én eddig minden motoromban lecseréltem a kerékcsapágyat. 2Z-s re kipattintom az egyik Z-t telenyomom zsírral azt thsőőőőő ha meg csapágyas a kerék nem tudják kicentirozni, úgyhogy ezt ott észreveszik
Úgy ahogy Zoli írja, magadra húzod oszt cső. Javaslat: ha szétszeded ejts egy pillantást a kerékcsapágyakra is forognak-e rendesen. Nekem az R1-ben kicsit szorultak.
Lekopik ez az 1mm,aztán valahová elgurulok. Ha megéri,akkor oda,és legalább motorozok egy jót Csak az a baj,hogy hátra fel kéne pókoznom 2 gummát,de megoldható
Akkor lehet gratulálni,vagy sem? Az árából meg ölhetsz egy kicsit egy túrára. (Van 1mm a kopásjelzőig,és szerdától véletlen ráérek,ha minden igaz. De csak akkor,ha minden klassz )
Én csak a szemetett vitem le az albérletből....
Nekem csak minimálzuhany volt, de előtte való nap fordultunk vagy 4-5-öt, de akkor jó, optimális idő volt a szemétlevitelhez!
úgyis ritkán motorozik az ember
NA na na ma nem látott senki ? :D Pedig nagyon menő csapat volt
Simán csak könyebb vinni így mint pókozgatni.
Nekem csak minimálzuhany volt, de előtte való nap fordultunk vagy 4-5-öt, de akkor jó, optimális idő volt a szemétlevitelhez!
Az R6-on már van műszaki, egy balos tükör ki van törve, meg hol ég hol nem a jobb tompított. Közlekedésre alkalmas.