"2010.évi XLVII.törvény
a közterületi parkolás jogi feltételeinek megteremtése érdekében a közúti közlekedésről szóló 1988.évi I.törvény,valamint a közlekedési nyilvántartásról szóló 1999.évi LXXXIV.törvény módosításáról×
2.§(1) a Kkt.a következő 15/A-15/E.ponttal egészül ki:
" 15/A§(1) A helyi önkormányzat(fővárosban: a fővárosi önkormányzat)rendeletében a helyi közutakon,a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánúton,valamint tereken,parkokban és egyéb közterületeken-forgalomszervezési,valamint a 13.§ (2) bekezdésében meghatározott indokok alapján ,az e törvényben meghatározott keretek között-kijelölhet olyan várakozási övezetet ,illetve várakozási övezeten kívül eső olyan várakozó helyet(a továbbiakban együtt :várakozási terület),amelynek a három vagy annál több kerekű járművel történő,várakozás célú használatáért várakozási díjat kell fizetni. "
Ennyi vonatkozik ránk a törvényből,amiből látható,hogy csak a három vagy több kerekű járművekre kell parkolási díjat fizetni!"
Ha szerdán, hát szerdán. Annyi van, hogy akkor viszont csak du 5 után gyere, meg azért biztos, ami biztos, szólj ide telefonon, mikor indulsz. Számom adatlapon...
Lassan kezdek magamhoz térni a nyári melós időszakból, és nekilátok rendbetenni a vasat.
Véleményetekre/tapasztalatotokra lennék kíváncsi ezzel a gyertyával kapcsolatban. Merjek ilyet redelni hozzá, vagy maradjak a normál daraboknál?
Ha esetleg miskolciak voltak azok a chopperesek/cruiseresek, akik ma Bodrogkeresztúron segítettek a kék Honda XX-el közlekedő motorostársukon, akkor jó helyen vagyok a köszönetnyilvánításhoz.
Köszönöm a segítséget!
Continental K12, és 100%-os, mivel még soha nem volt motoron. Azért nem mondom, hogy új, mert már nem mai darab, de amire ez a méret megfelel, azt szépen el is viszi. Én a 350-es CZ-mre vettem, de nem sok időm volt vele foglalkozni, azért meg kár, hogy csak itt porosodjon...
Sziasztok! Újonc vagyok itt, és egy hatalmas segítségre lenne szükségem tőletek! A barátommal nemsokára lesz az évfordulónk, és arra gondoltam, kölcsönzök neki egy Hayabusa szépséget, mert mindketten imádjuk. Viszont nem tudom, lehetséges-e ez Miskolcon, vagy környékén. Nem tudnátok esetleg segíteni ebben a témában?
Előre is köszi!
Jah, értelek...én csorogtam a tömegben. Apra mester bohóckodott egy kicsit közben azt hiszem. Aztán a végén meg mellém állt le és fordult vissza. Jó, hogy én tudom, hogy ő ki, ő pedig nem tudja, hogy én ki vagyok
a közterületi parkolás jogi feltételeinek megteremtése érdekében a közúti közlekedésről szóló 1988.évi I.törvény,valamint a közlekedési nyilvántartásról szóló 1999.évi LXXXIV.törvény módosításáról×
2.§(1) a Kkt.a következő 15/A-15/E.ponttal egészül ki:
" 15/A§(1) A helyi önkormányzat(fővárosban: a fővárosi önkormányzat)rendeletében a helyi közutakon,a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánúton,valamint tereken,parkokban és egyéb közterületeken-forgalomszervezési,valamint a 13.§ (2) bekezdésében meghatározott indokok alapján ,az e törvényben meghatározott keretek között-kijelölhet olyan várakozási övezetet ,illetve várakozási övezeten kívül eső olyan várakozó helyet(a továbbiakban együtt :várakozási terület),amelynek a három vagy annál több kerekű járművel történő,várakozás célú használatáért várakozási díjat kell fizetni. "
Ennyi vonatkozik ránk a törvényből,amiből látható,hogy csak a három vagy több kerekű járművekre kell parkolási díjat fizetni!"
Huszadikán ki merre lesz? Remélem elkészül addigra a mocika.
Lassan kezdek magamhoz térni a nyári melós időszakból, és nekilátok rendbetenni a vasat.
Véleményetekre/tapasztalatotokra lennék kíváncsi ezzel a gyertyával kapcsolatban. Merjek ilyet redelni hozzá, vagy maradjak a normál daraboknál?
Köszönöm a segítséget!
Előre is köszi!