Csak telefonon lehet elérni,úgy is csak akkor,ha felveszik. Párszor hívtam már. Meg sose tudni,hogy kinél van a motor (Kondó vagy Barcika),ezért nem is tudod,melyik számon csörögj.
De az e-mail-re nem válaszoltak,pedig nem egyet küldtem. Annyi volt a visszajelzés,hogy törölve lett a hirdetés..
A farmer is szétszakad egy pillanat alatt és az ütéstől nem véd semmit. Persze a protektor is csak az ízületek ütésétől véd, töréstől nem igazán, de elcsúszásnál sokat ér. Melegben hálós cucc jobb mint egy farmer. Bár nem olcsó és amióta megvan igyekszem csak végszükség esetén anélkül motorozni, de a jövőben még inkább kerülni fogom a protektoros ruha nélküli motorozást.
Az itteni fórumozók közt nem találsz ilyet,senkinek nincs VFR-je,(én is csak készülök venni) de a Grandemoto-nál Barcikán (vagy itt, Kondón) van egy VFR 800, egy telefont, vagy mailt megérhet.
Pedig bizony múltkorában én is körbecsavarogtam Aggtelek környékét (vagy 150km-t) alól farmerban. Főleg, hogy még Szegagával is összefutottam, ő meg abszolút élvezi arrafelé a hazai pálya előnyét. Azért sikerült egyben hazajutnom.
Miskolc környékén keresek VFR tulajt (2001 utáni VTEC), akinek van gyári oldaldoboza. Szerváltam olcsón két ilyen dobozt és a konzolt szeretném lekoppintani...
Szóval ha egy fél órácskára össze tudnánk futni, hogy lemérjem, lefotózzam, megköszönném!
Viszonylag egyszerű bukta volt, egy sima elcsúszás. Mindössze a nadrág hiánya bonyolította a helyzetet. A kabát rajtam volt, az védte a felsőtestet. A térdemre kellett volna valami védelem, azt csúnyán bevertem és ahogy kifeslett meg kellett varrni. A vádlin már begyógyult a sérülés nagyrészt, attól máűr vígan motoroznék.
Szóval mindenki jó valamire, ha más nem elrettentő példának. Mindig viselni kell valami protektoros cuccot. Még ha csak a boltba megy is el az ember, akkor is. Különben könnyen megeshet hogy egy fél szezont ki kell hagynia.
De az e-mail-re nem válaszoltak,pedig nem egyet küldtem. Annyi volt a visszajelzés,hogy törölve lett a hirdetés..
Bazz ez ütött
Idén is lesz Tokaji találkozó. remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz :-)
Itt tudsz infót kérni:
www.blackdragonmc.hu
http://motorszerviz.hupont.hu/...
Üd
vözlet
Miskolc környékén keresek VFR tulajt (2001 utáni VTEC), akinek van gyári oldaldoboza. Szerváltam olcsón két ilyen dobozt és a konzolt szeretném lekoppintani...
Szóval ha egy fél órácskára össze tudnánk futni, hogy lemérjem, lefotózzam, megköszönném!
Üdv:
T.
motorszerviz.hupont.hu
http://motorszerviz.hupont.hu/...
Szóval mindenki jó valamire, ha más nem elrettentő példának. Mindig viselni kell valami protektoros cuccot. Még ha csak a boltba megy is el az ember, akkor is. Különben könnyen megeshet hogy egy fél szezont ki kell hagynia.