nem igazán tud senki (aki volt,már az sem(( )
ráadásul ma oda kellett,hogy pörköljek majdnem kocc volt..és és nem ment 100-nál többet és csak 5100pörgött a régi 7600 helyett!
hát meleg volt..
Első hiba: Épp tegnap röffentettem be a pirosat. Itt az utcában húzkodtam neki forgolódtam, sprinteltem vele tök jó volt. Persze nem egy R1, de jól esett. Semmiféle életveszélyt nem éreztem a kis kerekei miatt de nemcsak most hanem az együtt töltött évek alatt sem! Kissé (?) eltúlzod a dolgot sztem. Esetleg ne a Nyék-Ónod mellékúton vagy hasonlókon járkálj, ott 120 körül a saját mocim is csúnyán táncol pedig annak 19-es meg 17-es kerekei vannak.
Második hiba: ezt eddig hogy nem említetted? Mellesleg hozass egy törött de működő donort olaszból valakivel és megoldva a problémád.
Jah, értelek...én már árulom vagy májustól a pegasot, de még mindig nálam van. Van rá érdeklődő, de azért nem állnak sorba a ház előtt meg hülye csereajánlatok kapok inkább...2 motort is akartak adni érte, de az kb olyan volt, mintha egy zsák szart kaptam volna érte kaptam már csocsóasztalos ajánlatot is, haszonállatot még nem . Jövőhéttől egyetem, úgyhogy nem tudom, hogy mikor lesz időm motorozni...
tudom,köszi. de az öreg azt mondta,hogy akkora vagyok mint egy törpebusman..))
ezért nem nézem már a pegasót sem...
a cb + gs az tetszik ,de senki nem cserélni akkar,hanem kesht akkar..((
Biztos, hogy meg akarsz válni attól a robogótól? Múltkor belinkeltél egy hondát, képesmotoron most van egy egész szép állapotú (legalábbis képről ), ez az
Esetleg Pegaso650, vagy gs500? (ha már ennyire le akarod cserélni )
Az én volt ETZ-émben is csak alig 30 ezer volt, mikor eladtam vagy két éve....86-os kiadás volt, de nálam az utóbbi tizenpárévben többet állt, mint ment, és előtte is csak a környéken használgattam ifionti koromban. Vagy az általam emlitett SV: lassan hat éves, és garantáltan 13 ezer van benne, mert a tulaj nem igazán motorra teremtődött, és most már lassan Ő is belátja....
Rendben, köszönöm előre is. A holnapi nap elég zsufoltnak igérkezik, lehet mennem kell nyiregyre is délelőtt. Mindenesetre hivlak, ha nem jön össze a holnapi nap, akkor lemegyek érte valamelyik nap a jövő hét elején. Milyen hosszúak? Csak azért kérdem, mert bele kéne férni egy kombi autóba, és úgy kell helyet csinálni neki.
Nem azt mondtam, hogy nem tekerhették, de simán elképzelhető, hogy valós a km. Régen is voltak ám gumimotorosok, akiknek csak divatból állt a garázs mélyén a bringa.
Az én 350-es Czetkám is ötödik éve áll, első gazdájától vettem meg, aki uncsitesóm, és csak az első 3 évre volt műszakija. Répáshután a 70-80,de még a 90-es években sem nagyon foglalkoztak ilyen holmi hivatalos dolgokkal, mivel a hatóság megjelenéseinek száma évente a fehér holllóéval vetekedett.( boldog békeidők) Az a motor kb az első öt évében ment, aztán 7 év álom, aztán megint 7-8 év szolgálat, és most megint öt év álom, és 36000 van benne. (és az még csak nem is nagyon haladt a mostaniakhoz képest) Másrészt meg... Vettem olyan autót, aminek a két évvel korábbi szervízkönyvi bejegyzéséből kiderült, hogy már akkor is volt 209 e. benne, én meg vettem 175 -tel... Szóval... Csak hadd tartsam meg a kétkedéshez való jogom. De, ha egyszer megbolondulok, és venni akarok egy ETZ-t, akkor csak téged kereslek. .
Kawaaa! Megvannak az oszlopaid. Nem teljesen egyenesek, nem teljesen egyformák, dehát nem is boltban vonalkódját lehúzva kapni őket. A természet nem törekszik a szimmetriára, szabályosságra, csak mi emberek vagyunk ilyen maximalista hülyék. Én holnap délelőtt megyek egy autó fával Mályiba, annak az aljába be tudnám tenni, és, ha onnan el tudod vinni valamivel, akkor nem kéne még + 2x30 km-t nyargalásznod ezért a hat csoffadt fáért. Adatlapomon ott a számom, ma este, vagy holnap de. keress meg, ha el vigyem Mályiba. Ha mégse, akkor meg majd elkerül valahogy.
ráadásul ma oda kellett,hogy pörköljek majdnem kocc volt..és és nem ment 100-nál többet és csak 5100pörgött a régi 7600 helyett!
hát meleg volt..
Második hiba: ezt eddig hogy nem említetted? Mellesleg hozass egy törött de működő donort olaszból valakivel és megoldva a problémád.
"Bocsi, de nem érdekel!
Az iPhone készülékemről küldve"
Dede.. nagyrobogó kellene neki 4-500 ccm
Ez alapján döntettem el, hogy ilyen legyen a következő , érdemes beleolvasni..
Kevés a pénz, ezért a sok cserebere ajánlat.
Apropó, amit kinéztem magamnak motort, az cserélhető.. no nem akármire, 400-as nagyrobogóra.. az meg nekem nincs
ezért nem nézem már a pegasót sem...
a cb + gs az tetszik ,de senki nem cserélni akkar,hanem kesht akkar..((
Esetleg Pegaso650, vagy gs500? (ha már ennyire le akarod cserélni )
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
1 kicsi a kereke (életveszély!)
2.meg van repedve a hengerfelye((