Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma ,fél 4 kor te érkeztél miskolcra a 26-ososon?
MOTOROSOK FIGYELEM !
Éjszakai pályamotorozás augusztus 6-án (szombaton) a RabócsiRingen, Máriapócson
Nyitás 19:00 Zárás várhatóan 02:00 óra.

Várunk minden motorost erre az igazán különleges és extrém éjszakára, és az azt követő hajnalig tartó after partyra. A pályán szállás foglalható 2500 Ft-tól, valamint lehetőség van sátorozásra is, melynek díja 1500 Ft. A pályamotorozás díja, mentő biztosításával 6000 Ft. Egyéb információ és JELENTKEZÉS a 06-30-274-0800 telefonszámon, vagy a ring@rabocsiring.hu e-mail címen.
Köszi, már anno 2x voltam ott, de nem egy nagy durranás.
Inkább úgy döntöttem, Ózd-Salgótarján-Vác, vagy a Kékestető.
Hétvégén Tokaj mellett lesz party, Bodrogkeresztúrban. Nézz el oda
Ha-ha.
esetleg győr , norvégia, dél afrika ?
7végén valaki valamerre?
Pl Vác, Visegrád?
:D
Gratulálok,jó vételnek tűnik
1 kilowattnyútonméteres
A hifi torony hány vattos?
van itt egy fa szállítmányozással foglalkozó kolléga azért írtam be, de amugy teljesen igazad van az adás vételbe meg kondigéptől kezdve minden van,, mondom ez miért ne :D
Ha jól tudom motoros portál nem kamionos :D
kamaz főtengely és difi torony eladó. a főtengely fel van köszörülve, 0 kilométeres.
Hát Zoli ez már egy kicsit jobban áll neked mint a kis prüttyögő!
Külön van, hát külön van. Ha nem ül fel, lesz más jelentkező arra az ülésre. Motort nem árultaaak? Micsodaaa?
Nyugi, most, ez a kurta kis szezonvég már az óvakodás jegyében telik. Barátkoznunk kell még.
Ez a motor négy éve állt egy garázsban. Annyira üzemelték be, hogy áttolják vizsgán. A próbakör sem volt egy nagy élmény. Szeged belvárosa, tele 30-as táblával, na, próbáld ki vaze.
Köszi. mihelyt egyben van, és jól műxik, ellátogatok arrafelé.
sok sikert haver és sok BALESET MENTES KILOMÉTERT KÍVÁNOK én is. bár ennek is külön van az ülése..)))
miért pont suzi?motort nem árúltak?)))
Gratulálok! Képeken szépnek tűnik, nálad meg biztos jó kezekben is lesz aztán csak óvatosan!
Na minek szedted már szét?
Gratulálok! Várom a telefont, hogy mikor jössz! Sok-sok balesetmentes km-et! Sok örömöd legyen benne!
És így? Amúgy nem olyan szép sajna, mint a képeken, de ezt a szezont már így fogja lehúzni. Csak a lelkét akarom formába hozni, a kinézetre ott lesz a tél vége.
Gratula!
Remélem mielőbb láthatom élőben. Így képen nagyon patent állapotúnak tűnik.