Látom továbbra sem érted. A csapágyboltos szimerinfg tömítőajka forgómozgáshoz van tervezve. A telószáré csúszómozgáshoz és többnyire a porvédő ajak mellett van 2-3 elég vastag tömítőél is, míg a sima szimeringnél egy tömítőajak van és az is csak egy vékonyka kis valami, bármennyire olajálló (muhahahahahahahaha az milyen már ami nem olajálló?) és a nyomásállóság sem arra való hogy a teleszkópszár csúszó mozgását tömítse. Egyik a másik helyére NEM JÓ. Bár méretre LEHET hogy van megfelelő, de akkor sem helyettesíthető. Nem kötelező az Apriliában venni, lehet a netről is rendelni.
Ha a tárcsád olajos lett akkor a betéted is. ha mákod van nem ívódott bele mélyen és némi csiszolással kiszedhető. De ne azon a pár ezresen múljon a biztos megállás, amibe egy új fékbetét kerül.
Normális helyre kell menni,a te szavaiddal élve nem a 4 házzal odébb lakó,reggelente hazaival öblögető Jani bá'-hoz. Olaj és nyomásállót kaptam én is,sose volt vele gond. De felőlem szaladjon be az Apriliába Sebihez,aki ugyan azt a szimeringet adja el neki. ( ha nagyon spórol a betétet áztathatja)
Nem akarlak elkedvetleníteni de a csapágyboltos szimering alapvetően forgómozgásra van tervezve míg a teleszkópban lévő szimering csúszómozgásra van igénybevéve. Jellemzően a hasonló Tákoló FillérFucker megoldások miatt mennek tönkre a szimeringek egy év alatt (nem belevalót használ a paraszt) aztán meg mérgelődik mert ha a fékbetét olajat kap (márpedig általában kap, ha a tárcsa olajos lett akkor a betét is), az abba beleívódik és azt onnan eltüntetni egyféleképp lehet. Fékbetétcserével. Aztán az olcsó esz a drága.
Kérdezősködtem szimering ügyben ma... találjátok ki mennyiért kínáltak 1 párat? 6000. Aztán telefonálgattam, találtam 4-5+postáért, meg találtam 2900+postáért aztán rájöttem, hogy van egy haverom, aki nagykerből tud szerezni ócón
Skacok tudnátok nekem ajánlani valakit aki a jó áron árul gumikat a környéken?
120/60-17" és 160/60-17" kellene.
Azt hallottam, hogy edelényben van egy, de sajna nem tudom a számát.
Kösszencs előre is!
Pegasoval járt spanom telóolaj nélkül vagy fél évet és javíthatatlanná tette. pár nap vagy ide oda szerintem kibírja, de ezt nem érdemes halogatni , mert bemaródik a krómszár aztán baszhatod ! EEE
Kimentem ma gurulni egyet, tök jó volt, találkoztam jó pár motorossal. DE! Megyek, megyek, mendegélek... egyszer csak érzem, hogy jóval gyengébben fog az első fékem. Megállok, hogy megnézzem mi van és mit látok? Az első teleszkópom szimmeringes ráfolyt az olaj, ezáltal csökkent a fékhatás, ráadásul mire beértem a kapuba, tartalékra kellett rakni, úgyhogy tankolhatok is
Teleszkópolaj nélkül meddig "érdemes" járni? Nem terepen, hanem közúton...bár lassan már oda is enduro kell
Engem a hely is vonz,én már jártam ott. A találkozó már csak még egy ok, hogy visszatérjek. Igazából még augusztus elején jó lenne kijutni a családdal is egy hétvégére, ha összejön, majd gyűjtök infót.
Voltak faxa gumák. Most intéztünk a srácnak, aki megvette a kék motoromat. Csak lestem. 18-asban Michelin Pilot Road 2 CT? No, azt már el is tetettem magamnak, aztán, ha túl vagyok ezen a kurva (azért is kiírom, amiért elvették a csajos topikot. köcsögök) járatási procedúrán, megyen fel hátra. Íme, a szám:70/7760185... Papp Zoli.
120/60-17" és 160/60-17" kellene.
Azt hallottam, hogy edelényben van egy, de sajna nem tudom a számát.
Kösszencs előre is!
Teleszkópolaj nélkül meddig "érdemes" járni? Nem terepen, hanem közúton...bár lassan már oda is enduro kell
160/60/17 gummát min 80%ost keresek. Ha van valakinek eladó szóljon.