Ha minden jól megy, holnap-holnapután végre hazaköltözik saját garázsába Sugikám.
Pénteken Lime Party lesz Alexa meg a többi Kawás suhanc gyün-e fölfelé?
Remélem sikerül összehozni ezt az utolsó hosszú hétvégét, elvileg Hungaroringről közvetlenül irány a Kazincbarcikai strand.
Sátrunkat Sirokban egy részeg gyerek összetörte, úgyhogy az még nincs, de majd megalszunk valahogy a motorok mellett.... remélem nem fog esni.
Biztos jó lesz. Érdekelt,hátha mennek Zoliék megint a Szlovák hegyekbe,de úgy néz ki,hogy nem. Én lehet,hogy beújítok egy Mc-Nyék-Mc utat,egy óra pancsolással
az enyémnek van egy kis kuplung hangja+ cserélni kellesz a görgőket is.
most,hogy szét volt szedve ,rájöttünk ,hogy nem 32000km van benne (óra szerint )hannem legalább 100000km !
Pénteken Lime Party lesz Alexa meg a többi Kawás suhanc gyün-e fölfelé?
Remélem sikerül összehozni ezt az utolsó hosszú hétvégét, elvileg Hungaroringről közvetlenül irány a Kazincbarcikai strand.
Sátrunkat Sirokban egy részeg gyerek összetörte, úgyhogy az még nincs, de majd megalszunk valahogy a motorok mellett.... remélem nem fog esni.
Hiányoztok vaze!
A Mályinkás út szerintem is undorító, még NSR-rel voltam régebben, ha azóta nem újították fel, nem ajánlom, fájdalmas.
Ádámka remélem sikerült kialudnod magad :D
Zoli, mi meg megcsonkítottuk a nagy fánkat, csak a másik fórumra írtam neked!
Tegnap esti gurulás jó volt, az induláshoz képest azért jópár motor összegyűlt :)
Kbarcika-Mályinka-Lillafüred-Felsőtárkány-Eger-Szilvás-Ba
rcika?
rmmsg.body.focus()
Nem semmi!
most,hogy szét volt szedve ,rájöttünk ,hogy nem 32000km van benne (óra szerint )hannem legalább 100000km !
de cserélni kéne a gumikat(50%) visszont új gyűrűk vannak benne felújított dúgó+ hónolt henger