Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értelek. Amúgy szerverrel volt valami, vagy frissítettek, mert nálam sem volt elérhető. Van 2 nővérem, mind a ketten egyetemet végeztek, most én következek. A gimi mellett csináltam/csinálok (szeptemberben védem a szakdogát meg vizsgázok) egy másik képzést, multimédiafejlesztőnek tanulok . Jah és nem leszek kolis, albérletbe megyek.
A motorról még ennyit elárulok Laci kedvéért: ha összejön, akkor Honda lesz
Bocsi, hogy csak most írok, de tegnap nem tudtam elérni a honlapot..., nem tudom, hogy szerveres volt-e a hiba vagy mi.
Hát papírforma szerint 2007-ben éretségiztem és akkor jelentkeztem közvetlenül gépészre, de halasztottam két évet és közben a Wignerben(Eger) csináltam pár szakmát, mérnökaszisztensi, CNC-ét, hegesztőt.(amúgy megérte, akkor azért megemberesedtem, és szakmailag is nagyon ütőképes kis suli)
Most fogom így kezdeni a 3-ik évet, eddig azon kevesek közé tartozom, akinek eddig minden megvan, a Wignernek is köszönhetem meg néha rohadt sokat kell tanulni sajna.(átlag se szokott rosz lenni)..., egy kis önfényezés. ...., de kell a pénz a benzinre, albira...
Gépészen annyit tudok csinálni, hogyha anyag kell a tanuláshoz, akkor azt tudok majd küldeni, meg el tudom mondani, hogy melyik tanárnál kb. mire is számíts.
Tanácsok az elejére:
1. Álltalános hiba, főleg koliba, hogy elemeire isszák magukat az emberek az első 3-4hónapban....(én is...):). Okosan kell beosztani az időt és a piálás és haverok mellet kell azért tanulni is. A későbbiekben már sajna nem nagyon lesz idő rá, a 3-4 félév már nagyon szortírozós..., csak a kitartóak maradnak talpon.
2. Azért érdemes haverkodni, meg jópofizni, mert egyedül nehéz megcsinálni a sulit és jó ha van valaki, aki mondjuk épp jó paszban van és te nem értesz valamit, ő meg pont ráér és el is tudja magyarázni.
3. Ha viszonylag jól akarsz haladni(ez inkább gépész mint az infó, ott jobban nézik a jelenlévőket előadáson), akkor be kell járni előadásra, én is voltam néha úgy, hogy esik az eső, meg hajnali 3-ig buli volt, fáj a fejem, másnapos vagyok..., de ha tudom, hogy mondjuk katalógus van, vagy hogy csak elvárja az előadó, hogy bejárj és akkor ad jó jegyet(pl. Döbröcöni, Bertóti...), akkor minden alkalommal összekaptam magam és bementem..., mondjuk volt, hogy utána mondjuk makró, jog meg ilyesmi marhaságokról elmentem szépen az albiba alukálni.
Egy kis nyugis túra volt: http://nattila.hu/index.php?op...
Az jó lenne...de csak felvesznek 1. helyre. Mondjuk a gépészt se bánom tavaly 290körül volt a ponthatár, gépészre még alacsonyabb asszem. Csak a matektól parázok, bár az érettségimen meglepődtem, mert azt hittem, hogy szar lesz, de 4-es lett (70%) . Te mióta vagy ott? Vagy már végeztél?
Aham oksa, ha gépész a vége, akkor tudok talán pár dologban segíteni, mert az eleje az nagyon húzós.
Miskolci Egyetem gazdaságinformatikus vagy gépészmérnök. 3. hely meg nyír1, ott közlekedésmérnöki szak. Nemsokára kiderül, jövőhét szerdán szóbeli
Zsír, végülis ez is ésszerű. Én pont azért vettem nagyobbat, hogy hétvégén kicsit suli után lazulhassak és kieresszem a fáradt gőzt.
Melyik suli és milyen szak lesz?
Még nem mondok semmi konkrétat, mert még nem 100000%. Szeptembertől egyetem, úgyhogy valószínű, hogy csak hétvégén leszek itthon, ezért csak egy kis szaladgálós motorkát szeretnék (nem robogót). Visszalépek 80köbcentit (most 160 ) aztán majd eldől, hogy hogyan tovább....még most suli, később meg csak átülhetek valami nagyobbra, de ez majd csak 2-3év múlva derül ki, addig meg ki tudja mi lesz.. Tokajba viszont megyek nyáron ígyis-úgyis!
És mi lesz a kiválasztott masina?
A jó öreg fajtajelleg azért megvan, Csabika, aki vagy 17-18 éves ránézésre és balagott az általános iskolából, csak a piaköltség elég egy normális 3-4fős család fél éves fentartásához...
És biztosan mind orvosok, mérnök közgazdászok vagy tisztaszívből dolgozó egyszerű(antimagyar) emberek.
Grat
nem, csak elballagtam
http://youtu.be/RqIGGc_9SnU

amúgy nem...de ez most lehet h összejön, van egy kis megspórolt pénzem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa én nem mozdulhatok ki, hogy ne botoljak beléd mikor távgyalogolsz felfelé BLŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ de most véged, mert holnap reggel megyek göncre a barackosba
hulye kocsog ! nem mozdulhat ki az ember olvéjz szánni in Fony szitibe anékül hogy ne botoljon beléd? EEE
vége a válságnak..?)))
Lehet, hogy új motor érkezik a házhoz!?
*A cigány ember és cigány asszony ül a tengerparton, nézik a szörfösöket.
Megszólal az asszony:
- Te Gazsi, volna kedved lovagolni a hullámon!

- Haggyá mán Romnyi, élve se kívánlak!*

*Víg özvegy
- Felveszem a személyi adatait. Vannak gyerekei ?
- Három. Az egyik két-, a másik négy - a harmadik hatéves.
- De hiszen maga özvegyasszony ! A férje tíz éve halott.
-De én élek.*

*Válogatás
Öt férj meghal, és együtt jelentkeznek Szent Péternél.
- Tartsa fel a kezét, aki megcsalta a feleségét ! - kezdi Szent Péter.
Négyen felemelik a kezüket.
Szent Péter vár egy darabig, majd így szól :
- Rendben van. A tisztítótűzbe mentek, és ezt a süketet is vigyétek
magatokkal !*

*
Kétely
- Drágám - hörgi betegágyán a férj. - Ígérd meg nekem, ha meghalok, nem adod
össze magad más férfival !
A fiatalasszony szipogva felel :
- Megígérem, szívem. De mi legyen, ha meggyógyulsz ?*

*
Betegség
- Az ön férjének tífusza van. Az olyan súlyos, hogy abba belehal, vagy
belehülyül - közli az orvos.
- Istenem, Istenem - fakad sírásra az asszony-, valóban csak ez a két
lehetőség áll fenn ?
- Asszonyom, nekem elhiheti. Én magam is átestem ezen a betegségen.*

*
Házaspár
- Mit fogsz csinálni, ha meghalok ?
- Elengedem a nyakad.*

*
Casanova
- Olyan szenvedélyes vagy, mint Casanova - sóhajt fel a feleség.
- De hiszen ő már több száz éve halott !
- Éppen azért.*

*
Helyettes lövész,
A nyolcvanéves Karcsi bácsi dicsekszik az orvosának, hogy fiatal felesége
terhes lett. A doktor megcsóválj a fejét, és a következőket mondja :
- Hadd meséljek el egy történetet ! Egy ember elment vadászni, de olyan
szórakozott volt, hogy puska helyett az esernyőjét vitte magával. Amikor
váratlanul elétoppant az oroszlán, jobb híján ráfogta az esernyőjét, és
elkiáltotta magát : "Bummm !" Az oroszlán erre holtan terült el.
- Ilyen nincs, biztosan valaki más lőtt helyette - hitetlenkedik az "ifjú"
apa.
- Hát ezt akartam én is mondani.*

*
Ciki
- Mi az abszolút ciki ?
- Ha a temetésen mindenki áll, csak te fekszel.*

*
Vendég-panasz
- Portás ! Egész éjszaka egy halott poloskán feküdtem.
- Ne haragudjon, de hogyan zavarhatta magát egy halott poloska ?
- Az nem zavart, csak a többi ezer, amelyik a temetésre érkezett.*

*
A szomjhalál szélén
Az ír nagypapa háborús élményeiről mesél az unokájának.
- Körülvett minket az ellenség. Élelmiszer tartalékaink teljesen kimerültek.
Nem volt mit ennünk, és nem volt egyetlen csepp whiskynk sem. Már majdnem
szomjan haltunk.
- Papa, víz nem volt a közelben ?
- Az volt, fiacskám, de mosakodni nem értünk rá.*

*
Haláli nászéjszaka
Az idős férfi feleségül veszi a csinos, fiatal nőt. A nászéjszakán a
menyecske elkezd sopánkodni :
- Úgy is meghalunk, úgy is meghalunk.
- Már miért halnánk meg - lepődik meg a férj -, amikor előttünk az élet ?
- Hát - mondja a nő -, te az erőlködéstől, én meg a röhögéstől.**
*

1.szeretnék elnézést kérni tőletek ! az angyal motor nem(!) forgalmaz hjc sisakot ! csak a kawasaki! bocsi...
2. ma megijedtem egy motoros társamtól(olyan volt a kipúfogója) egy kék színű túra endúró (talán vstorm) mályi és miskolc közt...)))
Igen, arra céloztam. de, ha rossz tapasztalatod van velük, nem szóltam.
szerintem
Áhh,még 12 előtt hívtak Elmentem egyszer 8-ra,akkor is hívtak volna,de nem volt nálam a motor Informálódtam.

Én is azt mondtam,hogy lehet telefonon. Úgy intéztem el.. Betelefonáltam,és mondták,hogy "hááát ma már nem nagyon.. vagy akkor ide kéne érni 30 perc alatt"

Adee,szerintem 8-8:15 között telefonálj be. (ha nem rendezted le ma)
ez MINDIG így van.. oda rendelnek reggelre és csak délután érsz a sorhoz...
be lehet. én úgy jelentkeztem
Még a busz is lehúzódott,meg indexelt,hogy mehetek. Csak az volt a vicces,hogy nem akartam előzni,jó volt nekem az a 90. Aztán csak kikerültem Meg volt előttem valami idősebb nő,nem merte kikerülni a segédmotorost,mert arra várt,hogy előzzek Ott integettem neki,hogy mennyémáá Majdnem megálltunk a főúton De lehet,hogy csak a refi miatt akart mindenki az árokban menni
Meglep a figyelmesség:)
Múltkor én is szerpentineztem, már hazafelé jöttem, azért lightosan, mert már volt mögöttam vagy 120-130km..., és egy autó addig-addig lassítgatot, hogy meg kellet előznöm, pedig nem is akartam.
Jaa,amikor mentem,az enyémen kívül,csak 1 motor volt és kevesen voltak.. Lement pár autó (persze lassan),aztán hívogattak engem. Utána se mehettek sokkal többen,mert csak 3-ig van nyitva.