Barhogy is van, szuper kéglit épített egyikük itt a falunkban, sok motort hordanak el tőlük, és én még akkor csak arról beszéltem, aki itt lakik. A Barcikai srácról nem tudok semmit. De, ha nem tudsz róluk, nézz rá a honlapjukra, motor van rajta dögivel...
Izsón lakok, Barcikától 10 km-re, de csak egyet tudok kérdezni!
Mi az a GrandeMoto?
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha egy környékbeli nem ismeri, akkor annyira nem jegyezhetik őket!
Vagy ha önkritikát akarok gyakorolni, akkor le vagyok maradva?
Szeretném kérni mindenki segítségét.
Tud e valaki 1995-ös RMX 250-be első teleszkópot eladót?
Ha tud akkor jelezzen már nekem légyszíves,
sürgős lenne.
enduro-team@freemail.hu
tel.szám.:0630/716-5755
Előre is köszi.
Üdv:
Pet-Air
Érdeklődnék, hogy van e valaki, aki ismeri/vett e/hallott e már valamit, jót rosszat a Kazincbarcikai Grandemotoról. Neten láttam egy motort, amit ők árulnak, és most elfilóztam kicsit a váltáson. Természetesen nem látatlanban akarok pofázni, csak örülnék, ha valaki tudna esetleg tapasztalatot mondani a céggel kapcsolatban. Győrből azért nincs túl közel, ezért érdeklődöm. Köszi előre is, üdv, és használjátok ki a jó időt!:)
Izsón lakok, Barcikától 10 km-re, de csak egyet tudok kérdezni!
Mi az a GrandeMoto?
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha egy környékbeli nem ismeri, akkor annyira nem jegyezhetik őket!
Vagy ha önkritikát akarok gyakorolni, akkor le vagyok maradva?
Szeretném kérni mindenki segítségét.
Tud e valaki 1995-ös RMX 250-be első teleszkópot eladót?
Ha tud akkor jelezzen már nekem légyszíves,
sürgős lenne.
enduro-team@freemail.hu
tel.szám.:0630/716-5755
Előre is köszi.
Üdv:
Pet-Air
Érdeklődnék, hogy van e valaki, aki ismeri/vett e/hallott e már valamit, jót rosszat a Kazincbarcikai Grandemotoról. Neten láttam egy motort, amit ők árulnak, és most elfilóztam kicsit a váltáson. Természetesen nem látatlanban akarok pofázni, csak örülnék, ha valaki tudna esetleg tapasztalatot mondani a céggel kapcsolatban. Győrből azért nincs túl közel, ezért érdeklődöm. Köszi előre is, üdv, és használjátok ki a jó időt!:)
Némá mittanátam!
0670/2744085
50 ropi, de csak extruidált sós rúd