Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megtaláltam.
megkülönböztető jelzéssel ment volna át a sineken de sajna jött a villamos!
Asszem má mondtam hogy híjjál fe! de azé még 1x 30-6369077.
Készülök be Miskolcra ma is úgyhogy ha gondolod!
Szép jó napot a Borsod megyei motorosoknak!
Keresek motoros társakat akikkel el tudnék menni valamerre kerülni egyet vagy túrázni.
Edelényben lakok érdekelnének környékbeliek Edelény, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika és térsége.

Supermotóm van, hasonló kategóriásokat keresek vagy olyanokat akik nem 150-es átlag tempót mennek 2 pont között, de azért nem is gyök 2-vel tekernek

MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Egész bátran vegyen fel aki szeretne még 1 embert
Nem tudja valaki,hogy mi történt ma a Centrum mellett a főúton? 4 és 4:30 között lehetett.. 4:30.kor már biztosan le volt zárva,mert nem tudtam arra menni.

Rommá volt törve egy rendőrautó,ott állt a sín mellett. Szerintem olyan bő 15 méteres körben voltak mellette az alkatrészek meg az üvegszilánkok. Az egyik ajtaja meg a csomagtartóajtó is pár méterre hevert mellette. Le van zárva az egész út,de csak a rendőrkocsi állt ott,nem volt más jármű a szalagon belül. (Volt még vagy 3 rendőrautó,meg miegymás,de más törött jármű nem.)
Na a bejáratós motor
. . . . . . . . . . .
Szegény délutánosok. . Tegnapi egész jól sikerült. Igaz, a Ragály- Serényfalvi gyorson( ) eléggé telehordták apró kaviccsal az utat, de azért még így is sikerült a majrécsíkot eltüntetni.
Hová megyek? Nem láttam,koszos a monitor
Jövő hét végén jössz te is Szlovákiába aztán elhozod
Pajti! Mi legyen a lehúzóval? Hogyan jusson el hozzád?
Szerintem neki is az van, de így még nem lesz doboztartója :D
Sziasztok!
Nekem van egy 2003-as VTEC-em, csak éppen oldaldobozom nincs,
de ez már fél siker!
bakker
jó. csak a szivem szakadt meg hogy nem tudok maradni
oszt milyen vóót?
én meg 22kor értem tokajba, 1 kor haza 4:30 kor meg mentem dógozni rohaggyon meg a vállalat hööhöhö
Nekik nincs most 2001 utáni VFR, meg ami volt pár hete, azon sem volt oldaldoboz tartó...
én inkább az ajándékokra vagyok kíváncsi. már a -1 napon le kell menni
Például az amikor az anyóséknál ebédelünk, aztán a kitörő vihar elöl hazamenekítem a motort nehogy jég essen) de nem bíbelődök a gatyával mert már kezd cseperegni, az asszony hazahozza kocsival, de jól elfelejtkezek róla, aztán a kocsiban marad, elmegy melóba és így nem tudom fölvenni. De melóba azért be kell jutnom és csak motorral tehetem.
Gyűkcsé majd elkerítünk egy fórumos arcos részt
De olyan nagy gond nem volt. Voltam kint,ráültem egy 929-re,nézegettem,stb de sokalltam az árat. Aztán 2 nappal később még jobban megemelték az árát. 340 vagy 350 volt eleinte,utána felment 390-re. Persze olasz volt,szóval még több,mint 100e,hogy gurulhass vele.
Akkor minek ír ki telefonszámot? Vagy a mail-re miért nem ír vissza? Ha meg nem nézegeti az e-mail-t,akkor ne is írja ki lehetőségnek.