Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem zavart volna. Láttam,hogy szitkozódott,mert megmutattam neki a leghosszabb ujjam. Ha már ő is mutogat. Ééérdekes,hogy 100 emberből egynek bassza a csőrét. Lehet,hogy lapból a motor zavarta,mert ilyen még nem volt a lába között.. Nők

Adee: Ez valami emelt erejű tompított. Ha rohadtul zavarja,akkor tegyen úgy,mint más.. Lehúzódik,elmegyek mellette,és ennyi. Mások se tolják rám a refit.. Ugyanúgy külön van a refim,mint neked, Egy lámpám és,az is a tompított. Ha minden igaz Bár olyan a fénye,hogy szerintem refi. Tudja a tök.. A másik meg sima 47,nem emelt,ilyen occó,mert nem nagyon használom a fénykürtöt.

Laci,tényleg,hát Bodottágot! Apukádnak meg jobbulást
Boldog névnapot Lászlóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Faterodnak meg jobbulást! Vagyis ha László (ha jól tudom ő is az ) akkor boldog névnapot neki is!
Holnap itthon leszel? Jah, én nem izé...valamelyik nap megyek Regécre. Ha még mindig igényt tartasz a kawás kártyára akkor odaadom...
köszi szerencsére nem töröt, de fáj neki. elesett a csopperral, vagyis elcsúszott egy ilyen út széli kavicsos lószaron megállásnál gyök kettővel..
Fasza. A bordasérülésben az a jó hogy nem fáj picit sem minden levegővételnél és ugye gipszelni sem lehet.
Jobbulást a faternak.
Ma reggel melóba menet sikerült előre be nem tervezett helyen, időben és módon leszállni a motorról.
A hálós cumó a SHOX-nál kapható, vagy azoknál akik tartanak SHOX cuccokat, például a Maxx Powerben. Jórészt egy erős hálós anyagból áll a ruha, átfújja a szél, de ahol odaverheted magad, ott cordura erősítés van benne plusz rendes CE lágyprotektorok. Ilyen melegben nem viselem el sem a bőrt, sem más zárt ruházatot, a melegtől képes vagyok elájulni. Az pedig nem lenne jó ha rákornyadnék valami autóra a lámpánál mint valami nem öntözött paprikapalánta. Pont ezért jártam régebben én is póló-rövidgatyában. Mivel nekem a motor nem hobbiból van hanem alapvetően közlekedési eszköz, nem tehetem meg hogy nagy melegben nem motorozok vagy nem megyek be a városba ha egyszer ott van dolgom.
apropó bordasérülés, most jöttem a korházból, fatert hoztam borda röntgenre
Állítsd be a lámpád, rohadtul idegesítő tud lenni ha vakítják az embert. Lehet hogy neked poén, másoknak annyira nem.
Talán nem a reflektorral közlekedés a megoldás...
Emelt fényerejű izzó valamivel kultúráltabb és jobban látható tompítottal is (aki nem akar meglátni az azzal sem fog látni!). Engem is tud zavarni a túl erős fény, nyugodj meg tőlem is kaptál volna refit. Amit még talán zavart is volna mert a Focusban a refikben is 90+-os izzók vannak.
Weheheee.. Ma mi volt. Reggel mentem motorral,valami holtkóros előttem jelzett a féklámpával a vészindexxel,meg amivel éppen tudott Zavarta a lámpa. Rávillogok refivel,hogy én bizony király vagyok,mert nekem ez is van. Na,a kedves közúti tesó a belső tükröt felhajtotta,és máris megnyugodott. Ez kb 40 sec. volt,utána már ki is kerültem (1. ne zavarja a lámpa,2 hogy haladjak is),de a forgalom miatt közvetlen elé mentem. Erre logikus,hogy mérgesen,vörös fejjel bosszú címszó alatt feltolja a reflektorait.Mondhatom,nagyon zavart,főleg,hogy csak 1 tükröm van még mindig Értelmes egy ember... Ha lett volna időm,akkor eljátszok vele.
Íjj.. Ez mostanság volt? Igazából nem tudom,melyik az a "hálós" cucc. Én überkirály és überkemény vagyok,szóval ilyenkor is bőrbe bújok. Szerencsére még csak megszokásból se döntöm a motort,még bőrben sem. Csak azért nem,mert nem szoktam meg a döntést De jaja,figyelek,nem nagyon fog előfordulni ez.. Általában,mint írtad,mikor máskor,ha a védőcucc nélkül

A gummákat meg a derekamra kell húzni,és a pirosnál lehet hullahoppozni velük Szerintem lenne nézettség,így is van Ilyenkor nyáron elég nehéz az úttestre koncentrálni (Igazából gumipókoznám mindenképpen a gumikat. Vagy kocsival vinném.)
Szevasztok Miskolc környéki niggerek
A héten otthon leszek és ha netán valakinek kedve szottyanna gurulni erre-arra... Encs-Szikszó-Kéked-Hollóháza-Tornyosnémeti-Füzérkomlós-Szerencs
-Szántó.... és környékük szóba jöhet nekem Többnyire telón leszek elérhető, de naponta nézem majd e-mail-eimet elérhető elérhetőségeim az adatlapomon
Egy ideig én is nyomtam póló-rövidgatya kombóban és soha nem volt semmi bajom. de beszereztem egy hálós kabátot nadrággal biztos ami tuti (a bőrt ilyenkor hordja akinek két anyja van) összesen 30-ért. A póló-rövidgatya szellősségét adja de ha kell, véd. Ma reggel megvolt a bizonyíték. A gatyám és a kesztyűm a kocsiban maradt (hosszú hogy miért) így kabát meg csizma volt az egyetlen védőfelszerelés a sisakon kívül persze.
Mikor máskor baszódna el az ember ha nem épp akkor amikor nincs rajta a megfelelő cucc. A kabát szétszakadt jobb oldalon ahol hálós, de alapvetően védett, ahol a kabát és a protektorok fedtek se zúzódás, se horzsolás. A térdemet vágni és varrni kellett, úgy lejött róla a hús. A vádlim kívülről a csizma vonaláig teljes szélességében plezúros, tehát a felsőtestem is úgy nézne ki ha nem lett volna rajtam legalább kabát. A termpó lehetett úgy 40. Egy gyors sávváltásos manővernél terhelésváltás után nem tapadt be a fara és kitört. Megint mínusz egy index plusz pár újabb karist. meg ugye ami bennem keletkezett, de nadrággal semmi bajom nem lett volna. Szóval a nem kell ruha úgyse megyek gyorsan nálam mellőzve lesz.
A gumit meg pókozd csak fel a motorodra. Ha magadra veszed és elesel (nem feltétlen saját hibából) akkor a bordáid igencsak meg fogják érezni a gumi belső peremét. A bordasérülés pedig elég fájdalmas dolog. Sikerült már azt is összehozni motorral.
adig ne nézz hirdetést amig nincs elég pénzed, mert csak felkúrja az ilyen az embert. van valami jó, rittig elviszik mire lesz rá lé
Basszus, most jött a mail, elkelt már. És az igazat megvallva minden jó vétel eltűnt a palettáról. Ugyan mikor máskor?
Csak szépen, sorjában. először még kaparok egy kis zs-t, mert ami van, az ide még elég kevés...
Jövendőbelim. (remélem)
OROSZORSZÁGBAN .... másnap reggel felébredsz,mikor beleér a kezed a bilibe..
MI VAN VETTÉL MÁR ÚJ VASAT?
Zsolti! Hogy baszódj meg! Egyszer valami jót is linkelj már ide. Például, hogy olcsóbb lesz a benya vagy 70 ft-tal .
Önts bele egy kis Mr.Muscle-t vagy mit Az minden dugulást felold.