Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 547-es megy Kassáról Igló felé. Tulajdonképp Jaklovce-ig igazán élvezetes, onnantól kicsit (sokkal) nagyobb tempó kéne mint amit tolerálnak a tótok hogy élvezetes legyen. Az egyik kedvenc köröm hogy kimegyek Tornanádaskánál, el Szepsiig, ott föl Jászónak, Jászónál el jobbra Kassa felé, fel Jaklovcébe, ott elfordulok a Stós-Somolnik szerpentin felé és ahogy jöttem, hazarobogok.
A Brezno környéki kirándulás Tátrábval egybekötve nekem is megvolt már, szép helyek jó utak de ismeretlen csapattal nem mertem bevállalni. kicsit is húzósabb (nem feltétlen a tempó húzósságára értem) túrára kizárólag többször kipróbált embereket hívok el, akik tudom mit bírnak, tudom necces helyzetekben hogy reagálnak és hogy mennyi idő után esnek szét fejben. 10-11 óra motoron, végig kanyargós utakon bárkinek kiveszí a zsírját.
Csak nagyot kell álmodni becsukni a szemünket és bumm....
Power of dreams...
Haver is ilyennel tolja melóba, egy szemét, de nem lehet kinyírni.
bocsi,de ezt egy kicsit magamra vettem..
kezdtem a Hondával útána lett a fűnyíró (jelenlegi )
Imádom a fekete Yamahákat....
Betenném a garázsba a Fazer mellé. Szerelek rá fűkaszát aztán a többit meg a lejtőre bízom és a kerítésre..., mondjuk feltolni a kert tetejébe azt nem tudom ki fogja...
Akkor te ezzel vágd a füvet !
Sziasztok!
Felhivnám figyelmeteket egy motorfényezőre és ezúton szeretném ha más nem járna úgy mint én!
Egy eséssel kezdődött:))))Mindenki nagyon ajánlotta a Nyrcsaholyi Kicsák Róbertet.Nagyon dicsérték jól dolgozik, drágán de jól.
Mondom egye fene nem nézek oda 10 ezer forintnak.
De sajnos nagyot csalódtam, a munkájában is és ahozállásában is,5 hétig volt nálla a motor megigért időpontra nem csináltam meg,és mikor fel hivom hogy akkor mennék a motorért azt mondja hogy VOLTAK PÉNZESEBB MELÓI IS ezért hanyagolta az én motorom,és a legjobb hogy még ő volt felháborodva,a farok szin(eredeti nem egyezik az oldalidoméval:((( marticázta inkább a fujás helyett,de a matrica levegő buborékos lett,a hasidomról inkább le lett törve a fül minhogy oda hegessze és le fujja(2 ujnyiról van szó) Ja és a legszebb kulcsot is ott hagytam, és jártak a motorommal, km óra fel volt irva.Nem 5 km-ert hanem olyan 90et.
De az 50 ezret elvette rebbenéstelen arcal.
Tehát fiuk lányok ahogy gondoljátok de én nem ajánlom senkinek,egy nagyképü sunyi pöccs.És még szarul is dolgozik.
Figyeljetek oda KICSÁK RÓBERT NYIRCSAHOLYI Fényezőről van szó!
Ha mást nem veszek valami cuki katicás esőkabátot
Nincs is szebb látvány, mint egy Honda a kertben....
De azért én mégiscsak Yamaha párti maradok.
Várd ki míg megszokod és visszarúgod kicsit nagyobb sebességről majd ráengeded..........azt ekezd riszálni.
Egyetem már csak nem lesz egész nyáron,az eső meg háttt eddig mindíg elküldtem máshova mikor motorral szaladgáltam.

Így új van, garanciával, ugyanannyiért. És még szép is
Hháháháá Tiszaújból se kapok visszapillantót. Dunántúli bontóból jött a srác,és ott se kapott Na körülnézek itt az apróban.
Akkor van szabályzó, akkor a hsz. egy része értelmét vesztette.
A pontosítás után teljesen tiszta a dolog.....(de azért nem hagyhattam ki)
A bontót, amit belinkeltem, nem hívtad fel? Lehet van fesszabályzó.
Amúgy ha kell két henger most még oda adom, mert most csak két szívócsonkom van, az meg sajnos nem lesz négy sehogy se.
Selymes hát. Úúúúúgyám
Eddig tetszik, de még csak vagy 160km-t mentem vele, az még csak kis előjáték

VAAAAAAAAAAAAAAAAN Olyan szépséges, lehet kivezetem inkább az ülésre
Csak még várom, h az enyém visszakerüljön, mert kellenek róla a csatlakozók Meg ugye ez a redvás egyetem is kibasz velem csak, úgyh amúgy sem nagyon tudok menni mostanában. Gyűűűlölöm a vizsgaidőszakot
No meg az elmaradhatatlan minden napi égáldása.....
látom nem írtam elég nagy betűvel, h VIZET
A többivel meg nem állok le vitatkozni
Jah ez lemaradt!
Migiri Migiri Migiri Meg
Ez most magas labda és félre is fogom érteni....
Nincs az a női tanga amibe ne tudnánk nedvességet csiholni...
Csak az asszony meg ne tudja, mert a véres boxer új értelmet nyer és nem a kutya vehemenciára gondoltam.
Máménnejönnebe?Nőimotor.
Kedves blokk selymes járással.
Van fesszabod már?
Wehehheee
Hát ha majd nem jön be a V2, akkor sorbarakom meg kiegészítem
Ennél már csak az a szebb, mikor egy tangából is tudsz vizet kicsavarni
Evzan, csóró egyetemistaként örülnék én ennek is nagyon, ha menne már végre
Amúgy igen..., de ma nem is láttam sok motorost, tegnap viszont igen, pedig akkor is nagy zuhé volt.
Mondjuk most szép idő van..., utólag azt mondom, talán jobb lett volna most menni.
Az a lényeg,hogy megérte Mondjuk én nem ültem fel ebben az időben Remélem hamarosan jobb idő lesz.
Amúgy meg azért nem írtam, mert meghalt a videókarim és mire találtam az alaplaphoz valót..., pedig csak 4 éves az alaplap.