Abba nekem is beletörne a bicskám, főleg ezekben a fullasztó dögmelegekben. Arról meg nem is beszélve, hogy a kocsin még csak-csak, de a fűrészen aztán végképp nincs lámpa.
16 után még képes volnál elmenni motorozni? Kemény vagy ürge! Én a Köpönyeget néztem, ott nem volt komoly zivatar kilátásba helyezve, úgy hogy inkább nekik hiszek, ők jól beszélnek.
*R6 Az a 2T 250 sem mehet olyan rosszul. Láttam 250-es RS onboard-ot. Persze nem 600-as sor4,de azért elég tempós gép. Meg nem is egyenesről beszélünk,hanem kanyarokkal megtűzdelt útról. Legalábbis gondolom.
Nekem érdekes a másín. Kb 5ezernél 100, 5500-110 , 6000-120 , 6500-130 és így tovább.
ereggy csak kettő van az ismeretségi körben,de abból az egyik (az előzőekben említett) épp a feltámadást várja, a másik meg Newcastle-ban von a komámmal együtt. Szegagának R6-ja van, de annak a tempójához akkor sem volna semmi közöm, ha egy ereje teljében lévő RGV250 SP-m volna, nem pedig ez a járatós elsőszériás foscsomó. Az meg már csak hab a tortán, hogy Ő a hazai pálya előnyét nem gyengén élvezi azokon az utakon...
A járatás nem a km óra függvénye, hanem a fordulatszámmérőé. Azt pedig erősen figyelemmel kísértem. Legfeljebb 6.500-ig volt forgatva, egy két alkalommal ért bele a 7-be kanyar végén, mivel ott, ha csak nagyon nem muszály, nem váltok... Szóval,,, nem ütöm agyon, nyugi.
Mi a különbség a jó ügyvéd és a sztárügyvéd között?- A jó ügyvéd
ismeri a törvényt. A sztárügyvéd ismeri a bírót.
A biológiai labor vezetője mondja a vendégének:
- Mostanában a kísérleti patkányokról áttértünk az ügyvédekre.
- Miért? - csodálkozik a vendég.
- Először is: sokkal több van belőlük. Másodszor: a laboránsok nem kötődnek
hozzájuk érzelmileg. Harmadszor: van egy csomó dolog, amit a patkányok nem
hajlandóak megtenni.
Tárgyaláson a bíró így kezdi a tárgyalást:
- Sajnos egy roppant kellemetlen dologgal kell kezdenem: az igazság az,
hogy a felperes képviseletét ellátó Kovács ügyvéd úr megpróbált engem
megvesztegetni 300.000 forinttal!
Néma csend a teremben. A bíró folytatja:
- Azonban az még szomorúbb, hogy az alperes képviseletét ellátó Molnár
ügyvéd úr is megpróbált megvesztegetni, de ő 400.000 forinttal...
Így aztán arra a döntésre jutottam, hogy Molnár ügyvéd úrnak visszaadok
100.000 forintot, és pártatlanul fogom tárgyalni az ügyet...
Bekopogtat a város legsikeresebb ügyvédéhez a városi lelkész adományért:
- Uram, Ön nagyon sikeres ügyvéd, szép vagyonnal. Kérem, adakozzon az
egyház javára.
- Tisztelendő úr, hallott róla, hogy apám halálos beteg, és anyám összes
pénze elment az ápolására?
- Nem, nem hallottam.
- És arról hallott, hogy a bátyám a háborúban elvesztette mindkét lábát, és
segélyekből kell, hogy eltartsa a feleségét és mind a hat gyerekét?
- Nem hallottam.
- És azt hallotta, hogy a húgom férje meghalt egy autóbalesetben, egyetlen
fillér nélkül hagyva a családját?
- Nem. Sajnálom.
- Nos, gondolja, hogy ha nekik nem adok egy fillért sem, akkor majd pont az
egyháznak fogok?!
Ügyvéd beszámol védencének:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, ügyvéd úr.
- Sajnos, a laboreredmény szerint a maga vére megegyezik a gyilkosság
helyszínén talált vérmintával.
- Ajajj! ... És mi a jó hír?
- ... Hát hogy alacsony a koleszterinszintje.
Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá: - Tisztelendő anyám, üdvözültem! - Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér? - Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e. - A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya. - És mi történt még? - Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt. - A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya. - Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem...
"elsőbbsége csak annak van ,akinek meg is adják !"
bocsi rider ,de csak 2 hetente vagyok itthon és nem kapcsoltam .. gyógyúlást neked is meg a vasnak is.
nagyatádon melózok,láttam 2 db teljesen olyan motort (még színben is) mint a tied ! egy házaspáré..)))
csak tanúlság képppen:
a multhéten (ott ahol én is) bukot a haverom (eger mellett). 21 éve motorozik.,de egy kanyarban ráfutott egy kis porra a ninja eleje meg kitört,ő meg el. neki csapódott a járdaszigetnek összetörte a válát + leszakadt a lépe !
nem sok hiányzott ,hogy ne menjen rá a belső vérzésre !
a motor meg neki csapódott egy oszlopot merevítő drótkötélnek, ami a tankot ketté vágta !
hiába a 600ezer ft ruha, ha nincs mázli ! ha ő csapódik a drótnak! ha nem megy arra egy házaspár stb.
úgyhogy vigyázzatok magatokra. kb 1 hét múlv a újra itthon...
Akkor fog biztosan esni,amikor már látod vagy érzed,hogy esik
Nekem érdekes a másín. Kb 5ezernél 100, 5500-110 , 6000-120 , 6500-130 és így tovább.
Valahogy tudtam,hogy nem km kérdése a bejáratás,gondoltam néha megcsavartad,hogy lépést tarts az R1-el.
ismeri a törvényt. A sztárügyvéd ismeri a bírót.
A biológiai labor vezetője mondja a vendégének:
- Mostanában a kísérleti patkányokról áttértünk az ügyvédekre.
- Miért? - csodálkozik a vendég.
- Először is: sokkal több van belőlük. Másodszor: a laboránsok nem kötődnek
hozzájuk érzelmileg. Harmadszor: van egy csomó dolog, amit a patkányok nem
hajlandóak megtenni.
Tárgyaláson a bíró így kezdi a tárgyalást:
- Sajnos egy roppant kellemetlen dologgal kell kezdenem: az igazság az,
hogy a felperes képviseletét ellátó Kovács ügyvéd úr megpróbált engem
megvesztegetni 300.000 forinttal!
Néma csend a teremben. A bíró folytatja:
- Azonban az még szomorúbb, hogy az alperes képviseletét ellátó Molnár
ügyvéd úr is megpróbált megvesztegetni, de ő 400.000 forinttal...
Így aztán arra a döntésre jutottam, hogy Molnár ügyvéd úrnak visszaadok
100.000 forintot, és pártatlanul fogom tárgyalni az ügyet...
Bekopogtat a város legsikeresebb ügyvédéhez a városi lelkész adományért:
- Uram, Ön nagyon sikeres ügyvéd, szép vagyonnal. Kérem, adakozzon az
egyház javára.
- Tisztelendő úr, hallott róla, hogy apám halálos beteg, és anyám összes
pénze elment az ápolására?
- Nem, nem hallottam.
- És arról hallott, hogy a bátyám a háborúban elvesztette mindkét lábát, és
segélyekből kell, hogy eltartsa a feleségét és mind a hat gyerekét?
- Nem hallottam.
- És azt hallotta, hogy a húgom férje meghalt egy autóbalesetben, egyetlen
fillér nélkül hagyva a családját?
- Nem. Sajnálom.
- Nos, gondolja, hogy ha nekik nem adok egy fillért sem, akkor majd pont az
egyháznak fogok?!
Ügyvéd beszámol védencének:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, ügyvéd úr.
- Sajnos, a laboreredmény szerint a maga vére megegyezik a gyilkosság
helyszínén talált vérmintával.
- Ajajj! ... És mi a jó hír?
- ... Hát hogy alacsony a koleszterinszintje.
Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá: - Tisztelendő anyám, üdvözültem! - Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér? - Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e. - A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya. - És mi történt még? - Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt. - A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya. - Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem...
bocsi rider ,de csak 2 hetente vagyok itthon és nem kapcsoltam .. gyógyúlást neked is meg a vasnak is.
nagyatádon melózok,láttam 2 db teljesen olyan motort (még színben is) mint a tied ! egy házaspáré..)))
csak tanúlság képppen:
a multhéten (ott ahol én is) bukot a haverom (eger mellett). 21 éve motorozik.,de egy kanyarban ráfutott egy kis porra a ninja eleje meg kitört,ő meg el. neki csapódott a járdaszigetnek összetörte a válát + leszakadt a lépe !
nem sok hiányzott ,hogy ne menjen rá a belső vérzésre !
a motor meg neki csapódott egy oszlopot merevítő drótkötélnek, ami a tankot ketté vágta !
hiába a 600ezer ft ruha, ha nincs mázli ! ha ő csapódik a drótnak! ha nem megy arra egy házaspár stb.
úgyhogy vigyázzatok magatokra. kb 1 hét múlv a újra itthon...