1; őket ismerem évek óta.
2; előző láncomat meg"nitteltem" itthon, ezt már nem akartam kókányolni. (csak az életem múlik rajta)
3; 500ft lett volna. Adtam egy ezrest. Sok volt?
Én még sose vettem észre hogy lehúztak volna. Ja hogy Miskolcon talán még mindig ők a legjobbak szakmailag? Hogy nem tökölnek el egy motorral 3 napot két üveg sörért meg 5e-ért mint a szomszéd garázsban a ragyavert tacskólábú Pistike? Ja. Ez igaz.
Ebben az időben? Ma beugrottam a Maxxpowerbe az új láncot összenitteltetni, hát hazafelében már megvolt az első eső neki az idén. Nem nagy, de eső, és gondolom, nem az utolsó. Picsába!
Píz, meg idő... Hát, idő dolgában tényleg el vagyok engedve, így esők idején. Píz meg... Most mit mondjak. Némelyek (átlagemberek, nem milliomosok) ennél jóval többet gurítanak le a torkukon, meg füstölnek el a vakvilágba. Most akkor mi van?
nem vagyok egy regény író. Beszart a motorom, bevittem, elkértek 8700Ft-ot a semmiért, majd közölték, hogy semmi baja a motornak, az efi azért villog mert amit utólag raktam bele xenont, a can bus rendszert összezavarja (már egy éve be van építve), menjek haza szereljem ki és akkor jó lesz a moci. Megtettem, most már be sem indul. Felhívtam, hogy mi van. Azt mondta vigyem vissza és folytatják tovább a hiba forrásának a keresését. Visszavittem, és közölték, hogy mivel én már hozzányúltam utánuk a motorhoz, biztos hogy én rontottam el. További 5000Ft/óra díjért szerelik tovább. Kb ennyi. azért lenne még információm a dolgokról,de inkább nem írom...
a "can bus"- os motorom 2004-es :)
Nem szokásom ilyet tenni (már az aprilia fórumban megtettem), de egy negatív reklám mindenkinek jól jöhet a mai gazdasági helyzetben...
Ha valakinek megfordulna a fejében, hogy miskolcon a Csaba vezér úti aprilia kereskedés szolgáltatásait venné igénybe, semmi féle képpen se tegye. A pénz orientáltság fordítottan arányos a szakmai hozzáértéssel.
Ha valaki sok pénzt akar ott hagyni semmiért, akkor bátran ajánlom.
Elnézést, hogy ezt itt osztom meg...
további szép időt!
Most már nagyon nagy csalódás volna, ha még mindig beb@szna benne valami. Szuper kompresszió, gyári csapágyak, platinaelektródás gyertyák, innentől már illendő volna szolgálnia is egy pár ezer km-t. Szívem, lelkem benne van már ebben a motorban...
2; előző láncomat meg"nitteltem" itthon, ezt már nem akartam kókányolni. (csak az életem múlik rajta)
3; 500ft lett volna. Adtam egy ezrest. Sok volt?