Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DEDE ! ITT A SZÉPSÉGEM..
http://www.gold-wing.hu/goldwi...
DE JÓ LENNE ,HA AZ ENYÉM LENNE...
Olyan nincs is.....Ha már hat, akkor csillagmotor pl csőrös Tátra............
Az itteni képen nem látszik, mivel a kettő majdnem tök egyforma, csak szolgáltatásaiban más , de a zemplénis képen ugy látom GT. Végülis nem rossz azé asse, a szine meg kimondottan jó - legfeljebb nem annyira komfortos .
6 henger ,akkor az BOXER LEGYEN !))))
GT vagy GTL, láttad a képet nem?
..
Sorban van 6 db henger!
Osztán azt honnét a fenéből tudjam!
hát nem hallod,hogy bmv..))
GT vagy GTL?
Qrva jó.......Olvastam a tesztet róla, nem rossz. Ahhoz képest, hogy BMW
az milyen?
Igen.
sor6?
Téged személy szerint hiányolt is Pali, mert ugye érdeklődtél, de nem írtál konkrétat!
Igen, lecserélte!
Sor6 160LE.
Váltottunk pár szót róla előző nap a motorozzon, aztán abban maradtunk majd még be néz reggel kicsi. Olyan féltizig bambultam a gép előtt, hátha lesz valami konkrét indulási hely vagy idő, aztán megindultam én is nyugat felé. Vagy három éve jártam arra, biztos király lehetett. Egyébként lecserélte a BMW-t?
Bocs, nem piszkálni akartalak, de még nem igazán rögzült, kinek milyen vasa van itt Miskolc környékén!
De mondjuk vannak itt olyanok is akiknek van nagyobb, de azok sem mozgatták fülük botját sem, pedig szívesen láttam volna őket!
Na ,de vazze egy robogóval,hogy menjek? bármennyire is fáj én nem igazán tudok veletek tartani...
Talált!:-)
Kérdeztem, hogy jöttök e, de senki nem volt oda az 5lettől.
Én mentem.
A Szolvákoknál voltunk, Chopokon.
2024 m magasan az alacsony Tárta legmagasabb pontján.
Isteni volt!:-)
430 km lett a vége.
Szerintem nem rossz, ahhoz képest, hogy 10.00-kor indultunk Barcikáról, 16.00-kor már Aggteleken voltunk, és közben még tankoltunk is, meg ebédeltünk is!:-DD
Mi van magyarok? mindenki motorozik?
Olyan jó hogy te mindent tudsz Csak nem tudom honnan
Mióta itt vagy , másra nincs is szükség
meg a pénzé...))) mi van haver rádszakadt a nemzeti?
Múlt hétvégén kiéltem magam, ez a hétvége az ablakcseréé a házunkon...
Valaki valamerre 7végén?
Szívesen csatlakoznék!