Nem zavart volna. Láttam,hogy szitkozódott,mert megmutattam neki a leghosszabb ujjam. Ha már ő is mutogat. Ééérdekes,hogy 100 emberből egynek bassza a csőrét. Lehet,hogy lapból a motor zavarta,mert ilyen még nem volt a lába között.. Nők
Adee: Ez valami emelt erejű tompított. Ha rohadtul zavarja,akkor tegyen úgy,mint más.. Lehúzódik,elmegyek mellette,és ennyi. Mások se tolják rám a refit.. Ugyanúgy külön van a refim,mint neked, Egy lámpám és,az is a tompított. Ha minden igaz Bár olyan a fénye,hogy szerintem refi. Tudja a tök.. A másik meg sima 47,nem emelt,ilyen occó,mert nem nagyon használom a fénykürtöt.
Laci,tényleg,hát Bodottágot! Apukádnak meg jobbulást
Ma reggel melóba menet sikerült előre be nem tervezett helyen, időben és módon leszállni a motorról.
A hálós cumó a SHOX-nál kapható, vagy azoknál akik tartanak SHOX cuccokat, például a Maxx Powerben. Jórészt egy erős hálós anyagból áll a ruha, átfújja a szél, de ahol odaverheted magad, ott cordura erősítés van benne plusz rendes CE lágyprotektorok. Ilyen melegben nem viselem el sem a bőrt, sem más zárt ruházatot, a melegtől képes vagyok elájulni. Az pedig nem lenne jó ha rákornyadnék valami autóra a lámpánál mint valami nem öntözött paprikapalánta. Pont ezért jártam régebben én is póló-rövidgatyában. Mivel nekem a motor nem hobbiból van hanem alapvetően közlekedési eszköz, nem tehetem meg hogy nagy melegben nem motorozok vagy nem megyek be a városba ha egyszer ott van dolgom.
Talán nem a reflektorral közlekedés a megoldás...
Emelt fényerejű izzó valamivel kultúráltabb és jobban látható tompítottal is (aki nem akar meglátni az azzal sem fog látni!). Engem is tud zavarni a túl erős fény, nyugodj meg tőlem is kaptál volna refit. Amit még talán zavart is volna mert a Focusban a refikben is 90+-os izzók vannak.
Weheheee.. Ma mi volt. Reggel mentem motorral,valami holtkóros előttem jelzett a féklámpával a vészindexxel,meg amivel éppen tudott Zavarta a lámpa. Rávillogok refivel,hogy én bizony király vagyok,mert nekem ez is van. Na,a kedves közúti tesó a belső tükröt felhajtotta,és máris megnyugodott. Ez kb 40 sec. volt,utána már ki is kerültem (1. ne zavarja a lámpa,2 hogy haladjak is),de a forgalom miatt közvetlen elé mentem. Erre logikus,hogy mérgesen,vörös fejjel bosszú címszó alatt feltolja a reflektorait.Mondhatom,nagyon zavart,főleg,hogy csak 1 tükröm van még mindig Értelmes egy ember... Ha lett volna időm,akkor eljátszok vele.
Íjj.. Ez mostanság volt? Igazából nem tudom,melyik az a "hálós" cucc. Én überkirály és überkemény vagyok,szóval ilyenkor is bőrbe bújok. Szerencsére még csak megszokásból se döntöm a motort,még bőrben sem. Csak azért nem,mert nem szoktam meg a döntést De jaja,figyelek,nem nagyon fog előfordulni ez.. Általában,mint írtad,mikor máskor,ha a védőcucc nélkül
A gummákat meg a derekamra kell húzni,és a pirosnál lehet hullahoppozni velük Szerintem lenne nézettség,így is van Ilyenkor nyáron elég nehéz az úttestre koncentrálni (Igazából gumipókoznám mindenképpen a gumikat. Vagy kocsival vinném.)
Szevasztok Miskolc környéki niggerek
A héten otthon leszek és ha netán valakinek kedve szottyanna gurulni erre-arra... Encs-Szikszó-Kéked-Hollóháza-Tornyosnémeti-Füzérkomlós-Szerencs
-Szántó.... és környékük szóba jöhet nekem Többnyire telón leszek elérhető, de naponta nézem majd e-mail-eimet elérhető elérhetőségeim az adatlapomon
Egy ideig én is nyomtam póló-rövidgatya kombóban és soha nem volt semmi bajom. de beszereztem egy hálós kabátot nadrággal biztos ami tuti (a bőrt ilyenkor hordja akinek két anyja van) összesen 30-ért. A póló-rövidgatya szellősségét adja de ha kell, véd. Ma reggel megvolt a bizonyíték. A gatyám és a kesztyűm a kocsiban maradt (hosszú hogy miért) így kabát meg csizma volt az egyetlen védőfelszerelés a sisakon kívül persze.
Mikor máskor baszódna el az ember ha nem épp akkor amikor nincs rajta a megfelelő cucc. A kabát szétszakadt jobb oldalon ahol hálós, de alapvetően védett, ahol a kabát és a protektorok fedtek se zúzódás, se horzsolás. A térdemet vágni és varrni kellett, úgy lejött róla a hús. A vádlim kívülről a csizma vonaláig teljes szélességében plezúros, tehát a felsőtestem is úgy nézne ki ha nem lett volna rajtam legalább kabát. A termpó lehetett úgy 40. Egy gyors sávváltásos manővernél terhelésváltás után nem tapadt be a fara és kitört. Megint mínusz egy index plusz pár újabb karist. meg ugye ami bennem keletkezett, de nadrággal semmi bajom nem lett volna. Szóval a nem kell ruha úgyse megyek gyorsan nálam mellőzve lesz.
A gumit meg pókozd csak fel a motorodra. Ha magadra veszed és elesel (nem feltétlen saját hibából) akkor a bordáid igencsak meg fogják érezni a gumi belső peremét. A bordasérülés pedig elég fájdalmas dolog. Sikerült már azt is összehozni motorral.
Adee: Ez valami emelt erejű tompított. Ha rohadtul zavarja,akkor tegyen úgy,mint más.. Lehúzódik,elmegyek mellette,és ennyi. Mások se tolják rám a refit.. Ugyanúgy külön van a refim,mint neked, Egy lámpám és,az is a tompított. Ha minden igaz Bár olyan a fénye,hogy szerintem refi. Tudja a tök.. A másik meg sima 47,nem emelt,ilyen occó,mert nem nagyon használom a fénykürtöt.
Laci,tényleg,hát Bodottágot! Apukádnak meg jobbulást