Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A röhej az, hogy a Bajcsi Zsilinszki az Ady hídtól a Széchenyi folytatása, ergo, az Észak főhadiszállása ugyanott van a régi helyén, csak mi nem tudtuk hova tenni azt a hülye utcát.
deszéptiszta :) Remélem már minden okés lesz vele!
én pedig még két éve vettem 30x30 centis kis darabot, de azóta is megvan :D
Na lassan mehetünk gurulni :-) Jelentem minden rendben! Csak én fáradtam el. Nagyon durvát mentem le a rakacai tóra. Majdem elkaptam egy nagy sziklát az út szélén, de nagygázzal elfordultam így marha nagy pocsojába kerültem :-) Kaptam vizet rendesen :-) De nagyon kellett már ez.
Szóval akkor ha más nem az ötlettel segítettem.
A papírt meg másra még el lehet használni, sose tudhassa az ember fia.
Alakul a piros szekér. Az erőmű már egyben van.
Hiába
Pedig ez akkor is kevesel ürge.
Valóban, drága, de ez nem egy motor, vaze.
Ott a pont májsztró. Amúgy meg csak nem használtam fel a papírt, igen vékony volt még duplán is. Ma bementem Miskolcra, megkerestem az általad említett műszaki boltot, és vettem egy 1,5mx1,5m-es tábla 0,5-ös klingeritet.(kisebbet nem adtak) Több, mint egy 10-es lett volna, lealkudtam az áfát belőle, így már érdemes volt megvenni. Az elkövetkező 20 évre el vagyok látva.
Nem tom, úgy ment el ,hogy gyüttem haza felé 90-95 -et majd eggyett rándult és útána nem ment csak 60,majd kb 10km útán újjabb rándulás és csak 40 ment...
Gyújtás nem jó helyen van. Lehetséges?
Nem jó a motorom valamiért.. kipucoltam a karbit ,mégis csak nehez indul, szívatóval is és nem akkar feelpörögni rendesen , csak horkol, amikor + leállítom puffan a kipúfogó...
"ELSŐBBSÉGE CSAK ANNAK VAN AKINEK MEG IS ADJÁK ! ""
Pedig...
Pedig a védett úton akár előzésbe/kikerülésbe is belefoghatsz, ha neki táblája van az előzésben lévő számára ugyanúgy elsőbbséget kell adnia, sőt, ha a szándékod jelzed de még nem kezdtél bele a manőverbe, akkor sem fordulhat ki arra a sávra amit igénybe fogsz venni. Rázhatja az öklét, de a Robur alá szorulva az anyagi kár jelentős című cikket megnyerné a BOON-on.
Plázába gravíroznak A kis pultkonál középen Meg a szinvaparkban is,de hogy ez milyen munka.. Ők is ajándékosok meg késesek,de bármit gravíroznak.
te fasz irtam neked de nem válaszoltál. most megyek dolgozni megint csak holnap reggeltől 2 -ig leszek
Az én gyári kipuffomba is gravírozva van nem dombornyomva. Kipuff válogatja.. Köszi Rgwzoli , még itt keresgélek miskolcon hátha találok, lehet a mr minites megcsinálja, ha nem akkor szólok
? ? ? ?
Igen, ő az. Ment a mail.
Visszakerestem, de nem volt ott :) Motoraiderről van szó ugye? Küldd el légy szíves a címét a tapso@freemail.hu-ra. Köszönöm!
Ha van kedved itt visszakeresni, itt adta meg a számát, (áprilisban) ha nincs, elküldöm, adj egy mailcímet...
Egy gravírozó srácot ismerek Sajólászlófalván, ő ajándéktárgyakat gravíroz. Ha érdekel, rákérdezek.