Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekli a csere 1:1+ő a nevemre írja...
És?
Engedett már?
mi a véleményetek? erre alkudozok most...
Ha ló akkor egyen zabot
HALLO
Üdv.!
Augusztus 26-27. Levelek Tó-centrum kempingben VÍZEN Fesztivál - Vízparti Zenei Napok - Ha motoros vagy és szereted a rock zenét, ott helyed:) Belépés ingyenes, összesen 8 zenekar ad koncertet, ingyenes sátorhely, gyere érezd jól magad a szezon utolsó hétvégéjén!
c1800 rider zsóti

ha jól emlékszem kaminyonos boltban dolgozol.

egy kb ár kéne nekem MAN 27-402 vagy 27-30

első stabilkarra.. jöhet ide is vagy nagymatel kuki freemail.hu

ja amugy konyítassz is ezekhez a gépekhez? központi zsirzót felnyomattuk alulról, de még mindig világít a lámpa.. mondjuk lóg ott valami vezeték.. lehet pont a visszajelzőé
Jövő pénteken Lime partyra valaki?

Huszadikám spórolós ünnep lesz, az Ősökkel megyek a Hortobágyra.... Máramenyiben nem marad meg a pénzem jelentős része szervíz után. Ma megjöttek a gyári gyertyáim, rohantam is vele Egerbe remélem holnap mehete is érte.
Na ezt nem találta meg a google. Már megrendeltem webshopból 836Ft-ért. Csak még nem ért ide. De köszi.
Ürge! Nézd már ezt a hirdetést! Thorx készlet 10-50-ig 700 pénz. Ja, és Ózdon, nem a világ másik végén... Thorx
Jaja. kissé összekeveredtek a hétvégék a búrámban.
Mit pofázok én itt. .
köszi szépen!
ezt jó tudni!
Ez Magyarország egész területén igaz!
ez bármelyik városban igaz?
Ahogy látom az időjáráselőrejelzést, én lehet itthon maradok és sütök valami döglött álatot a kemencében....

Barcikára csak jövőhéten terveznék majd menni.... amennyiben marad pénzem szervíz után ringre felmenni, meg a motoros találkozóra.
Megvolt a jó benyomás, ma pedig a nagyobb kör
Az ördög a részletekben bújik meg. Lehet, hogy az, most már nem megyek le megnézni, mert nagyon hulladék vagyok, kemény napunk volt kinn az erdőn. Egy biztos, ilyen Y mintás régistílusú túragumi.
Én is Barcikán leszek,legalábbis délelőtt egyik havernak szállítok fát. Délután meg... Ki tudja.
A kis kör alatt kell jó "benyomást" kelteni benne, hogy később legyen hosszabb is belőle. Buksi meg addig marad, amíg csak jól esik.
pedig a múlt héten láttam egy hasonlót az 5-nél meg egy ER6.. bocsi..))
Nem Viszonylag ritkán járok motorral. De akkor is a 4-en parkolom le. Általában bicikli, busz.
Az is király megoldás.
Én kinyomtatva hordom magamnál, mert egyik köcsög parkolóőr sem ismeri ezt a törvényt!
De miután megmutatom, sosem kekeckednek tovább!
Még valami a tipus nem K112 véletlenül? Olyat nem találtam hogy K12.