Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Lehetséges, hogy ma téged láttalak az egyetemen? A motorról jutott eszembe, hogy lehet, hogy te vagy.
Mármint a táborunkban talált meg.
Szőke egyszer HA jól emlékszem megtalált vasárnap hajnalban, de akkor már nem voltam teljesen magamnál.
az első a MUNKAVÉDELEM !))
megveszed a ruhát és akkor nincs barcikai motoros tali stb.
ha nem veszed meg akkor van tali ,de csak 1 lábbal (bill bácsi)))
mégszerencse..pedig ebben a KORBAN !))
Én nem sírok. Nem a Boschban melózok. Tudjál róla, a fűrész be sem volt indítva. Csávókám beszólt valami hülyeséget, én meg utána léptem, hogy picsán rúgjam, erre, jobb híján ami nála volt, azzal védekezett. Ha szinteres betétem van, biztos megállok előtte.
Nem volt egy brutál vágás, hál isten, van még némi reflex
Érdekes, én is jópárszor körbejártam a strandot, de valahogy se a motoroddal, se veled, se Vivivel nem találkoztam többször. És még mondják, hogy kicsi a világ.
Anyagilag sírsz vazze ,hogy nincs kesh)))

mi a vaszt csináltál?beléptél a sthill hatósúgarába?)))
Értem már miért volt olyan piros a víz...

Gondolom nem lehetett akkora vágás azért...
Ez megint érdekes, mert Szőkéékkel többször is találkoztam...

A táborotokat viszont akárhogy kerestem, nem találtam meg.
Lehet kicsit sok volt a buli nekem aznap este...

Ja, a strand tovább lesz nyitva mint Augusztus 31. szóval jöhettek.Majd megtudakolom pontosan meddig.
Áhhhh...A Mátrát utálom. Míg nem csinálják meg normálisan az utat, nem nagyon szaladgálok arrafelé.
A csokifeszt viszont jól hangzik.
Én 87 novemberétől 89 májusáig bátorodtam a Határőrség Jáki őrsén. Lehet, hogy a mostani generációra is ráférne valami hasonló. Igaz,annak jelen esetben nem sok hasznát vettem volna, tudom...
Hehe hát egy kis bátorság még jól jött volna
Sose sírok, ha nincs rá konkrét okom. Pénteken elvágták a lábamat láncfűrésszel. Sírtam, vaze? Nem sírtam, szombaton csak eljutottam Barcikára.
Egészségedre! Felbátorodtál tőle legalább?
Mártíniiiiit? jó megy a favágóknak vazze! ost mindig sírsz!
Köszi a Martinit.
Való igaz. Én még nem igazán vagyok ismerős, most találkoztunk először. Bár, azt azért sajnálom, hogy utána már nem is láttalak. Mindenesetre többek közt ott volt Ádámka, meg Szőke, velük azért el voltunk egy ideig.
kösz..))

hogyis?

én eddig 350 km mentem 3500-4000 fordulaton(7800-8000 a max)
Éppen úgy, mint ha új lenne!
képek?
ti ,hogy járatnátok be a vasat?
gyűrű csere és henger hónolás útán?
Azért, mert mindenki a Csokoládé Fesztiválon volt, mert az jobb volt!
De a "Kék túra" még jobb volt, ott félezren voltunk!
Frankó volt Kazincbarcika, bár nem sok ismerőssel találkoztam.

Nagy mázlink volt az időjárással is, most hétvégén valószínűleg kijutok végre a Bükkbe.