Bámész köcsög voltam. Szoknom kell még ezt a nehéz motort, meg Ádám eléggé törvénytisztelő módon jött lefelé,(hazafelé is) így kicsit jó volt levenni a terhet a csuklómról. Míg 30-40-nel átcsorogsz ezeken a hosszú városokon,(vagy falvak, vagy mittudomén) elzsibbad a kezed, de rendesen...
Az én marcona külsőm( ) biztos jobb belátásra bírta ezt a parkolóőrt, vagy mit. Minket ugyanis ilyen hülyeségekkel nem b@sztattak. Ha meg akartak volna, akkor sem kaptak volna egy fityinget sem. Felvonulás tetszett, jó motorok, jó csajok, mi kell még?
Az a parkoló fizetős volt először ott álltunk meg, hogy majd onnan átsétálunk fagyiért...aztán odajött egy emberke, megszólal: mennyi lesz? 1óra? mi: a-a, kimegyünk és átmentünk a másik oldalra
Szia az út Mexikó völgy és Bükkszent között a minősége nem vészes, inkább az h lassan lehet csak közlekedni rajta, mert 1,5sáv az egész, és beláthatatlan szűk kis kanyarok vannak, de egyszer kétszer végig lehet menni rajta :)
lillafüred, bükkszentkereszt, mexikó völgy rész között milyen az út minősége?
úgy hallottam h holnap motoros börze a praktiker parkolóba az tényleg igaz?
köszönöm!
Ez a motor jelenleg nem felel meg egy értelmesebb szerpentinezésnek. Mióta megvettem, folyamatosan javul, de még korántsem tökéletes. Amíg egy komolyabb első futóműátvizsgáláson nem vagyok túl, addig nem akarok hátráltatni senkit. Ezekben a hosszú íves kanyarokban meg nincs problem vele, szóval arrafelé nyugodtan elindulok. Nektek viszont jó utat! A Mátrában figyeljetek a kiránduló autósokra. Életveszélyesek tudnak lenni...
Az igazat megvallva jó ideje ez volt az első igazán aktív hetem, legalábbis meló tekintetében. Tegnap meg este majdnem 9 körül értem haza Edelényből a gumis Zolitól. Most már elől hátul jó gumikkal rendekezem. A holnapi nap meg csak kialakult, úgy hogy vmikor ebéd után indulok Tokajba...
holnap tervezek egy gurulást lillafüred felé ez az útvonal:
http://maps.google.hu/maps?sad...
lillafüred, bükkszentkereszt, mexikó völgy rész között milyen az út minősége?
úgy hallottam h holnap motoros börze a praktiker parkolóba az tényleg igaz?
köszönöm!
Most motoroznak, vagy találkozóra járnak!
Jó neked, mi aranyért vesszük a barackot itt!