Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli- várom a képeket És a bővebb élménybeszámolót az új utakról
Na az szép Nem értem rá, azért nem is kerestelek. Ez a "Lillai pályán" történt?
Egy Diversiont én is találtam neked, ha már kényes ízlésed a Hondán túl is lát életet. Ez ni.
Mondjuk, ha túrázni akarok, akkor túramotort veszek, és oly hamar nem fáradok el. Ritka fegyelmezett menetelés volt ez a mai. Én részemről maradok inkább a rövidebb, de gyorsabb utak híve. Mindamellett ezeket a tájakat látni kellett, az tuti.
bár nem japán de ez meg szép..

http://www.kepesmotor.hu/april...
Mióta éjszakára kikapcsolom a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Még szóba jöhet az is ebben az inséges időben.....
Asse rossz...De ha nem sűrűn mész 120 alá, akkor sem fáradsz, a menetszél rásegit rendesen. Csak fékezgetni és lassitani ne kelljen, de ez ugyebár hegyvidéken nehezebben tartható.
én ha messzebbre megyek akkor a telepakolt tanktáskán fekszek és semmim se fáj
Combbal, csipőből kéne tartani magad De ne izgulj, nekem se megy, mindig elfeledkezem róla, igy nekem is szokott sajogni a csuklóm vagy a hüvelykizület környéke.........
Vagy 4 éve voltunk kint, egy hétvége kell rá hogy mindent láss. Az mondjuk nem sokkal több 500-nál. Mármint kifelé:)
Azt meg ki is felejtettem. Miféle 500? Ahhoz már nem Gixer kéne. Hazafelé a sok hegyről lefelében már rendesen elzsibbadt a két nagyujjam a ráterhelődéstől. Ez a 2-300 km még pont belefér. Bááár... Igaz, ami igaz, Auschwitzot még szívesen megnézném egyszer...
vélemény?
azon kívül,hogy 400,belpiacos és nem kapok ezekhez sem alkatrészt...
Ha nem nagyon akarsz 30-40 rongyot kiadni gumiért, szólj, és intézünk neked Papp Zoli barátomnál valami faxát aprópénzért.
Adrián! Hol a kék égben láttál ma? Dobsinán voltunk negyedmagammal egész délután. Már sötétedett, mikor beléptünk az országba Bánrévénél.
Mi is 8-ra

Következő lépcsőfok az 500km
Nekem viszont előbb szereznem kell egy másik hátógumit.......
Szerintem téged láttalak.
Sziasztok! Nemrég értem én is haza Bükközésből, 4-en estek ma. Köztük haverom is aki kijött velem. Nem tudom, hogy történt, heregrétnél egyszerűen eldőllt. Nem is ment gyorsan, elnemtudom képzelni mi lelhette. Nem is emlékszik semmire. Remélem nem lesz baja.
5 percel mindezelőtt kifelé egy Gilera Runner városi suhanccal atlétatrikóban, rövidnadrágban, sportcipőben, krossz sisakban ahogy kell besokallt, át az én oldalamra, olaj folyt...stb, épphogy ki tudtam kerülni a gyereket.
Azt mondta negyed órája vette, és kijöttek Ő meg 2 haverja egy 206-ossal, hogy megézzék mit tud. Hát a villa az szépen meg tudott csavarodni...
Hülyegyerek. Erre mást nem tudok mondani. Plezúr a hátán nem sok maradt, meg a kulcs csontját is fájlalta. Örülhet, hogy ennyivel megúszta.
Olyan fél8 felé mi is hazaértünk, ekkora etapot még nem mentem. 312km. És egy tankkal. Ez még mindig szokatlan a kis nagytorkúak után.
Csátok niggerek!
Most szombaton hazahoztam a kawát a miskolci szervízből Ki lett cserélve a váltó tengely mert letört a léptető villa róla...... új ára 14 ropi 12 munkadíjból meg is csinálták és szűrő meg olaj csere is volt szal a gép működőképes mentem is 1 kanyart az utcánkban vele miután leszedtük a futóról igaz szemem kifolyt meg kicsit megriogattam a szomszédokat de k.....va jól esett már csapni egy kanyart vele Jövőre új ruciban jelenik meg a közönség előtt
én is láttam ma 2 fekete sv miskolcról barcika felé ,de addigra csatlakozott egy 3. motor is...irigykedtem is))
Nemtudom ránk gondolsz-e, de minket is láthattál akár Barcikán áthaladni. Ilyen volt:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Te merre mentél Zsolti?
Én csak 200 km-t mentem, de 200 km kanyart!
Izsófalva-Kazincbarcika-Mályinka-Lillafüred-Felsőtárkán
y-Eger-Szilvásvárad-Ózd-Kazincbarcika-Izsófalva.
Király volt.
A mályinkai szakasz közel sem olyan rossz, mint hittem, és mint ahogy néhányan írták.
Egy helyen megálltunk, kb 20 pecre, és addig legalább 15 motor ment el mellettünk.
Nem versenyezni való az út, de túrázni igen!
Nem a dobsinai különítményt láttam 1/2 11-3/4 11 körül a barcikai MOL kútnál?
Épp akkor tankoltam.
Gondolkodtam, hogy csapódok hozzátok, de sem Eurót, sem kaját nem készítettem be, így inkább kanyarogtam másfelé itthon.
Milyen volt?