Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi lehet velük lehet, hogy mindenki motorozik...én meg megyek a barackosba
Ennyire inaktívak a Miskolciak, és környékiek?
Köszi!
Be lehet azt így is másolni. Máskor kattints a link feliratra és ott értelem szerűen...mikor hsz-t írsz, akkor ott van jobb oldalon lent a hangulatjelek alatt
Most sem, de mindegy, mert a motorozz.hu-n megtalálható a kiírás.
Bocs, a link nem jól sikerült:

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4085&se
s
sion_id=JbkIKEOlgg.1267
Sziasztok miskolciak, és környékiek!

Ha valakit érdekel:

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4085&ses
sion_id=JbkIKEOlgg.1267

Kazincbarcika MOL kút a találkozási pont, mint azt ki is írtam.
Irány:
Ózd-Cered-Salgótarján-Gyöngyös.
Itt csapódunk a csapathoz.
Thx!
Azt hiszem, 2 évvel ezelőtt voltam ott.
Van valahol, valami kiírás?
Az elmaradhatatlan Tokaji Motoros Találkozó...
Miért, ott mi lecc?
Elvileg készülök, de, hogy addig még mi jöhet közbe, azt nem tudom.
még bejáratós lesz a motorom..(((
holnap valaki TISZAÚJVÁROS TRIATLON-KORMORÁN KONCERT?
Azt még nem tudom, majd kiderítem addig... szerintem amúgy akkor kb. mint tavaly. Az meg 3óra volt talán?
Mikor kezdődik a felvonulás?
Szombaton jön valaki Tokajba?
Szombaton jön valaki a Drapál emléktúrára?
Napi vicc: Orbán látogatást tesz a Vatikánban. Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki. A körülötte levő bíborosok ezen teljesen felháborodnak: - Na de Szentatyám, ez azért túlzás...! Mire a pápa: Ti csak ne szóljatok... Ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus! A bíborosok megrökönyödve kérdezik: Hogyhogy?

Erre a pápa: - Istállóban született, barmok között él és milliók várják a mennybemenetelét...
Nem találkozott valaki véletlenül Gilera 503-as motorral? (50es) Havernak van és nem bírtunk rájönni, hogy hogy is lehetne feszíteni a láncon. Se spanoló, kereket se lehet mozgatni hátra, a láncból ha kiveszünk, akkor már rövid. Tippek?
Nem fog, most 7végén lesz a Drapál János emléktúra, és kopjafa avatás!
Csak hétvégén ne essen
Én is basssszki. Negyed órára vittem ki, aztán a falunk végétől szakadni kezdett, ahol meg én lakom, kb 1km-rel beljebb, ott meg vagy 3 szem, és annyi. Picsába!
Nah, csak van még valaki itt. Amúgy megáztam ma motorral