Már tegnap megtörtént. Urbi idegenkedett a Szlovákoktól, Szmetana Gabi is valami haver 120 ejrós büntijét emlegette, igazából pozitív hsz még nem volt ezügyben... Kb itt tartunk klubfronton...
Hááát, hogy szombat, vagy vasárnap, még nem tiszta. Vasárnapra mondják a legjobb időt, de, ha a többségnek szombat volna jobb, akkor valószínűleg szombat lesz belőle...
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Van a jogsinál ilyen korlátozás hogy:
Az elsőként szerzett nemzetközi kategóriás vezetői engedély a vizsga napjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül.
A kezdő vezetői engedéllyel motorkerékpáron utas nem szállítható.
Most ez az elsőként szerzett vezetői engedély jelen esetben az "A" jogositvány vagy ami előtte volt mondjuk nekem "B".
A "B" már 4 éve megvan az "A" meg most lett meg, akkor most vihetek utast vagy hogy van ez?
Jómagam Sajószentpéter mellett lakom, én, ha Miskolc felől is jönne valaki, ott csatlakoznák. Igazából úgy volna kicsit élvezetesebb, ha elmennénk Szendrő felé,Perkupa után (ahol csatlakozna hozzánk Szegaga) el balra, Aggteleknél át a határon, és onnan már egész közel van Rozsnyó. Onnan meg a többi már adott... A határig pár egyenest leszámítva bőven jó a tempó a Te motorodnak is,(de nem lesz olyan veszett száguldás azokban sem) a határ után meg már úgysem kell vigéckedni az egyenesekben, mert kőccséges lehet. Próbáltam olyan útvonalat kitalálni, ami tartalmas motorozást biztosít kevés gyorshajtásra okot adó egyenessel...
http://www.sportmotor.hu/motor...
majd motort veszek hozzá..)))
email.hu_1154370013&id=10194549&uid=1315456268.13489.fmx22&save=1
Zsííííííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííííííííír
Van a jogsinál ilyen korlátozás hogy:
Az elsőként szerzett nemzetközi kategóriás vezetői engedély a vizsga napjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül.
A kezdő vezetői engedéllyel motorkerékpáron utas nem szállítható.
Most ez az elsőként szerzett vezetői engedély jelen esetben az "A" jogositvány vagy ami előtte volt mondjuk nekem "B".
A "B" már 4 éve megvan az "A" meg most lett meg, akkor most vihetek utast vagy hogy van ez?