Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg még egy, csak az nem nyilatkozott. Velem meg olyan történt tavaly, hogy mentem haza a Roburral,már fordultam volna be jobbra, a falunkba, de ott van egy buszmegálló, abban meg épp egy busz. Szépen kikerültem, épp mellette vagyok, erre kijön egy baromarcú Nissanos a faluból, és bolondmód rázza az öklét, hogy mit keresek én a busz mellett, mikor ő jön abban a sávban. Pedig...
Hőbörögni azt lehet, nekem ilyen után ha hőbörögne azonnal rendőrt hívnék. Majd az eligazítaná, plusz szonda plusz jól meg is büntetné slusszpoénként. Mert ő okozta a balesetet a KRESZ be nem tartása miatt.
Az E betű nem gravírozva van, aki kicsit közelebbről megnézi azonnal kiszúrja hogy az nem valódi.
Volt időm megtanulni.
Valahogy sose volt pénzem megbukni így SMKP-n, B-C-n, Akorláton és a seregben a minősítő vizsgán is csont nélkül átmentem. Persze mindhárom jogsi és a minősítő előtt is volt KRESZ oktatás.
Zolibácsi! Meg tudnád adni annak a srácnak az elérhetőségét akit írtál h íbéjezik?
Tényleg,jobbulást neked.Igen,már tudom melyik hálós cuccra gondolsz.

Előzőhöz szerettem volna egy képet is csatolni. Íme:
Látod,az utolsó mondatoddal egyetértek,éppen ezért is van emelt fényerőm. Amióta ezt az izzót betettem,még nem kanyarodtak ki elém (kopp-kopp). Amíg a másik volt,addig sötétben (már írtam korábban) szemből elkezdett előzni,és nem nagyon zavartam ebben a tevékenységében. Nehezen,de elfértünk.És akkor még a refi is fent volt.
Most úgy vagyok vele,hogy inkább zavarjon pár embert,azt a kb 2 percet kibírják,amíg elmegyek mellettük,mintsem a sok sumaher meg slalomkirály miatt legyen balesetem..

Ma is láttam egy balesetet.. 9 körül. Ismerőseimmel beszélgettem,és láttuk,hogy:
Egy fekete Seat Toledo a sáv szélén a parkolóban parkolt. Ha minden igaz,körülnézett,talán még indexelt is,amikor elindult,de nem látta valamiért a szabályosan közlekedő Toyota Yaris-t,aki belerohant oldalról. A Toyotának nem sok baja lett,a Seat már érdekesebb téma. A hátsó kereke kb 30°-al befordult,szépen meg lett nyomva,a csattanás is elég hangos volt. Egymást se veszik észre az autósok,meg nem is figyelik.

Plussz: A pesti úton a Lidl-nél bekanyarodott elém egy rendőrautó,egészen a salakpályáig mögötte haladtam,4 rendőr ült benne,nem szóltak a lámpa miatt,nem jeleztek,semmi nem volt.
Jobbulást!

Ésésés én meg nem nyertem semmit első helyes megfejtőként.... Ehhhhh Pedig egy Orvosi biofizika kettest igazán megérdemelne, nem?
Hali!
Tud valaki környéken valami helyet ahol gravíroznának egy szép E betűt a kipuffomba?
Jobbulást. Szerencsére velem akkor történtek a baleseteim amikor más bőrébe bújtam.
Na egy valaki tudta biztosra :) Munkatársammal történt meg, ő volt a pirossal, a szemből balra nagy ívben forduló ezek után még hőbörög....
Fekete-piros-kék. A STOP tábla és az Elsőbbségadás kötelező egyenrangúak (a STOPnál mindenképp meg kell állni, de csak ennyi a különbség) így a feketének egyértelmű az áthaladási elsőbbsége, a piros és a kék között pedig a kanyarodási szabályok érvényesek, tehát a jobbra kis ívben kanyarodó mehet tovább másodikként és a balra nagy ívben forduló utolsónak.
Mindez nálunk ahol számítani kell rá hogy a dilettáns barma attól hogy balra indexel még nem balra fog fordulni, mit sem ér, pusztán elmélet.
Még két dolog. Motorral haladva a néz de nem lát esetére is számítani kell (nem bénaság, evolúciós agyi probléma, korábban linkeltem két videot) és elsőbbsége annak van akinek megadják.
Hááát, a bajság már megvolt. Aki gyakran feszegeti a határait, olykor megtalálja azokat. Én most megtaláltam és tudom hogy ennél picit kevesebb még belefér, ennyi már nem. Különösebben nem érdekel, Kicserélem az indexem, beforrnak a sebek, az emlékek és a tapasztalat meg csak gazdagít.
kefete kék peros, sztem bár ha pista néni sok babot fejt akkor lehet nem engedik ki a libákata rétre Nem tudom...
Kicsit sok lesz az úrnak már a jóból. Vissza kéne venni a tempóból, míg baj nem történik.
Ne nézzek-ne nézzek... Ez a hobbim. Pénz nélkül jó vételekre vadászni.
Szerintem a piros zsiguli dzsal el a morékkal, a táblát meg ellopják, utána megy a beszóttákiscsávó fekete bazi nagy terepjáró a kopaszokkal, lerendezni a marékat.
A kék yard, meg elfordul inkább balra, szelektív a látásuk....
vagy zöld
fekete-piros-kék. mert még ha a kéket üti is a piros stopja, úgyis az fordul le hamarabb.
feketekékpiros vagy ha nem az akkor fekete piros kék amúgy ha olyan helyen vagyok hogy nem vagyok biztos a dolgomban, inkább várok, és elengedek mindenkit. majd ha tiszta a levegő kidugom a zorom
Höhö ha már KRESZ. Mi a sorrend?
okéééééééééés
Faternak jobbulást, kemények vagyunk mi gönciek geci kőkemények helyre jön hamar Am meg Lacit nektek
persze háá Na majd akkor lemegyek hozzád oszt megfejelem a térded Jelentkezek majd