Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy legyen. Csörögj rám, mielőtt jönnél.
Ja....Ha nem a tápos szekció megy szombaton :)) és igy elvileg akár még otthon is lehecc.
Mármint hogy a fáért szombaton?
Részemről ok, a fiatalok idegenkednek a vasárnaptól, mert a szombat esti partizásból hajnalban keverednek haza,aztán délután is még csak ásítoznak...
Annyira itthon is simán megbüntetik, kint is csak oda kell figyelni. Pláne lakott területen. Ha nem szombaton mentek, akkor tudok menni a fáért?
Már tegnap megtörtént. Urbi idegenkedett a Szlovákoktól, Szmetana Gabi is valami haver 120 ejrós büntijét emlegette, igazából pozitív hsz még nem volt ezügyben... Kb itt tartunk klubfronton...
én is kérek 1 ilyen sisakot
http://www.sportmotor.hu/motor...
majd motort veszek hozzá..)))
http://www.freemail.hu/mail/fm...*Qn04So1GGzZLX9nVc&ulid=besenyei75@fre
email.hu_1154370013&id=10194549&uid=1315456268.13489.fmx22&save=1
Semmi jónak nem vagyok elrontója! Megbeszélés kérdése.
Visszafelé meg érdemes Muránynak jönni. Kb egy hónapja jártam ugyanezen a vonalon, visszafelé Murány-Tornalja. Nagyon szép és járható utak.
Menjetek vasárnap, akkor lehet, hogy én is csatlakoznék.
Klubbos fórumra nem akarod publikálni?
Én is igy gondoltam
Zsííííííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííííííííír
útvonalterv a hétvégi gurulás gzgli maps térképe, annyit módosítanék, hogy érdemes felmenni vernárig :-)
Hááát, hogy szombat, vagy vasárnap, még nem tiszta. Vasárnapra mondják a legjobb időt, de, ha a többségnek szombat volna jobb, akkor valószínűleg szombat lesz belőle...
A B számít.Tehát az elsőtől.
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Van a jogsinál ilyen korlátozás hogy:
Az elsőként szerzett nemzetközi kategóriás vezetői engedély a vizsga napjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül.
A kezdő vezetői engedéllyel motorkerékpáron utas nem szállítható.

Most ez az elsőként szerzett vezetői engedély jelen esetben az "A" jogositvány vagy ami előtte volt mondjuk nekem "B".
A "B" már 4 éve megvan az "A" meg most lett meg, akkor most vihetek utast vagy hogy van ez?
Értem, köszi!
benne van az 1:1 cserébe?
mi nyíregyházára járunk a piacra és az oroszok mindent hoznak ,szinte fillérekért..ami nincs 1 héten belül hozzák..
Ez szombat gondolom. Ha körvonalazódik a dolog, publikáld már ide légyszives, lehet nekem érdekes lesz a dolog. Köszi.
N.danival vagyok németen azt hiszem... ugyh következő alkalommal leszólítom, bárki is legyen az...de szerintem ő lesz
Jómagam Sajószentpéter mellett lakom, én, ha Miskolc felől is jönne valaki, ott csatlakoznák. Igazából úgy volna kicsit élvezetesebb, ha elmennénk Szendrő felé,Perkupa után (ahol csatlakozna hozzánk Szegaga) el balra, Aggteleknél át a határon, és onnan már egész közel van Rozsnyó. Onnan meg a többi már adott... A határig pár egyenest leszámítva bőven jó a tempó a Te motorodnak is,(de nem lesz olyan veszett száguldás azokban sem) a határ után meg már úgysem kell vigéckedni az egyenesekben, mert kőccséges lehet. Próbáltam olyan útvonalat kitalálni, ami tartalmas motorozást biztosít kevés gyorshajtásra okot adó egyenessel...