Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barhogy is van, szuper kéglit épített egyikük itt a falunkban, sok motort hordanak el tőlük, és én még akkor csak arról beszéltem, aki itt lakik. A Barcikai srácról nem tudok semmit. De, ha nem tudsz róluk, nézz rá a honlapjukra, motor van rajta dögivel...
sajnos igen...nagyon sokan vesznek tőlük motort.mert garanciát adnak arra amit árúlnak,jó áron, sérülésmentesen...
Szia!

Izsón lakok, Barcikától 10 km-re, de csak egyet tudok kérdezni!
Mi az a GrandeMoto?
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha egy környékbeli nem ismeri, akkor annyira nem jegyezhetik őket!
Vagy ha önkritikát akarok gyakorolni, akkor le vagyok maradva?
Sziasztok!

Szeretném kérni mindenki segítségét.
Tud e valaki 1995-ös RMX 250-be első teleszkópot eladót?
Ha tud akkor jelezzen már nekem légyszíves,
sürgős lenne.
enduro-team@freemail.hu
tel.szám.:0630/716-5755
Előre is köszi.
Üdv:
Pet-Air
Nem egyszerű elcsípni őket, hogy épp itthon legyenek, viszont jó motorokat hordanak, és jó áron is adják őket.
húúú! most látom csak
hádádádászíp vedd meg !
Halló Mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy van e valaki, aki ismeri/vett e/hallott e már valamit, jót rosszat a Kazincbarcikai Grandemotoról. Neten láttam egy motort, amit ők árulnak, és most elfilóztam kicsit a váltáson. Természetesen nem látatlanban akarok pofázni, csak örülnék, ha valaki tudna esetleg tapasztalatot mondani a céggel kapcsolatban. Győrből azért nincs túl közel, ezért érdeklődöm. Köszi előre is, üdv, és használjátok ki a jó időt!:)
Meglehet, hogy előfordultam arrafelé...
Neemmmm!
te sem tudsz elbújni előlem mert láttalak (legalábbis egy tök ugyanolyan vw-t szüreti napon szántón, mint a tiéd )
mocizunk ?
de rajtam nincsen olyan kerek nadrág link bezzeg ha HERCEGNŐ lennék
Pedig egy Múvisztárra igazán felfigyelhetnének!
ő nem tud elbújni, mindig meglátja valaki amint kilép a kapun bezzeg én napokat tekergek miskolcon, sosem találkozom ismerőssel, még ha akarom se
Hello Szandra! lehetséges, hogy ma téged láttalak az sv-vel? ördögös sisak, piros sv, lány a motoron uni felé kanyarodott (kanyarodtál) be 3óra körül
Szerencsére nekem nem lett semmi bajom és a motornak is csak esztétikai sérülései lettek.
Elló. Ugye nem lett nagy baj? Te megúsztad?
kérdezd + hegedűs edét ,hejőkeresztúrban .neki mindig van vagy 200 motorja bontva...
0670/2744085
tudom láttam én is és eszembe jutott,hogy azt már tavaly is árulták..akkor a kawa árulta..
tegnap láttam azt a zzr400-ast amit lejjebb linkeltél. jó szar
mikocsi?
50 ropi, de csak extruidált sós rúd
gépkocsi !