Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármilyen is, de kurva nagy...
Vihar előtti, vagy vihar utáni csend?
Köszi szépen..., néha én is szoktam azon a honlapon matatni! Habár csak jövőre lesz esedékes, mert most sajnos inkább munka van a nyárra!
LaciCRM próbált ezzel poénkodni:

"esetleg győr , norvégia, dél afrika "

Így hát kénytelen voltam elugrani Dél-Afrikába!
Félretéve a tréfát:

Izsófalva-Kazincbarcika-Ózd-Domaháza-Salgótarján-Szé
csény-Balassagyarmat-Rétság-Vác-Rétság-Balassagyarmat-Szécsény-
Salgótarján-Bátonyterenye-Tar(Itt készültek a fotók a Buddhista Sztupáról, és Kőrösi Csoma Sándor emlékházról, és templomról)
-Bátonyterenye-Pétervására-Eger-Szilvásvárad-Kazinc
barcika-Izsófalva.

Délelőtt 10.15-kor indultunk, este 20.30-ra értünk haza.
Persze ebben az időben minden benne van, megállások, nézelődések kaja pizzériában, fagyizás, tankolás.

Az út mindenhol kiváló, szerpentinek csodálatosak!

Ja, 444 km lett a vége.
Szívesen fogadtam volna útitársamul bárkit, de úgy látom, mindenki másfelé volt!
Szinte minden 7végén megyünk feleségemmel valamerre, továbbra is szívesen látom társaságomban bárkit!

Széles utat!

Daty
Hol a jó istenbe jártatok? Tibetben?
No Zsolti merre voltunk?
Nézz szét a motorostura.hu oldalon. Biztos találsz ötleteket és némiképp az árakkal is tisztába lehet kerülni.
Jah tuti szakasz..., habár legutóbb 500km után a tátrából jöttem onan haza. Úgy már nem aláztam annyira a tájat!
A kérdés mindenkinek szól..., nem csak Ridernek. Mennyiből lehet megjárni egy Erdély túrát?(Kolozs környékére gondolom) Ezt kb. 2napból meg lehet úszni ha minden jól megy. És nem sátorozásra gondoltam, hanem valami kis egyszerűbb vedégházban meghúzódni.
Köszi. Kereslek majd.
Pofám leszakad. Ez a kurva járatás eddig az én posztom volt. Sikerült átadnom az átkot.
30/8278943
Nem is ajánlom,mert lassan kész a motorom ,gyorsan bejáratom (még nem csináltam ilyet..)) és lealázom az új motorodat !
Ja. Muszály életben maradni. Nyugi, nem készülök odaátra.
Héé,öreg csak okosan! vagy még 1-2 rajkó akit fel kell nevelni !
Még mindig nem szándékozom Kamazban gondolkodni. Ellenben a Romet blokkot már tényleg jó lenne lerendezni, mert az mégse járja, hogy nekem két járgány, az inasoknak meg egy, az se megy. Elküldhetnéd a számodat mailben,aztán valahogy csak összehoznánk a dolgot...
Kicsit szokatlan, hogyha leengedem a gázt, orra bukik. De, ha meg odahúzom neki... Vááá...
:( Basszus...
Igen, én érkeztem. A klubos gárda indult le Zemplénbe átbulizni a hétvégét, velük találkoztam, aztán meg mentem Diósgyőrbe összerakni az ex motoromat. Jól sikerült. Remélem, most már megmarad egyben a fiúnak, legalább a szezonban.
nem osztom meg nyilvánosan a véleményem ittam már ottani pálinkát.. nem rosz azt nem mondom..
Na!Mer mér máá?
Az a pohárban a saját kajszim és qrva finom lett
Ott vettük a barackot ,hazahoztuk,cefrésítettük oszt visszavittük kifőzetni.
váralja. bestillo.. nemmondom hogy: blőőő
LaciCRM!

Kitaláltad a gondolatomat is, arra megyünk.
Vártam, hátha jelzi valaki, hogy csapódna hozzám, de így egyedül megyek!
Hetek óta az első normálisan motorozható hétvége következik. A Mátrát ha neked lennék hanyagolnám. A hetek óta motorozni vágyó Rossik biztos ott lesznek. Az Ózd-Tarján (Cered-Zabar vonalon) jó elképzelés. Én is nagyon szeretem azt a szakaszt.