Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltam ma miskolcon mindenfelé motorkával. zsír volt, szikszó után felbukkant a tükörben egy ugyanilyen gép mint az enyém mutattam neki: (y) .. azt kérdezem hová mennek? -áá csak elindultunk, aztán elkisértek ahová mentem majd elhajtottak 40 körüli csávóka asszonnyal, valahonnan alsóvadász mellől ? ! nem értettem pontosan...
Én ma láttam ezt a motort! Eléggé nem ilyen állapotban van... a SZINVA autóházban van a Lorántffy úton ... autókereskedés.. ez az egy motorjuk van.
C1800rider mester szerezte !
Hay. ez is belpiacos inkább 600-ast akkor Ja és hondát
Hali. Ez majdnem ugyan az mint a hondád volt nekem is van ilyen Nem beszélve arról hogy belpiacos. Ha az erős volt akkor ez sem lesz gyengébb. Amugy a féktárcsáidat amit a hondára vettél annó honnan szerezted
visszont ez eddig (amit eladó motorok közt találtam ) a legszebb..

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
vélemény?

http://www.kepesmotor.hu/kawas...

bár én egy kicsit kicsinek találom...inkább 600 kéne..
http://onroad.hu/hir/robogo-amit-nem-lehet-felboritani.html
Ha van valakinek kedve endurózni egy nagyot akkor az írjon :D Tegnap voltam egy kis felfedező túrán és egy nagyon jó helyet találtam.
Üdv köztünk! (bár mostanában elég keveset mozogtam/mozgok erre a suli miatt ). Hernádnémeti...van ismerős...vagyis már nemsokára hivatalosan is sóóóógor
Üdv itt!
Köszönöm
Üdv a klubban.
Fene a jó dolgod Eli! Szól6tál volna. Igaz, menni úgysem tudtam volna, de legalább tudtam volna, hogy a Bükkben vagy. Ha jól alakul a holnapi napom, délután én is kinézek már.
és ez a LÉNYEG .)))
Szia Kaszás3!

a motorbiciklim 1999-es évjáratú, még csak egy éve lakom Németiben, úgyhogy biztosan nem ismerem a nejed barátnőjét, előtte Felsőzsolcán meg Miskolcon laktam. mivel elég közel van a Bükk, ezért általában ott szoktam kolbászolni, Lillafüred, Bükkszentkereszt, Felsőtárkány, Eger, Ózd, Mályinka, stb, valamint ezek tetszőleges permutációja.
természetesen mindig attól függ, mennyi időt tudok szakítani szabadidős tevékenységre.
Általában nem szoktam útvonaltervet csinálni, csak elindulok, oszt majd lesz valami, de eddig még mindig hazataláltam
üdv.
isten hozott a csapatban ! egy kicsit (?) lököttek vagyunk,de motorosok és haverok..)))
szép motorod van ,hanyas évjáratú? merre szoktál gurulni?
a nejem nagy barátnője ott lakot ,(most barcikán) Gombár Erika.
Menybőé az angyal ledob egy csikket és eltalál majd minket! UASR!
Az a Cseh, aki tud magyarul, az a szlovák!
Ez is igaz...........Úgyhogy pláne kuss a semmirekellőnek. A garázsomban van egy 2107-es Lada, az is öregebb mint szlovákia.
Az nem szerződés hanem DIKTÁTUM.
Jó estét az Uraknak és a Hölgyeknek!

Ezúton szeretnék csatlakozni az Önök megtisztelő társaságához, mert azt gondolom hogy a topic címébe én is beleférhetek.

Hernádnémetiben lakom, a jelenlegi motorom egy Suzuki GSX 750 inazuma, szívesen csatlakoznék hozzátok, mert a szingli motorozást már egy kicsit unom. (bár néha jót tesz, levezeti a feszültséget).

Magamról annyit, hogy 36 éves gépészmérnök vagyok, aki 16 éves korától motorozik, de a 750- es kategóriával csak 4 éve közlekedek, nem vagyok egy kanyarvadász típus, és szerintem már nem is leszek, de szívesen csatlakoznék a társas gurulásokhoz.