill a legolcsóbban 6000 / nm áron tudok csak egyszerü a használata csak tudni kell a technikát és 2 emberes munka úgy a legszebb
Kicsit Tényleg Megizzadtam
Nembaj tavasszal már nem fog fázni
elsem hiszed hogy mennyire örülök neki és büszke is vagyok :D igaz nem teljesen 100 % os mert fokolótárcsám nincsen de az őskori módszerek is célhoz vezetnek igaz 1 nap kellet mire áttanulmányoztam mi hogy merre van meg lemértem az értékeket.....szelepösszenyitás....dekó mikor és hol nyit meg szívó meg ne érjen a dugóba de elsőre sikerült !
Na akkor most már zúzhatsz vele