Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bámész köcsög voltam. Szoknom kell még ezt a nehéz motort, meg Ádám eléggé törvénytisztelő módon jött lefelé,(hazafelé is) így kicsit jó volt levenni a terhet a csuklómról. Míg 30-40-nel átcsorogsz ezeken a hosszú városokon,(vagy falvak, vagy mittudomén) elzsibbad a kezed, de rendesen...
Na jah...milyen muffkátlik voltak némelyik szerintem elfelejtette, hogy a motor hátsó ülésén ül.... te is vonultál, vagy csak néző voltál?
Az én marcona külsőm( ) biztos jobb belátásra bírta ezt a parkolóőrt, vagy mit. Minket ugyanis ilyen hülyeségekkel nem b@sztattak. Ha meg akartak volna, akkor sem kaptak volna egy fityinget sem. Felvonulás tetszett, jó motorok, jó csajok, mi kell még?
Az a parkoló fizetős volt először ott álltunk meg, hogy majd onnan átsétálunk fagyiért...aztán odajött egy emberke, megszólal: mennyi lesz? 1óra? mi: a-a, kimegyünk és átmentünk a másik oldalra
Fehér ember nem felejt. Noná, hogy voltam. Adee kollégával együtt.
Szerussssssssssz! voltál Tokajban? Igen jó volt... csak hazafelé megáztunk.
Holnap Bükkszentkereszt - Bükkszentlászló rallysprint, úgyhogy ott nem fogsz tudni átmenni
Sajószentpéter mellett Kondón lakom. 4 pénz megfelel? Ha igen, holnap el is tudod vinni, legalábbis délelőtt biztos, hogy itthon vagyok.
Szia az út Mexikó völgy és Bükkszent között a minősége nem vészes, inkább az h lassan lehet csak közlekedni rajta, mert 1,5sáv az egész, és beláthatatlan szűk kis kanyarok vannak, de egyszer kétszer végig lehet menni rajta :)
személyesen hol tudom átvenni? Mennyi az ára?
Helló

holnap tervezek egy gurulást lillafüred felé ez az útvonal:

http://maps.google.hu/maps?sad...

lillafüred, bükkszentkereszt, mexikó völgy rész között milyen az út minősége?
úgy hallottam h holnap motoros börze a praktiker parkolóba az tényleg igaz?
köszönöm!
Tökéletes.
350x18 megfelel?
valaki nem tud 18 as utcai gumit eladót max 100as szélességben?
Ez a motor jelenleg nem felel meg egy értelmesebb szerpentinezésnek. Mióta megvettem, folyamatosan javul, de még korántsem tökéletes. Amíg egy komolyabb első futóműátvizsgáláson nem vagyok túl, addig nem akarok hátráltatni senkit. Ezekben a hosszú íves kanyarokban meg nincs problem vele, szóval arrafelé nyugodtan elindulok. Nektek viszont jó utat! A Mátrában figyeljetek a kiránduló autósokra. Életveszélyesek tudnak lenni...
Jó utat, és jó szórakozást, ha már nem jössz velünk a Kékesre!
Szerintem engem is. Be úgysem megyek arra a pár órára, a parkolóban meg biztos összefutunk. Szerintem én meg ebben leszek.
Ha nem fog esni én/mi is ebéd után megyünk! Majd figyellek engem könnyű megismerni elölről
Az igazat megvallva jó ideje ez volt az első igazán aktív hetem, legalábbis meló tekintetében. Tegnap meg este majdnem 9 körül értem haza Edelényből a gumis Zolitól. Most már elől hátul jó gumikkal rendekezem. A holnapi nap meg csak kialakult, úgy hogy vmikor ebéd után indulok Tokajba...
Na de eddig?
Most motoroznak, vagy találkozóra járnak!
Lehet, hogy a Tokaji motoro talin vannak a miskolciak :).
Barackosba?
Jó neked, mi aranyért vesszük a barackot itt!
Na jah...
Ugyanúgy dolgozik mindenki, mint mindenki más. E van. Ha meg kell b@szódni, hát meg kell b@szódni.