Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem értettem az ilyesfajta kétkedéseket. Oké hogy piciny hazánkban mindent tekernek, de miért ne lenne elképzelhető, hogy valóban csak annyit futott az a bringa? Van egy ETZ 251-em, asszem '87-es, 4700 km van benne. És az bizony annyi! Egész egyszerűen éveket állt míg hozzámkerült, azóta meg megint áll vagy 3-4 éve.
Szép, az kétségtelen,de, ha az én 17 éves motoromban szűk 60 e. van, akkor ez hová tette a fölötte elszállt 28 évet, hogy csak 51 e. van benne?
Hééé! Írtam neked pár napja..itt, fórumon. Megkérdezem még1x: lehetséges, hogy téged láttalak az egyetemen? Mert nagyon ismerős volt a suzuki... kedden.
Vagy esetleg nem próbált még egy Piaggio MP3-at!

PIAGGIO MP3 TESZT A LA' ÉN
Ha magasnak érzed magad, akkor feltétlen valami emelt hasmagasságú krosszkecskét vegyél. Meg önismeretből és önértékelésből pótórákat Csernusnál. Maximum egy csapat busmanhoz képest vagy magas.
Az a baj hogy azt se tudod mit akarsz. Egyszer egy nem túl nagy ccm-es kezes motort amit ráhagyhatsz a családra, aztán azt elcserélnéd egy egyenes kormányos, nyújtott villás chopira, aztán múlt századi big bike-ra (halkan jegyzem meg sem futóművileg sem fékre nem ér fel a mostanihoz!) és a súlya valamint a fenntartása nem a legegyszerűbb (a kora miatt) aztán meg amit eléd sodor az élet azt megkívánod mert ennek nem intenek vissza (ki le nem szarja?) meg mert kicsi a kereke de nemrég még tetszett mert nagy és kényelmes és kezes és jól fordul (pont amilyet ráhagynál a családra és nemrég még szempont volt).
Tisztázd végre a szempontjaid és ne változtasd kéthavonta őket. Aki szerint egy nagyrobi nem lehet élvezetes az úgy pampog hogy azt se tudja mi fán terem mondjuk egy 650-es Burgman. Esetleg egy Gilera GP800 amivel jó eséllyel simán elkenné a száját valaki a Bükkben egy 650-es SV-nek. Szóval aki szerint a nagyrobi nem élvezetes de még sose próbálta az pont olyan mint amikor a szűz apáca ugatja hogy a dugás nem jó, bűnös dolog...
Hali!
Nem, nem én voltam. Mostanában nem nagyon motoroztam semerre. Talán hétvégén ha más elfoglaltságom engedi egy rövidet megyek a környéken.
vagy inkább valami ilyesmi?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
ezek szerint nekem a "legjobb" a dominátor?
Hello!

Te jártál vasárnap a Turulnál 1:20 körül? Eléggé úgy nézett ki. Akkor nekem integettél
Ma nekem is kész lett a Gixxi futóműve. (úristen, micsoda változás ) Ha jó idő lesz, szerintem én is kimerészkedek a hétvégén.
Nnnnnnaposidőt mindenkinek!
Tegnap délután egyik ismerősömmel kimentünk Heregrétig gyakorolgatni Szösziék is kit voltak, és igen jót sikerült velük is kergetőzni.
Asszem ha hétvégén jóidő lesz, akkor bizony folyt.köv...
No hát akkor minden jót hozzá MAjd írj élménybeszámolót, ha mész hosszabb útra!
én megmondom..))
Nem tengerpartinak nézett ki.Semmi sólerakódás,Csavarok villognak.
Cremona-Bologna körüli a gép.Nem nagyon tengerpart............pályára meg nem naked kell.
Nem az a bajom, hogy nincs, hanem az, hogy ami van, azt hová is kell tenni. .
Most, a Barcikai talin is votak, és, hogy le ne maradj róluk újra, íme.
Malom Klub Radostyán:)
Olasz importnál a tengerparti sós levegőt meg a pályahasználatot szokták emlegetni.
Köszi.
Regadó,műszaki,papírok.Lesz nekem többis.Ha nem most szálltak volna rá a szlovákosra az lenne.
Nagyon szép vas. sok baleset mentes kilométert és olcsó benzint kívánok!
Digó.2 tulaj.8100 Km egy olajcsere.sárban sosement.Igaz láncspray-t sem látott sokat.
Ránézésre,próbával patika minden.Majd a többi kiderül ha belakom.
na már megint sír ,hogy nincs píz,oszt közben meg a szegíny csóró romákat támogatja (az államon keresztül)))
Kintről hozott? Eddig még az angol ipar termékeivel nem hozott össze a sors, de biztos élmény lehet. Sok balesetmentes és élménydús kilométert vele.