Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis csábítás mindenkinek, hátha edvet kaptok...
Ha minden jól megy, holnap-holnapután végre hazaköltözik saját garázsába Sugikám.

Pénteken Lime Party lesz Alexa meg a többi Kawás suhanc gyün-e fölfelé?
Remélem sikerül összehozni ezt az utolsó hosszú hétvégét, elvileg Hungaroringről közvetlenül irány a Kazincbarcikai strand.
Sátrunkat Sirokban egy részeg gyerek összetörte, úgyhogy az még nincs, de majd megalszunk valahogy a motorok mellett.... remélem nem fog esni.
Óóóóafeneajódógotokat he!

Hiányoztok vaze!
hát az enyémnek még van 1-2 baja + rahedli kilométer+MAJD EL SÍROM MAGAM MIKOR LÁTOK EGY NORMÁLIS MOTORT!
Én is ilyet tervezek mára, Mályi vagy Nyék, de tavat akarok! :)
Hi everybody :)

A Mályinkás út szerintem is undorító, még NSR-rel voltam régebben, ha azóta nem újították fel, nem ajánlom, fájdalmas.

Ádámka remélem sikerült kialudnod magad :D

Zoli, mi meg megcsonkítottuk a nagy fánkat, csak a másik fórumra írtam neked!

Tegnap esti gurulás jó volt, az induláshoz képest azért jópár motor összegyűlt :)
NE! Öreg és minek akarsz még1 motort felújítani?
Bár abból se lesz semmi,mert jobb programok vannak kilátásban.
Biztos jó lesz. Érdekelt,hátha mennek Zoliék megint a Szlovák hegyekbe,de úgy néz ki,hogy nem. Én lehet,hogy beújítok egy Mc-Nyék-Mc utat,egy óra pancsolással
Mályinka- Lillafüred? Bátor cselekedet utcai motorral 3-4éve jártam arra, már akkor is nagyon rossz volt, azóta nem tudok róla h felújították volna.
Az úgy már nekem nem biznic)))
Mi megyünk, te merre mész?
Kbarcika-Mályinka-Lillafüred-Felsőtárkány-Eger-Szilvás-Ba
rcika?
Oppáré,ez a szmájli megmurdelt..
Holnap valami?javascript:smile(document.frmmsg.body,'12');document.f
rmmsg.body.focus()
Rendben, de csak ha fizethetem a nevedre íratást!
Hát igen, néha kompromisszumot kell kötni...
Száz ezer?
Nem semmi!
de cserélhetünk a banditára! DE CSAK 1:1 !
ráadásul az enyém is kb 400-450000ft közt megy..((
az enyémnek van egy kis kuplung hangja+ cserélni kellesz a görgőket is.
most,hogy szét volt szedve ,rájöttünk ,hogy nem 32000km van benne (óra szerint )hannem legalább 100000km !
Hát...mondjuk az akkor is öregebb jóval!
most járatom be van benne 200km))
2003.
de cserélni kéne a gumikat(50%) visszont új gyűrűk vannak benne felújított dúgó+ hónolt henger
A tiéd milyen idős?