Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valahonnan kinéznek egy 400-as robogóval akkor azoknak az ismeretségére nincs is szükséged. Erősebbnek biztos hogy erősebb lesz mert a vége óra szerint 140 felett kell legyen ahhoz pedig kell a kraft hogy addig kipörögjön. Bár ez a csak gyűrűzéses mutatvány nemtom mennyire fogja meghozni a várt eredményt, de mindenképp jobb lesz mint volt, főleg hogy a vezérlés is a helyére került.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy ha tud valaki Suzuki Sv 650 N. 2005 évjáratú motorhoz hűtőt, az szóljon legyen szíves ( 20/465-2863 ).
köszönöm srácok a biztatást,de ez a robogó olyan ciki(köztetek és más motorosok közt s) ,olyan kis lányos...
és nem hiszem,hogy jobb gyorsabb erősebb lesz..((
Majd igyekszem. De ha meglátsz, szólíts le nyugodtan! Álltalában vaksi vagyok ilyen helyeken... nameg süket is, úgyhogy hangos is legyél!
De már cseréltél egyszer első gumit rajta, akkor most ez már a 3.?
Ma felkerült előre is a Pilot power. Ég, és föld...
Akkor honnan ismertek? Mert intettek. .
Kötty! Hát én is úgy gondoltam :)
Sztem nem, mert Sasa most írt, h du még Tiszafüreden volt, Bucsok meg már hamarabb itthon volt.
Ők sem valószínű, mert Kunmadáron hétvégéztek, ezek után meg nem hiszem h volt kedvük még arra császkálni.
Lefényképeztem Inkább majd csk privátba a képeket... szégyellős vagyok
Egy CBR-es srác jött elől, aztán meg egy olyan R6, mint a tiéd. Esetleg Sasáék lettek volna Bucsokkal?
Te is lefényképezted Dezsonellát, vagy csak a palacsintás srác, akinek már megint nem emlékszek a nevére?
Kérsz képet rólad?
Jánoska meg csak nem adta ide a rágóját :D
Nem Lillafüreden voltunk meg a Csanyikban.
Ádám! Nem Ti jöttetek szembe ma este Szendrőládon?
Első fékfolyadék tartály nincs véletlenül a kínálatban?
Ma vettem egy Kengurúbőr Mugen Race kesztyűt 12-ért. Az jó?
Adry! Ha jössz Barcikára, keress meg, ott leszek valahol, már péntek estétől.
Szeva mester! Ha már ilyen fasza árak lettek, egy "olyan" RGV féle Brembo hátsó betétet intézhetnél nekem.(tudod, nem a szinteres fajta) Ugyanaz a fajta van a Gixerben is, és elég rendesen megégették, úgy hogy valamikor jó lenne kidobni belőle. Ha megvan, csörögj rám, és megyek érte, meg elhozom az olajat is...
Zoli csutkára leoffolta magát a héten. 62 m3 fát termeltünk ki, hordtunk be, és szállítottunk ki, úgy hogy volt mit kipihenni... A Szlovák hegyek még tervben vannak, de egyenlőre a Gixer futóművét muszáj ráncba szedni, addig ilyen hosszú útra nem indulok el vele...
Az az út minden szépítés nélkül egy szar. Én a télen onnan a Barátságkerti bejárattól hordtam le fát, még teherautóval is gáz, nemhogy ilyen kifinomult műszerekkel. Mályinka fölött még viszonylag jó, de a Bánkúti, az egy kalap szar...
Mi van ürge? Eddig tartott a robogós korszak? Egy CBR-ről átülni arra az üszökre... Gondoltam, hogy unalmas lesz... Viszont Zsoltinak igaza lesz. Fél picsával kivárni a zöldet minden lámpánál... Kicsit necces.
A tiédnek kuplung hangja nemigen lehet, max a variátora csöröpöl de ha kicseréled a csúszótagokat meg a görgőket akkor jelentősen csökkenthető a zaj. Ilyen csiliárd éves üszökre meg ne cseréld a mocid, nyugodj meg abban is ott lötyög már legalább 100ekm de lehet hogy a duplája. Ráadásul a méreteid nem biztos hogy megfelelnek a Transalpnak. Jó lesz a a Malaguti csak legyen egy gondos gazdája és legyen bejáratva meg bekarburálva tisztességgel.
'stét!
Szabin voltam net nélkül (na jó, nem teljesen)
Szóval mancihoz kell alkatrész? Alvázszám? Teherautónál ez csak így megy...
Időközben érkezett MOTUL olaj és FERODO fékbetét is a kínálatba. Valamint a BREMBO árakat sikerült kicsit lejjebb nyomni.
*kedvet