Ez teljesen így van. Nekem is mondták már.
Mivel a SRAD - Suzuki Ram Air System -et akar jelenteni. Mondjuk az utolsó betű nem tudom,miért úgy van. Esetleg Dynamic..
Hábammeg.......Na, akkor szájbarágósan:
motorozz.hu.....klikk.......Menüben a fórumok (mert már lement a topic a bánatba)......klikk.......megkeresed lentebb valahol az eladó motorok cimű fórumot.......klikk....aztán fentről a második hsz.
Az fasza......Nem tom miért. Menj a motorozz.hu-ra, eladó motoroknál megtalálod. Nem hiszem, hogy elakadsz, de ha mégis szólj. + db VF750 eladó vagy cserélhető nagy robogóra.
Ezzel kapcsolatban tudok segíteni, mert nekem 400 és 600 is volt. A 400 és a 600 között csak a hengerben van különbség, minden más alkatrészük megegyezik. De a helyedben inkább egy 600ast keresnék, és minél fiatalabb annál jobb. Lehetőleg olajhűtőset, dupla tárcsával.
Hibák: az önindítónál van egy fogaskerék ami fura zörejt hallat, de semmi hibát nem okoz. 100 körül rezonancia, első motortartók cseréje. Egyes esetekben magas fogyasztás lehet, de mindnek van oka, az ényémnél kb az össze hiba megvolt, de utána a fogyasztás beállt 4,8-ra. Alapjába véve neked szerintem tökéletes gép, mert rendkívül jól lehet túrázni vele, viszont megállja a helyét szerintem mindenhol. Ha erre esik a választás keress, segítek benne.
Ez is igaz, de szerencsére a környék bővelkedik szép helyekben, igy van mit nézelődni a közelben is :) A jósvafői részen is elég rég jártam, teljesen jó. Viszont ma is kellemesen elfáradtam, élmény volt a nap Veletek.
SRAD
Mivel a SRAD - Suzuki Ram Air System -et akar jelenteni. Mondjuk az utolsó betű nem tudom,miért úgy van. Esetleg Dynamic..
motorozz.hu.....klikk.......Menüben a fórumok (mert már lement a topic a bánatba)......klikk.......megkeresed lentebb valahol az eladó motorok cimű fórumot.......klikk....aztán fentről a második hsz.
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&topic_id=59&session
_id=JbkIKEOlgg.1540&limit=100&offset=0&g=motorbike_forum_Elad__motorok
Három motort is kapsz érte :)
Kissé figyelmetlen voltam már tegnap este, de tényleg volt kint egy Srad aire azt hittem te vagy.
Hibák: az önindítónál van egy fogaskerék ami fura zörejt hallat, de semmi hibát nem okoz. 100 körül rezonancia, első motortartók cseréje. Egyes esetekben magas fogyasztás lehet, de mindnek van oka, az ényémnél kb az össze hiba megvolt, de utána a fogyasztás beállt 4,8-ra. Alapjába véve neked szerintem tökéletes gép, mert rendkívül jól lehet túrázni vele, viszont megállja a helyét szerintem mindenhol. Ha erre esik a választás keress, segítek benne.