Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Borsodchem I. Vezénylő.?akkor a te vasad szokot parkolni az 5 portánál? én is szoktam ott melózni,mi tartjuk karban ben t a vasútat..
Köszönöm, hogy utána jártál mondjuk mindegy, mert mint mondtam kijöttünk, és átálltunk szembe a fagyizóhoz
"2010.évi XLVII.törvény
a közterületi parkolás jogi feltételeinek megteremtése érdekében a közúti közlekedésről szóló 1988.évi I.törvény,valamint a közlekedési nyilvántartásról szóló 1999.évi LXXXIV.törvény módosításáról×

2.§(1) a Kkt.a következő 15/A-15/E.ponttal egészül ki:
" 15/A§(1) A helyi önkormányzat(fővárosban: a fővárosi önkormányzat)rendeletében a helyi közutakon,a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánúton,valamint tereken,parkokban és egyéb közterületeken-forgalomszervezési,valamint a 13.§ (2) bekezdésében meghatározott indokok alapján ,az e törvényben meghatározott keretek között-kijelölhet olyan várakozási övezetet ,illetve várakozási övezeten kívül eső olyan várakozó helyet(a továbbiakban együtt :várakozási terület),amelynek a három vagy annál több kerekű járművel történő,várakozás célú használatáért várakozási díjat kell fizetni. "

Ennyi vonatkozik ránk a törvényből,amiből látható,hogy csak a három vagy több kerekű járművekre kell parkolási díjat fizetni!"
Borsodchem I. Vezénylő.
Köszi, akkor inkább maradok a gyári ngk-nál.

Huszadikán ki merre lesz? Remélem elkészül addigra a mocika.
Nagy nehezen rá tudtam beszélni de csak egy kis körre Maradhat még a kobak?
Jut eszembe. Ma voltam a Bükkben, Fónagysági sorompónál meg nem elvették a motoromat.
Én még ilyen kúszószikrás gyertyáról rosszat nem hallottam. A gyártó... Hááát, az már ez másik dolog.
Volt csajos motorozás? Mesélj már valamit!
Ha szerdán, hát szerdán. Annyi van, hogy akkor viszont csak du 5 után gyere, meg azért biztos, ami biztos, szólj ide telefonon, mikor indulsz. Számom adatlapon...
Köszi!jobb oldali és épp kellene :)
Szia Nekem talán még van egy balos a garázs mélyén, de el van törve sajnos. Ha jó valamire, és megtalálom, én odaadom.
Sziasztok! Véletlenül tudna valaki 1 eladó lábtartó konzolt Aprilia af1 sport pro-hoz?
Napsugaras jóéccakát mindenkinek!

Lassan kezdek magamhoz térni a nyári melós időszakból, és nekilátok rendbetenni a vasat.
Véleményetekre/tapasztalatotokra lennék kíváncsi ezzel a gyertyával kapcsolatban. Merjek ilyet redelni hozzá, vagy maradjak a normál daraboknál?
Igen, végülis hazafelé a 120-130 az törvénytisztelő..
Jó jó de engem ez nem vigasztal...
Ha esetleg miskolciak voltak azok a chopperesek/cruiseresek, akik ma Bodrogkeresztúron segítettek a kék Honda XX-el közlekedő motorostársukon, akkor jó helyen vagyok a köszönetnyilvánításhoz.
Köszönöm a segítséget!
Jövőhéten szerdán tudok menni. Jó az úgy?
Continental K12, és 100%-os, mivel még soha nem volt motoron. Azért nem mondom, hogy új, mert már nem mai darab, de amire ez a méret megfelel, azt szépen el is viszi. Én a 350-es CZ-mre vettem, de nem sok időm volt vele foglalkozni, azért meg kár, hogy csak itt porosodjon...
Egy tipust tudnál írni meg kb hány százalékos?
Sziasztok! Újonc vagyok itt, és egy hatalmas segítségre lenne szükségem tőletek! A barátommal nemsokára lesz az évfordulónk, és arra gondoltam, kölcsönzök neki egy Hayabusa szépséget, mert mindketten imádjuk. Viszont nem tudom, lehetséges-e ez Miskolcon, vagy környékén. Nem tudnátok esetleg segíteni ebben a témában?
Előre is köszi!
Egy tipust tudnál írni meg kb hány százalékos?
Legjobb sport a motorozás mellett
Faszomat már a qurva rallyba idén már a 2. túrámat bassza el!
Jah, értelek...én csorogtam a tömegben. Apra mester bohóckodott egy kicsit közben azt hiszem. Aztán a végén meg mellém állt le és fordult vissza. Jó, hogy én tudom, hogy ő ki, ő pedig nem tudja, hogy én ki vagyok