Sziasztok!
Keresek magam mellé motoros társakat akikkel néha eltudok menni motorozni.Legyen szó egy városi huligánkodásról vagy egy kissebb túráról.
Én Miskolcon lakok.
MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Aki úgy érzi hogy jó lenne még 1 ember maga mellé, az nyugodt szivvel vegyen fel msn-re.
Előre is köszönöm!
Üdv Dávid!
UI:
Valaki nem ismer hasonló motoros fórumot ahol BAZ megyei motorosok vannak szép számmal?
Előre is köszi
Sziasztok! Ezer éve nem voltam erre. Gyoooors helyzetjelentés!
Nyári gyakoztam, nyaraltunk egyet, meg hatalmas szerencsémre találtam egy gyönyörű kismütyűrt,no meg költözünk ezerrel
Majd ha úgy van, hogy nem így esik, mint ma (szarrá áztam, de úgy emberesen) azért jó volna még a nyáron összefutni a társasággal!
Fecó! Jó volt a stoppie az Auchan előtt
Jóóóól esett még látni is
Valami kisebb körben én is gondolkoztam, de aztán délutántól esni kezdett, úgyhogy végül is ugrott. Örülök, hogy ha már elindultatok, legalább viszonylag kevés vízzel megúsztátok.
Mi végülis 9-kor elindultunk. Eredeti terv szlovákia lett volna, de afelhőkép miatt annyit módosítottunk, hogy Salgótarjánnál lépünk ki, aztán vagy 577 vagy valami Rózsahegy felé. Addig eső és probléma mentesen elértünk (leszámitva Andornaktálya előtt egy olajfolton való megcsuszást és S.tarján előtt egy cigány ladás elénk hajtást). Ott addig nézelődtünk az ég felé, hogy sötétnek találtuk a szlovák eget, inkább irány Hollókő illetve Varsány. Épp leszálltunk Varsányban a motorrról, mire leszakadt az ég, egy félórát álltunk a buszmegállóban, majd irány a forgatag. Ott jót ettünk (volt kóstoló is, de az ételek adagja nem került többe 600-nál, és emberes adag volt) ittunk, nézelődtünk, és indulásra megint eleredt az eső, ami gyenge szitálással kitartott a 22-es utig. Ott Hatvan felé volt derűsebb az ég, ugyhogy a régi 3-ason közel napsütéses állapotban, száraz uton vágtáztunk haza. Nagyon keveset áztunk.
Ebben az időben nem nagyon van kedvem fagyoskodni, vagy elázva valami buszmegállóban múlatni az időt. Vagy,, egyszerűen csak egy elkényelmesedett vén majom vagyok. Szerintem te, tudod melyik az igazi válasz.
Nagyon remélem, hogy nem esik holnap, már jóideje nem volt lehetőségem motorozni, holnapra pedig nagyon azt terveztem. Lehetőleg a felvidék irányába.....
Nem feltétlenül igaz. Lehet ott szimmering is, a szerkezet a meghatározó, nem a felhasználás helye. Használnak "O"-gyűrűt is forgómozgásnál, mégsem szimmering. A karmantyúban nincs szorító rugó a belső felületnél, a szimmeringben van.
Viszont a fékolaj tényleg nem olaj.
Sajna, egyre jobban arrafelé tendál a dolog, hogy érdemes volna elhalasztani ezt a Szlovák túrát, mert annak nem sok értelme van, hogy az ember fél szemmel mindig az eget vizslassa, mikor kezd esni. Ha meg eleve esik is addig,+ a hőmérséklet is eléggé hitvány helyen áll, így nem lenne egy nagy élmény. De, aki másképp látja, az jelezze...
Aaaazt nézheted Mikor lesz a buli,meg merre? Lehet,hogy gyorsan vágatnom kéne egy tükröt,bár eddig is kibírtam. Már tettem a motorba tisztítót,remélem kitisztíccsa,mint az ervész a légutakat.
Keresek magam mellé motoros társakat akikkel néha eltudok menni motorozni.Legyen szó egy városi huligánkodásról vagy egy kissebb túráról.
Én Miskolcon lakok.
MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Aki úgy érzi hogy jó lenne még 1 ember maga mellé, az nyugodt szivvel vegyen fel msn-re.
Előre is köszönöm!
Üdv Dávid!
UI:
Valaki nem ismer hasonló motoros fórumot ahol BAZ megyei motorosok vannak szép számmal?
Előre is köszi
Nyári gyakoztam, nyaraltunk egyet, meg hatalmas szerencsémre találtam egy gyönyörű kismütyűrt,no meg költözünk ezerrel
Majd ha úgy van, hogy nem így esik, mint ma (szarrá áztam, de úgy emberesen) azért jó volna még a nyáron összefutni a társasággal!
Fecó! Jó volt a stoppie az Auchan előtt
Jóóóól esett még látni is
vénnek vén ,de ENERGIKUS !
Így nem kell olyan hamar újra tankolnom
Viszont a fékolaj tényleg nem olaj.
http://www.femina.hu/hirhatter...
Ha jó idő lesz, van valakinek kedve ide elnézni?
http://hu-hu.facebook.com/note...