Lassan ki kellene találnom milyen legyen az én kis F2-esem új fényezése, ha már sikerült elcsúfítani az eredetit.
Tippeket, esetleg photoshop-ban jártasaktól látvány képeket szívesen fogadok bárkitől!
Hát nem tudom , te hol vetted és mennyiért az idomokat?
Amúgy szerintem olyan 15ből meg fogom úszni a műanyagozást.
Annyiból nem hiszem, hogy tudnék venni egy jobb oldalidomot és a fejidom jobb oldali részét.
byerekek ,m,a foszabos voltam.. barcikán az út átjárót csinálták a srácok és bekellett állnom..((a sok motoros megcsak húzta az idegeimet..
erre gondoltam eggyett és elmentem edelénybe megnézni egy cbr600f és úgy nézki ,hogy meg is lesz..))
nem olcsóbb használt idomot venni? én úgy csináltam .. a műanyag hegesztés drága is meg szar is, meg még dolgozni kell vele. a bontott gyárit meg felpattintod és kész
Miskolc Szilágyi Dezső ut a Népkert után ha az Ady-hid felől mégy Pest felé akkor bal oldalon. A Népkert után az első ámpánál. Meglátod mert müanyag idomok szoktak kint lenni. Roszkos Lacit keresd /tulaj/
Tel.számot nem tudok, de mindig ott van.
hiába cseréltem ki a tárcsákat csak féloldalasan kopott és akkor vettem észre...((
amúgy ímádtam a kis ördögött
a két farokidom szerencsére nem sérült
Lassan ki kellene találnom milyen legyen az én kis F2-esem új fényezése, ha már sikerült elcsúfítani az eredetit.
Tippeket, esetleg photoshop-ban jártasaktól látvány képeket szívesen fogadok bárkitől!
Amúgy szerintem olyan 15ből meg fogom úszni a műanyagozást.
Annyiból nem hiszem, hogy tudnék venni egy jobb oldalidomot és a fejidom jobb oldali részét.
JA ÉS "ÖREG ÚRAS JÓ KIS NYUGIS MOTOR.."))))
earchresult&year=1997&colorname=s%C3%A1rga&countyname=borsod-aba%C3%BAj
-zempl%C3%A9n&price=498000&tabid=1&pictureid=1
! -HELYÉRE ÍRD BE TOPBIKE
erre gondoltam eggyett és elmentem edelénybe megnézni egy cbr600f és úgy nézki ,hogy meg is lesz..))
Tel.számot nem tudok, de mindig ott van.
Volt egy kis csúszásom, annak a maradványait kellene rendbe hozni.
Ha tudna nekem ajánlani valaki egy jó műanyagost Miskolc környékén, azt nagyon megköszönném!