Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
Jah, tényleg... .
Lenne hozzád egy kérdésem! A pegasoba (blokkba) milyen olajat ajánlanál? Mondjuk úgyis csak tél után cserélem, csak most eszembe jutott
És még akkor a szoknyáját rá sem adtam. Most már csak akkor rakom össze teljesen, ha lenyomtam vagy 6-800 km-t problémamentesen. (mert azért,,, az elmúlt két évben rendesen megcsorbult feléje a bizalom)
Teljesen vonal mellől kezdtem, a sáv közepén értem földet, meg se rezzent, mintha sínen ment volna. No meg azért,,, Te, meg én,,, azon a vidéken,,, nem egy dimenzió.
Na ki a nagy pénzeszsák, te piszok? Engem cukkol, hogy milyen jól megy, erre jön az új autó. Faxom! Az én járműparkomban meg a legfiatalabb 96-os, a leg idősebb meg 1964-es. (és a 64-es jóval megbízhatóbb )
Mert! Nem! Robogóóóóó! Vaze. Hát azért. Viszont a te dolgodra visszatérve, szerintem először vennéd meg azt a szép arany CB-t, aztán ráérnél árulgatni ezt a már meglévő, na nem mondom...(de tudod mit)
Végül is csak körbementem. Elindulni volt szar csak, a többit már élveztem. Hihetetlenül kezelhető ez a kis jószág. Szin után van az a bakhátas bal-jobb, hát én ott féloldalt repülve dűtöttem rá a másik kanyarra. Qrva jó volt.
Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM