Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rotaxblokk úgyhogy inkább labanc.
pl:
http://www.kepesmotor.hu/april...

CSAK NE LENNE OLASZ ,INKÁBB JAPÁN!
KB a 25e-ret amit beleraktam végig túráztam úgyhogy simán jó a gép..........én a futóművet találtam eccerűnek.
Nekem is.
Egy jó dobbal ahogy dalol.
. . Ne szidd a márkát! Közel áll a szívemhez.
Nem gond, csak érdeklődtem......Az erdész lánya jó csaj?
Egyébként meglepően kezes és dinamikus gép. Nekem kicsit gyengécske, de alkalomadtán jó volt menni vele egy-egy kört.
mondjuk igen ,a V2 nekem is a szívem csücske lenne...
Én szép lassan (meló közben) azért csak forrok össze, viszont neked sajna e-hét péntekre tolódott át az oszlopszedési akciód, mert akkor megyek abba az erdőrészbe legközelebb. Múlt pénteken az erdészem vitte a lányát Debrecenbe valami egyetemre beíratni, és du 1-kor jönnöm kellett, mert később már nem lett volna, aki kiadja a fát...
Jött velünk burgmanos......................azóta egy MV augusta brutale lett belőle.
Ezé kell egy SV.
ha nem találnék közelebb jó állapotut akkor én is elmennék
amugy nem akarok 5 évest mert az drága
600000ft a keret és a régebbi gömbölyű sv kicsit jobban teccik nekem
Ha nem is erős de legalább nyomatékos legyen az a motor. Konkrét típust nem fogok mondani, mert van egy rakás.

De egy 400-as 4hengeres az nyomatékszegény kétszemélyes túrázáshoz, főleg hegyekben.
ennyi e,ber nem tud választani motort...
pl?
Népmotorról nem nevezem el magam.
ja és még a k400 tiszta élet veszély ,kicsi a kerekei..((
650-es burgman, az tud mindent

Ha két személlyel akarsz szerpentinezni, akkor kicsit nagyobbakat nézegess
Gixerért 680 km-t autóztunk, Szegedről van. Mondjuk, ott már, csak, ha nagyon szar, úgy hagytam volna ott. Az ára + a pár kisebb javítás, szervíz+ utiköltség, és még mindig 50-60 ronggyal idébb vagyok az ennek megfelelő évjárat átlagárától. Szóval, ha menni kell érte, hát menj, de szart ne vigyél a portára, inkább bukd be az út árát.
kezdtem (az újkori motorozást ,amióta papír is van)
-21le HONDA CBF 250 NAGYON JÓ KIS GÉP,DE KEVÉS A 110 ÚTAZÓ
-100LE CBR 600 F2 NAGYON DINAMIKUS,SPORT KÉNYELEM..((
-31LE MALAGUTI MEDISON K400,FULL KÉNYELEM,DE SZERPENTINEN 2 SZEMÉLYEL MEG KELL TOLNI((
Arra az 50 lovas 4hengeres sem elég...
bukni elég 5 is))) de túrázni,hegyi szerpentinen 2 személyel
szóval neked ment az előző is..
Jövőhéten valószínűleg pénteken átmegyek miskolcon.. lilafüred-eger felé.. úgyhogy a messze van nem jó indok most

Szóval ad 1 megnézheted, kettő legalább nem kéne egyedül motoroznom a bükkben
41? lehet..