A röhej az, hogy a Bajcsi Zsilinszki az Ady hídtól a Széchenyi folytatása, ergo, az Észak főhadiszállása ugyanott van a régi helyén, csak mi nem tudtuk hova tenni azt a hülye utcát.
Na lassan mehetünk gurulni :-) Jelentem minden rendben! Csak én fáradtam el. Nagyon durvát mentem le a rakacai tóra. Majdem elkaptam egy nagy sziklát az út szélén, de nagygázzal elfordultam így marha nagy pocsojába kerültem :-) Kaptam vizet rendesen :-) De nagyon kellett már ez.
Ott a pont májsztró. Amúgy meg csak nem használtam fel a papírt, igen vékony volt még duplán is. Ma bementem Miskolcra, megkerestem az általad említett műszaki boltot, és vettem egy 1,5mx1,5m-es tábla 0,5-ös klingeritet.(kisebbet nem adtak) Több, mint egy 10-es lett volna, lealkudtam az áfát belőle, így már érdemes volt megvenni. Az elkövetkező 20 évre el vagyok látva.
Nem tom, úgy ment el ,hogy gyüttem haza felé 90-95 -et majd eggyett rándult és útána nem ment csak 60,majd kb 10km útán újjabb rándulás és csak 40 ment...
Nem jó a motorom valamiért.. kipucoltam a karbit ,mégis csak nehez indul, szívatóval is és nem akkar feelpörögni rendesen , csak horkol, amikor + leállítom puffan a kipúfogó...
Pedig...
Pedig a védett úton akár előzésbe/kikerülésbe is belefoghatsz, ha neki táblája van az előzésben lévő számára ugyanúgy elsőbbséget kell adnia, sőt, ha a szándékod jelzed de még nem kezdtél bele a manőverbe, akkor sem fordulhat ki arra a sávra amit igénybe fogsz venni. Rázhatja az öklét, de a Robur alá szorulva az anyagi kár jelentős című cikket megnyerné a BOON-on.
Az én gyári kipuffomba is gravírozva van nem dombornyomva. Kipuff válogatja.. Köszi Rgwzoli , még itt keresgélek miskolcon hátha találok, lehet a mr minites megcsinálja, ha nem akkor szólok
A papírt meg másra még el lehet használni, sose tudhassa az ember fia.
Pedig a védett úton akár előzésbe/kikerülésbe is belefoghatsz, ha neki táblája van az előzésben lévő számára ugyanúgy elsőbbséget kell adnia, sőt, ha a szándékod jelzed de még nem kezdtél bele a manőverbe, akkor sem fordulhat ki arra a sávra amit igénybe fogsz venni. Rázhatja az öklét, de a Robur alá szorulva az anyagi kár jelentős című cikket megnyerné a BOON-on.