Kawa! Én innentől késő délutánig nem leszek itthon, megyek ki Dobsinára, de most kivételesen autóval, a családdal. (terepszemlének éppen jó ) Úgy hogy, ha jönnél valamikor az oszlopért, azt csak du 6 után...
Olyan nagyon nincs már az odébb onnan, csak felmegy az ember észak felé egy kicsikét és hipp-hopp ott is van. Miskolcról Somoskőújfalu a távnak több mint a fele.
Egyelőre csak az biztos hogy vasárnap elmegyek valamerre.
Az okokat hanyagoljuk. Van belőle több is. Mint írtam nehéz ez, hiszen nekem is jó volt. És minden egyes tök jó volt miért nem csinálsz többet kérdéssel csak nehezebb. Még a végén meggondolom magam.
A Cered-Zadar táv egy kicsit sok lenne, nem készülök Horvátországba.
Cered-Zabar már esetleg szóba jöhet, de akkor meg már ott van nem messze az 577-es amit még sose láttam és elég nehéz lenne megállni hogy ne csábuljak el. Az meg most hogy nem sokat motoroztam, főleg két személlyel nem mentem hónapok óta, nem biztos hogy hiányzik.
Nagyon nehéz szívvel mondanék nemet erre a kérdésre, de egyelőre asszem nem lesz több ilyen általam szervezett guriga.
Ha mégis meggondolnám magam, akkor azt beírom ide is. Még ha a fegyelmezett, felvonulás jellegű motorostúra nem mindenkinek a zsánere, akkor is.
Fasza.
Ági aszonta most ne menjünk ki a tótokhoz, de könyörgöm akkor hova a rákba menjünk ahol jól motorozható az út (jó a vonalvezetése és jó a burkolat?)
Lehet megyek egy kiskört a Kassa körüli részen (fel a tározóhoz az évadnyitó útvonalán, majd vissza le a kápolna felé a nyár eleji Tátra-túra vonalán) mert az nem hosszú sem időben sem km-ben, de az egyik legélvezetesebb rész.
Próbáltam már GSX-F-et CBR-t (régit olyat mint a Kaszásé volt) és 91-es ZZR-t is. Szinte ugyanaz a kissé gübbedt, csuklón támaszkodó, lábat elég rendesen összehajtogató üléspozíció volt. Nemhogy ég és föld különbséget nem éreztem de minimálisnak is csak jóindulattal mondanám. Persze ez erősen szubjetktív és így is ítéltem meg. Kényelmesnek mondjuk egy Varát vagy DL-t nevezek vagy Burgonyát, esetleg egy 2000-es évek végéből származó cruisert. Vagy a kényelem abszolút csúcsának egy GoldWinget. De csutkás motort sosem neveznék kényelmesnek. Mondom még egyszer: erősen szubjektív a megítélés általában már az egyenes kormányos nakedeket sem tartom igazán kényelmesnek mert ott sem eléggé egyenes az üléspozíció és a láb ott is erősen hajlított.
Jövőre tuti elmegyek Horvátországa.
Egyelőre csak az biztos hogy vasárnap elmegyek valamerre.
Azt is terveztem idénre is......:(
Cered-Zabar már esetleg szóba jöhet, de akkor meg már ott van nem messze az 577-es amit még sose láttam és elég nehéz lenne megállni hogy ne csábuljak el. Az meg most hogy nem sokat motoroztam, főleg két személlyel nem mentem hónapok óta, nem biztos hogy hiányzik.
Ha mégis meggondolnám magam, akkor azt beírom ide is. Még ha a fegyelmezett, felvonulás jellegű motorostúra nem mindenkinek a zsánere, akkor is.
Ági aszonta most ne menjünk ki a tótokhoz, de könyörgöm akkor hova a rákba menjünk ahol jól motorozható az út (jó a vonalvezetése és jó a burkolat?)
Lehet megyek egy kiskört a Kassa körüli részen (fel a tározóhoz az évadnyitó útvonalán, majd vissza le a kápolna felé a nyár eleji Tátra-túra vonalán) mert az nem hosszú sem időben sem km-ben, de az egyik legélvezetesebb rész.