Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

full carbon nincs ,csak marishinba van
de mindent tudnak rendelni)))

ismeretlen márka ? BOX? amerikai (azt hiszem)
Ja tényleg. Ott az út közepén. Az HJC? Pedig ott tapiztam Nem tudod mennyi egy FG14 vagy FG15-ös sisak? HQ1 tetszik,meg biztos jó is (full carbon),de az még akcióban is 80ezer
Akkor nem szóltam, én csak számomra ismeretlen márkájú kupakokat láttam.
ha látad azt a piros moto guzzit,mellette van egy álvány,na azon csak HJC kupak van. még az árakat is tudom szinte minden nap bent vagyok,de hetente biztos
Nem tudom, elég sokat voltam mostanában az Angyalban, de nem emlékszek, h lenne HJC. Mondjuk megesküdni nem mernék rá, de sztem nincs.
Egy kis jókedv

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba

Ez most már örökké jó lesz egy darabig.

Infulenza: jobb adni mint kapni

Miért nem szerepelt Bruce Willis a Titanicban? Mert mindenkit kimentett volna

Nem tegezlek többet. Most örülsz?

Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig .

Költészetnek nevezzük azt, ami nem ér ki a lap széléig a könyvben

Hogy szabadulhatsz meg 70 kiló súlyfölöslegtől? válj el :)

A dohányosok is emberek! Csak nem olyan sokáig...

Finom a kindertojás csak a kék kapszulát nehéz lenyelni!

Mit csinál a ló hő hatására?-Megáll.(hőőő)

Két ügyvéd találkozik. Hogy vagy? - hazudja az egyik...

Én nem tudnék optimista lenni.Nekem az úgyse menne...

Ragozás: én iszok, te iszol, ő iszik, mi iszunk, ti isztok, ők fizetnek!

A válaszom egy határozott talán!

Hogyan lehet sünnel időt mérni? Kiteszed az ablakba fél órára - az pont 30 perc.

Mi a különbség a Teoloógia és Geoloógia között? Ég és föld!

Mire szolgál a printer? Lassítja a papír haladását a szemetes felé.

A Windows két dologtól akadhat ki:az egyik önmaga,a másik bármi más

Ki az abszolút bátor ember?- Aki hashajtóra altatót vesz be.

az is...
Ott nem Box meg Marushin van?
Nem tudja valaki,hogy melyik boltban forgalmaznak HJC sisakot?
Valóban naugye. Mi fél2-kor indultunk, és 6 körül itthon voltunk, igaz, nem túratempóban, de amit kellett,(érdemes volt)látni, azt megnéztük, és tényleg nagyon szép hely... Most már csak Siravát szeretném még a nyáron elérni, és az volna a netovább.
na ,de ittasan motorozni ?
Cseréljünk egy hétre hölgyem, és visszasírod az SV-t. Tegnap kifelében Szendrőben telitank, 6400... Visszafelében szintén Szendrőben tankolás, már nem teli, (annyi pénzem már nem volt )de 165 km-re elment a teli tank... Úgyhogy a 300 km majd két tankban volt. A GS-nek ugyanez a 165 km 9,6 lityó volt, pedig szegény sógor mindenhol úgy jött utánunk, amit bírt a motor...
Nekem csak indításnál villant ki a lámpa,szóval még ráértem volna vele,de éppen csak. 14 lityó beleugrott Hazafelé meg kipróbáltam az ingyenes szakaszt.
Ettől fog zengeni a környék
Szép jó napot a Borsod megyei motorosoknak!
Keresek motoros társakat akikhez hogyha unatkozok be tudnék társulni egy kissebb kiruccanásra.
Edelényben lakok érdekelnének környékbeliek Edelény, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika és térsége.

Supermotóm van, hasonló kategóriásokat keresek vagy olyanokat akik nem 150-es átlag tempót mennek 2 pont között, de azért nem is gyök 2-vel tekernek

MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Egész bátran vegyen fel aki szeretne még 1 embert
Nembaj. Imádom Ezt meg majd kibírom valahogy. Ha már jó lesz, és nem a motorra kell költeni, akkor olyan túl nagy baj nem lesz. Remélem
És tetszik Határozottan tetszik
Csak mostmár tényleg maradjon is így
Látod-látod, a DL_lel hogy háborognál! Egy teli tank 7500 papír. Igaz ezért cserébe tegnap közel egy 500-ason keresztül vitt a hátán engem meg az asszonyt és fent volt a két oldaldoboz is.
naugyehogyugye!
Effelejtettem mondani hogy az északi oldalon a hegy túloldalán ahol a fotókat csináltad, ne nagyon tépd neki mert ott még mostanság is poros és az állapota is rosszabb mint a déli oldalon. A kis kápolnától valami csodálatos kilátás nyílik a völgyre, ha arra járunk kötelező pihenőpont.
Mi este fél kilencre értünk vissza a reptérre (itt volt a szállása a távolabbról érkezetteknek), picit csúszott az indulás, dög fáradtan 470km körül volt a vége. Még a reptéren a repülőclub gulyásából jóllaktunk aztán egy satu részeg emberrel vetekedő képességekkel a gulyástól meg a fáradtságtól erősen elbutulva hazaporoszkáltam este tízre. Nem kellett altatni.
Na tegnap én is tankoltam. Onnan, h már villogott a tartalékjelzőm. Gondoltam telenyomom, ha már végre jó lesz,megérdemli.
Szemem majdnem kiesett. 5800Pénz
NSRrel fel voltam háborodva, mikor már csak 2500ból lehetett teletankolni...
No ürgék, mentünk ma is egy jót. Igaz, én egy 100-assal elnéztem a km-t, de ez még így látatlanban talán belefér. Nekem 298 km volt a mai termés, és igaza van Ridernek, gyönyörű az a hely. Igaz, van egy kis hátulütője. Az árnyékos, és napos szakaszok másodpercenként ötvenszeri váltakozása egyszer majdnem felavattatta ezt a kék csodát is velem.Egy féktávot mit sem sejtve (és látva) poron kezdtem el, és a vége már nagyon a padka szélén jött össze, kb 10 centire az oda kihordott porcsík mellett. Kicsit meleg volt, de csak sikerált. Csináltam pár képet ízelítőnek, elvileg most töltődik a galéria belőle, nézzétek meg...
Köszi. :)