Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat nem jó, melóznom kell. A vasárnapokat szoktam inkább preferálni. A szolgáltató ipar már csak ilyen sajnos....és ráadásul nem is nagyon fizet......
Augusztus 31-én bezár a strand, előre szólok.
Igen, az!
Nekem meg Pasik a motoron van!
Semmi jónak nem vagyok elrontója, beszéljük meg.
Pl szombaton "Kék túra"?
Egy kis szerpentinezéssel fűszerezve?
Azt tudod esetleg, h a felvonulás mikor lesz?
csajokamotoron-tetkó?
Motorozásra mostanság kevés jut, de ha van jó ötleted, lehet hogy érdekel. Idén jó lenne még egy rendeset motorozni.
Itt jártunk 7végén.
Csak fát gyűjtünk, vagy motorozunk is?
Rád bízom, úgyis értesz hozzá......Az összerakás megy, de a kiválasztás max. ha előttem van. Köszönöm a fáradozásod előre is.
Ahogy mondod. 12-es vékony véggel még bőven jó, 18 fölött meg már elég bumfordi hinta válna belőle. Megoldom neked a héten. Vagy holnap, vagy pénteken lesz meg, mert akkor megyek olyan erdőrészbe, ahol találni is ilyen értelmesebb Tölgyfát... Amúgy meg ne gondold, hogy csak a "fasza" egyenes fából lehet szépet csinálni. Sőt...
Most hogy méregettem, sok az a 20 cm átmérő.....Inkább a 15 lehet a jó, de szerintem jobban értessz hozzá.........
Hossz szerintem olyan 2,6-3m körüli, átmérőt 15-20 cm között saccolom, 5-6 db kellene az egyenesebb fajtából. Tölgy biztos jó, bár én csak annyit tudok a fáról hogy jól ég, ha száraz......Nyárfát (annyit tudok hogy a leggyengébb minőségű fa) találtam a vaterán, csak épp jó messze van, inkább közelebb próbálkoznék.
Köszönöm a válaszod, ha tudsz valamit, érdekelne.
Átmérő,, hossz,, darabszám...? Tölgyben tudok, szerintem annál jobb nem kell. A hitegetők meg... Szegény ember, aki ígérni sem tud.
Már hogy a kék égben ne tervezném.
No, majd figyellek. De, ha úgy lesz a szeptember, ahogy a meteorológiai górék mondták, szerintem még én is megfordulok Bükkszéken egy hétvége erejéig.
Amivel megvettem, az 1989-es gumi volt. Kaptam vele egy "használt, de még jó"-t, ami, mint kiderült, hát, elég szar volt. A tegnapi után már tudom, mi is az,"jó gumi"... Amúgy meg, ma voltam a futóműves srácnál, semmi sincs veszve, és Ő maga is azt mondta, hogy ha rendbe tesszük a telókat, ár-érték arányban helyén lesz a motor...
Attól 1000x nívósabb a "Kék túra" vagy Szerencsi csokoládé fesztivál.
Mindkettő épp akkor lesz mint a Barcikai találka.
Szia! Ha jól tudom, Te fával foglalkozó ember vagy. Nem tudsz véletlenül abban segíteni, hogy honnan lehetne óccsóé olyan rönkfát (?) - fatörzset keriteni, ami alkalmas hinta tartó készítésére? Egy pár haver igérgette, de abból semmi nem lesz, a lányomnak meg még tavasszal megigértem. Kész cuccért nem akaródzik kiadni 50-60 ezret, pláne hogy motorozásra is alig jut......
ha valakinek intesz és nem int vissza akkor ne vágyj az olyan lelkületű ember visszaköszönésére. Nem méltó rá hogy bosszankodj miatta. Nekem anno a Majestyvel kb ugyanannyian köszöntek vissza mint akár az egynyóccal vagy a DL-el.
Nekem ha egy 50-es szakadt pöcsköszörűről intenek és észreveszem biztos hogy annak is visszakalimpálok ahogy épp tudok (előre ne köszönök nekik, mert akkor csak köszöngetnék sokszor feleslegesen). Van amikor nagymotorosnak sem mert épp nem látom, későn veszem észre, etc. igaz ilyenkor kicsit szarul érzem magam, még akkor is ha az aktuális forgalmi helyzet megoldása fontosabb volt mint köszöngetni.
Terveztek menni a barcikai motoros találkozóra?
Szerintem meg nem.
Minden évben megnézem, csodálatos.
Ahogy mondod, az út kicsit gáz, de nem kell gyorsan menni!
Mekkora király 27-én Barcikán motoros tali én meg 29-én megyek forgalmi vizsgára........
Nembaj de ott leszek
Valami motoros brigádhoz hozzá csapódok aztán csak nem szednek ki közülük
a motoros integetéseknél nézik le a rotyogósokat....
nem csak a gyűrúk,de a henger hónolva a dúgó pedig méretre igazítva lett.(széleseb gyűrűket kapott kb.2mmm vastagott és annak a helyét marták,ill. illesztették a hengerhez)
Ma ha lesz érkezésem megnézem mikorra/mennyiért tudok rendelni a nem szinteres féle hátsó BREMBO betétből és mennyiért. Az olajjal malacod volt mert amikor a rátölteni valósat rendeltem kérdezte a csávó hogy van még egy flakon nem veszem-e meg, mert utána kifújt az akciós kínálat. Aztán már más matricával fogják árulni kicsit drágábban (raktárseprés volt) ugyanazt... Mondtam neki nagyon ne szálljon el mert a REPSOL is alig drágább.