Tévedsz! Nekem GSXF 600-as van. Előtte VFR volt, de ég és föld a különbség a kettő között kényelem terén a Suzuki javára. A VFR is jó volt, de a mostani vas mégis jobban tetszik. Egyébként eladó, mert nem nagyon használom.
Szerintem is érdemes lenne elgondolkodnod egy GSXF-en.
A MOST MEGADOTT - tehát holnaputánra akárcsak az aktuális szélirány vagy I. Orbán király nyilatkozata - megváltozó igényeidnek tökéletesen megfelel: GS 500
Nem túl régi, csere is lehetséges, japán, kellően erős de nem túlságosan, a fenntartása olcsó (kevés az adója nem kajál sokat) alkatrész van hozzá dögivel, egyenes kormány egyenes üléspozíció, dobozolható, könnyű, kompakt egyszerű gép. Mint a 250-es Hondád volt, csak erősebb blokkal.
Semmivel sem kényelmesebb mint a régi sportmotorok (ZZR, régi CBR-ed inkább sporttúra ma már) a csutkakormány és a gugolós üléspozíció miatt. Persze kinek mi a kényelmes ugye.
a plusz felső rész nem gyári, LE LEHET VENNI, tudod ilyen OPCIONÁLIS kiegészítő, ami azt jelenti hogy a tulajdonos az ízlésére formálhatja . . . .. . . . . .
grandemotor.com-on árulnak egy 750-es gsxfet 330ért. 400-ból papírja van, az a gép midnenre jó, neki indulhatsz európának, de ha el akarod kenni a száját akkor is veszi a lapot, ha lenne annyi pénzem ami most nincs, akkor már itthon állna az udvaron az a gép.
A motor csinos és tényleg klasszikus a forma...................de szerintem túl magas.....................a plusz felső rész nekem személy szerint nem tetszik...................de ha a tulaj szive vágya simán jó.
Személy szerint nekem is jobb volna a vasárnap. Jelen állapotomban napi 30-40 pzs-nél tartok,(elkezdődött az iskola, kisebbik fiam két napig volt, és valami igen agresszív vírust szabadított a családra,mostmár mind a négyen betegek vagyunk) addigra csak helyrejönnék.
Szerintem is érdemes lenne elgondolkodnod egy GSXF-en.