Nekem mondtad...ezek szerint keveset ittál, mert még emlékszel rá levegőcsavarral már próbálkoztam... utálok póóverkedni tök fos kivenni, alig férek hozzá..na de megoldom valahogy, majd holnap megírom, hogy jutottam-e valamire
ha eddig jó volt akkor nem az a kínja.. pávör szelepet nézd nincs e bekokszosodva ( de ezt nem neked mondtam el telefonba ? vagy nemjól emlékszem? ) levegőcsavaron tekerj kifelé 1 menetet - próba - ha nem jó vissza. aztán gyertya . meg a tököm tudja
Én meg holnap megnézem, hogy mi a tököm van a pegazussal. Vagyis megy meg semmi komoly baja, de valamiért nem pörög ki...néha kipörög, de néha meg olyan, mintha magas fordulaton nem kapna kaját és dadog...holnap gyertyacsere, ha úgysem jó, akkor benzinszint állítás, ha úgysem jó, akkor lehet, hogy nagyobb főfúvóka
Megmutattuk már őket egymásnak. Akárcsak a két nagypofájú kutyámat. Mikor kinyitottam a kaput, ahol eddig tabu volt nekik a másik térfelére belépni, mindjárt elakadt a hangja a két köcsögnek. Csak szaglásztak nagy figyelemmel...
Sok szép emlékem fűződik hozzá, és persze jó pár nagy szopás is. Szóval,,, nehéz ezt így megfogalmazni. Egy biztos, ha itt állna a garázsban, míg a másikkal szaladgálnák, nem sok hasznát látnám. Így viszont lett némi pénzem belőle, ami megnyitotta az utat egy nagyobb vas felé. És ez jó.
Na,mostmár kisütött a nap,lehet menni a tóóra. Persze nézelődni
az enyém is sztenderen van ,és most 1-2 hétig dunántúlon lez meló...((
amugy semmi