Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég gyenge lett itt a forgalom. Kicsit pörögjünk már fel, kérem! Kicsit én is kussban voltam az utóbbi időben, de jó okom volt rá. Íme, új taggal bővült a család.
nagyon fotóboltmaszter vagy LÁSZLÓ

gyűrd ki
vöcsökfej?
jól beszélsz vöcsökfej
Jól hangzik, de egy baj van vele, ami szerintem befolyásolhatja az oda látogatók számát: egybeesik a tokaji találkozóval...
Sziasztok!

Hallottatok már a Mályi Tavi Utcazenész fesztiválról? Aug. 11-14ig lesz megtartva. Azért írok ide, mert minél több motorost szeretnénk meginvitálni. Az eseményre terveztünk veterán autók találkozóját, tuning autó-motor találkozót. Továbbá decibelverseny, lehet majd égetni és pörkölni a gumikat, szexi csajok mossák le az autókat és a motorokat, lehet napozni, strandoloni. Lesz vízibiciklis gyorsulási verseny, lehet majd vízilabdázni a tavon. Kaja, pia dögivel, reális áron. Minden este több fergeteges koncertek több helyszínen és még sok más szórakozási lehetőség. A fesztivál területén a sátorozás lehetséges (3 napra 1000 ft/fő). Kérdésem az lenne hogy érdekel-e titeket a dolog, mert fel kellene mérnem a részvételi szintet. A plakát szerdára lesz kész. Részletesebb infók később. Maga a rendezvény ingyenes.
További infók a www.magyarzenesz.hu-n
Elérhetőség:
Kiszely Krisztián
06 30 939 1261
kiszelyk@gmail.com
Igazad van, mert amit követelsz az lenne az alap, csak mára már annyira szarik a többség mindenkire, hogy az már undorító

A bukó nem ér annyit, hogy bekúrd az ablakát......aztán még jogosan fog perelni sajnos amellett, hogy neki meg megáll a segítségnyújtás elmulasztása......

De vannak még segítőszándékúak is bőven....remélem azokba botlik bele valamelyikünk ha netán ilyen érne bármelyikünket is
Nem vagyok alapvetően egy agresszív fajta...(látszik)
De a felelőtlenségnek és a leszaromosdinak is vannak határai. És ez nálam már kiüti a biztosítékot!
Ezek még tényleg a jobb esetek, de mikor már valami törik, akkor gáz van, mert még magad talán keservesen le tudod rángatni az útról, de ha a motor az úttesten van és jön valami barom..., akár szó nélkül bedarálja a motort!
Amúgy legközelebb lesz ilyen, fogom a bukóm és bebaszom a fa..nak a hátsó szélvédőjét! Ha meg kiszál kap egy könyököst a protektorral!
Nem sokkal lennél gazdagabb
Mondjuk mikor a fejemre esett a motor akkor haverral voltam és b*szott segíteni, röhögött rajtam, én meg kimásztam a motor alól. Visszagondolva vicces volt, akkor nagyon szar
Én megállnék melletted ha elcsúsznál.......kivenném a bukszádból a zsetont oszt dzsalnék tovább .........

Mikor én taknyoltam otthon, akkor az előttem lévő autós megállt és odajött segíteni, de már összeszedtem magam.....hipp-hopp talpra álltam és a gépet is felállítottam ........
Ismerős...simsonnal taknyoltam pár éve, látták néhányan, hogy pörgök, majd miután megálltam odasétáltam a motorhoz, hogy összekaparjam magunkat, de az emberek csak "nézők" voltak, le sem szartak. Másik eset: télen szembe terepjáró átjön a mi sávunkba, padka eldob, árkon át be a szántóföld közepébe....semmi bajunk nem lett hál'istennek, a kocsi is megúszta, de kb a 10. autó állt meg. 2 öreg mama ült benne, először ők sem akartak megállni, hanem visszatolattak...
Nah, mindegy, én segítek, ha kell/tudok, csak rajtam is segítsenek, ha valami történne...
Én sem tudom, most mi a rák van, mert egy másik cimbora is csúszott, csak neki újra kell fényeztetni a GS-t!
Amúgy ami nagyon felbaszott, az az, hogy senki meg nem kérdezte volna tőle meg tőlem, hogy segíthet-e valamit....
Jó én még úgy ahogy gyorsan felkaptam a motort a földről és gyorsan reagáltam..., de én nem is mentem gyorsan!
De a GS500-asos ismerősöm, ő rendeset taknyolt, mert csúszott a földön vagy 10m-ert a kazincbarcika utáni egyenesben, a főútön, amin ugye kevesen járnak és egyedül kaparta össze a motort az úttest közepéről és tolta le!
Mellete meg mentek el és kikerülték....
Csúnya dolog ilyet kívánni, de az ilyen kö..ög, bu..i,.... az csavarodjon fel az első fára!
Nemtom mi van mostanság az esőben, de ma például vizes, amúgy tiszta úton többször megcsúszott hol az eleje hol a hátulja, pedig egy cseppet sem vezettem agresszíven, azt a stílust még nem támogatja a térgyem. Nemrég pedig olyan eső esett, ami az úton a kocsik kereke alatt habzott mintha valami mosóporral lett volna szennyezve mindenhol.
Ez a zúzós hónap..., úgyhogy bekapok egy leszarom tabit és iszok rá..., de bazz nagyon sokat!
Nem elég, hogy az asszonnyal is összerúgtuk a port, még a motort is csúsztattam!
Az a rohadt nagy mákom, hogy nem lett nagy baja, de egy oldadeklim az kilyukadt a lábtartó meg a váltókar minusz, meg a fejidom is kapott egy kicsit, olyan 2cm-et berepedt az index benyomódása miatt!
Enyhén idegesítő. Mint sima főúton a hatvanra beálló nemmondommik. De újabban attól kapok agyfaszt, h állandóan fékeznek előttem a ZŐD lámpánál. No de persze kínosan ügyelnek ilyenkor arra is, h olyan közel menjenek egymáshoz a másik sáv autójával, h még csak véletlenül se lehessen közéjük slisszanni..... ááádehogy.
akkor kapjatok be ti ketten Ferenccel :D
Hát igazán nem bánnám én se.... minden nap elázok! Sztem csóri SV egész előző életében nem ázott ennyit, mint most velem. Ruhám már szinte ki se szárad.
dehogy nem sajnálnád . útána mivel járnál ki az erdőre? a német csoda oda nem jó...
Ezt nem sajnálnám, dehát ezzel meg nem érem utol az ilyen majmokat.
tudod ,hogy hányszor megfordúlt már a fejembe,de sajnálom a SCANIAT)))
Na ilyenkor ülnék legszívesebben egy bazinagy fekete ámerikai terepjáróban,vaskos bokortolóval az elején, oszt bökném farba a tötymörgő okostojást, tolni lefele a g*cibe!