Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még annyit: az ilyen módon javított gumival elméletileg nem lehetne csak csökkentett sebességgel közlekedni (nehogy a centrifugális erő kihúzza a kukacot) és csak az első gumis műhelyig ahol újra kellene cserélni a gumit. Persze vannak akik szerint ez hülyeség, de ezeknek azért ott figyel a gyors mocijukon a derékszögű szelepszár, mert egyenessel mindig ereszt egy kicsit nagy tempónál mivel képes kinyílni a szeleptű a centrifugális erőtől.
Majdnem jó cikk, egy dologról feledkeznek el és bár egyre kevesebb ilyen moci van azért bizonyos stílusoknál (chopi, enduro, SM például) a mai napig alap a KÜLLŐS KERÉK BELSŐVEL. Na azt kukacozhatod meg sprézheted ha a belsőt szétvágja a szög mire megállsz.
Nekem öntött felni van és az első amit megvettem egy ilyen defektjavító készlet volt. Inkább kegyen de ne kelljen mint ne legyen amikor kellene.
az útólsó a kedvencem...)))

Ezer bocsánat!

Aki viszkető seggel fekszik le, büdös ujjal ébred.

Ha valaki félrebeszél, annak két oka lehet. Vagy gőze sincs, hogy miről van szó, vagy pontosan tudja.

Sokkal jobb feketének lenni, mint homokosnak. Ha fekete vagy, azt nem kell közölnöd az anyáddal

Ne aggódj az egészséged miatt. Elmúlik.

Az én apukámnak két kukija van. A kicsivel pisil, a naggyal anyu mos fogat.

Jövöben 2012....Jön a Világvége......Aki tul akarja élni jöjjön Romániába....mi 50 évvel le vagyunk maradva!

Az alkohol nem oldja meg a problémákat- bár a tej sem.

Az ember dupla annyit hallgasson, mint amennyit beszél. Ezért is adott az Isten két fület, de csak egy szájat.

Nem szégyen a kopaszság, egy szép arcnak kell a hely.

Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

Az életben két dolog után kell szaladni: az egyik a nő, a másik a beöntés.

Ma divatosak a kis autók és a kis mobiltelefonok is. Eljön az idő, amikor divat lesz a kis farok is, és akkor Te is nagy vagány leszel!

...és minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért......"
Eladnám Dt 125 R és motoromat.
Korához képest jó állapotban felújított blokk! akit érdekel írjon a brunner_balazs@citromail.hu ra vagy hívjon vagy még esetleg több kép a linken http://www.kepesmotor.hu/yamah...
CM HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ MEGVAN megvan MEGVAn megvan
Szerintem én ki fogok nézni egy tekerésre, ha a munka nem szólna közbe.
Holnap lesz a Critical Mass. Ha esetleg valaki szeret biciklizni is, annak ajánlom.
http://criticalmass.hu/blog-ci...
Tiszta motoros idő van
Amit írtál, az mit is jelent magyarul?
Holnap CM! Tekercselősen valaki?
Akciómentesen az alapára 6,5 környékén van valahol....Na, ilyenem nekem sose lesz.................
Aham ez ha jól tom, 7 milla vót.
Amúgy GT!
mindent kiszeretnék próbálni (éss felújítani)),hogy mi a nekem megfelő és majd az marad meg
Sajnos nem.
Hát, ezt nem nehéz elérnie, mert a Harley-n kivül nem sokan gyártanak ilyen két keréken guruló 5 csillagos hotelszobát.............
a topbike van egy gpz500 fehér a városból..nem ismered véletlenül?
Azé mondjuk nem gyenge a csákó Luxus űrjármű még nem volt a repertoárban, most az is bekerült.......Mondjuk a csoppertől elég távol áll
Igaz ,az árán adnának 2-3 jó kis vasat..
Visszont az egyik legszebb motor (a kategóriájában)
Ez azé enyhe tulzás, mert én pl. vennék az árából egy motort.......
Ingyé' se kéne!
Jó-jó, de az már autó.....