Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy a kommentekben is írták, ennek a cikknek semmi köze a címéhez. Csizmareklám.
Csak műszaki idejére.
Egy fokkal még mindig jobb, mintha fel lennél kötve. Majd összejön, nyugi...
Jó,de részemről csak sokára lesz ilyen,most eléggé le vagyok kötve
Akkor meg mi a gond? Ha mennél, csörgess meg, adatlapomon ott a számom.(inkább ilyen késő délutáni órákban) Ezzel a kis szar motorral csak nem hagylak tán ott...
Itt lakok Miskolcon Belváros. A vakondtúráson mentem végig a Majálishoz,onnan Lilára. Elég halálos tempót diktáltunk,olyan 60-70-két Azt is csak az egyenesebb részeken
Honnan nézve másik irány? Miért? Te hol laksz? Mert én, ha használható volna arra az út, Lyukóbánya felől közelítenék a Majálispark felé... Most, hogy nem használható, általában Ómassa felől szoktam érkezni Lillára. A lényeg, hogy Miskolcot kihagyjam ebben a széttúrt mivoltában... Az meg, hogy végig kéne fékeznem a hegyet? Bármikor, bárkivel megyek, végig kell fékeznem. 2 üteműm van. Most szombaton ennél a motornál is bekövetkezett, ami a másiknál elég gyakori volt, de ennél máig nem jelentkezett. Konkrétan, hogy felforrt a fékolaj a hátuljában.
Én lehet,hogy mennék,de akkor végig kéne fékezned a Bükköt Meg te a másik irányból jársz,nem?
Jobb híján... Jó munkát!
Gumit aprópénzből lehet rá intézni. Mit cserélgeted a kerekeket? A fékcuccok nem lesznek összeszokva,és sem R6-nak nem lesz 100-as a féke, később meg, ha visszateszed, már az R1-nek sem lesz a legjobb...
No megyek készülök melóba.
Még nem tudom. Amint úgy áll a motor hogy vihető Tükörlap hiányzik, meg elsőgumival kellene kezdeni vmit. Át kellene rakni addig az R1 kerekét komplett, akkor nem kellene még gumit cserélni.
Mikor?
Én a KPM-hez vinném az csak ócsóbb volna.
Nagy horgász! Ide sunyelj, milyen tavunk van! Meg persze milyen nagy ho-ho fiam.
Műszakit én is akarok újítani a kékre, hátha könnyebben eladódna... Fhantommal már beszéltem róla, ha belátható időn belül meglesz az idomod, akkor elvihetnénk egyszerre.
R6 idomok műanyagosnál vannak, műszaki kellene rá.
R1 meg majd későbbiekben épül, szépül.
Te vasaid, amúgy, hogy állnak? Mert Szegaga barátunkból apa lett, és ebbéli kötelességétől én nem nagyon akarnám elcibálni, viszont más meg nem nagyon volt rajta,meg rajtad kívül, akivel elmehetnék kanyarogni egy kicsit... Lajtsi haver meg inkább a hosszabb túrák mellett tette le a voksát, amint a jelek mutatják...
Jobbat. Neki az idomosak jobban tetszenek, azt meg én nem szándékozok eladni. Intéz egy nagyon szépet 250-ért.
Jobb ajánlatot talált?
Ahogy mondod kedves komám. És a faszom fog itt többet írkálni ilyen felhívásokra, ha válasz meg nincs rá... Úgy néz ki, a motoromat ugyan nem veszi meg a srác, aki kipróbálta, de a személyében lesz egy RGV-s cimborám. Vesz egy másikat. Kíváncsi leszek rá...
Meg olyankor csak a fejet maszatolják. Szerintem a többi se olyan tiszta. Csak a járművek szemcsések,mert mozogtak!?. Elvileg a rendes trafis kép az tiszta,normális.
Akár.. De egy-két képen lenyalták a rendszámot.. Mármint ahol olvasható lett volna.