Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusz motoros társam !

Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
Sziasztok!

Ózd környékéről keresnék endurós emberkéket akik megmutatnák nekem a környék hegyeit dombjait.
Elérhetőség az adatlapomon.
Jah, tényleg... .
Lenne hozzád egy kérdésem! A pegasoba (blokkba) milyen olajat ajánlanál? Mondjuk úgyis csak tél után cserélem, csak most eszembe jutott
Ugye tudod hogy ha nem huuundáááá-t vettél autónak akkor szét leszel szívatva?
és mákaképviselet nem volt nyítva?
Vettem. Nem is egyet.
azt hittem végre vettél egy motort..
jaj látom már. a tükörkép a küryakynban?
hehehehe Ötletes kép!
vettél egy bmv?vagy egy csöpit?
Ha már a képeknél tartunk... Azért van nekem másik járgányom is. Már, ha megtalálod a képen.
Ó szegény.
És még akkor a szoknyáját rá sem adtam. Most már csak akkor rakom össze teljesen, ha lenyomtam vagy 6-800 km-t problémamentesen. (mert azért,,, az elmúlt két évben rendesen megcsorbult feléje a bizalom)
Teljesen vonal mellől kezdtem, a sáv közepén értem földet, meg se rezzent, mintha sínen ment volna. No meg azért,,, Te, meg én,,, azon a vidéken,,, nem egy dimenzió.
nem zsír új ...4 éves
Ez a motor még mindig kegyetlen jól néz ki erről a képről az én képem jutott eszembe
Na ki a nagy pénzeszsák, te piszok? Engem cukkol, hogy milyen jól megy, erre jön az új autó. Faxom! Az én járműparkomban meg a legfiatalabb 96-os, a leg idősebb meg 1964-es. (és a 64-es jóval megbízhatóbb )
Azona azért vigyázni kell, én az éven majdnem leestem róla jobb oldalra.
tudom,de a héten jön az új kocsi és most erre is meg a motorra is nem futi...
cseélni meg nem akar az aranyos cb-s..((
Mert! Nem! Robogóóóóó! Vaze. Hát azért. Viszont a te dolgodra visszatérve, szerintem először vennéd meg azt a szép arany CB-t, aztán ráérnél árulgatni ezt a már meglévő, na nem mondom...(de tudod mit)
hamár bent volt a gazosban ,miért nem hagytad ott...?
Végül is csak körbementem. Elindulni volt szar csak, a többit már élveztem. Hihetetlenül kezelhető ez a kis jószág. Szin után van az a bakhátas bal-jobb, hát én ott féloldalt repülve dűtöttem rá a másik kanyarra. Qrva jó volt.
Hiányzott már a kis piszok. Nem tudtam volna ülni a pi...mon.
Csak nem fáztál eléggé úgy látom!
Nagyon bátor vagy!