Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt gondolom, h Te nem láttál, de a héten ahányszor motoroztam, mire hazajöttem már mindig írt ide valaki, hogy látott
Nem.
Sztem is jobb, úszógumival
úgyis ritkán motorozik az ember
NA na na ma nem látott senki ? :D Pedig nagyon menő csapat volt
Hmmmmm........................simán bir az enyém 15-17e-ret így nem irígykedem.
Simán csak könyebb vinni így mint pókozgatni.
Jó ötlet. Mondjuk nem akarnám levenni.
én eddig minden motoromban lecseréltem a kerékcsapágyat. 2Z-s re kipattintom az egyik Z-t telenyomom zsírral azt thsőőőőő ha meg csapágyas a kerék nem tudják kicentirozni, úgyhogy ezt ott észreveszik
Most mit irigykedsz? :D Lehet le se kopik Jóféle ez a gumi Meg,ha kopik,akkor még venni is kell Ami lenne,az nem biztos...
Úgy ahogy Zoli írja, magadra húzod oszt cső. Javaslat: ha szétszeded ejts egy pillantást a kerékcsapágyakra is forognak-e rendesen. Nekem az R1-ben kicsit szorultak.
Húzd magadra.Komolyan.
Lekopik ez az 1mm,aztán valahová elgurulok. Ha megéri,akkor oda,és legalább motorozok egy jót Csak az a baj,hogy hátra fel kéne pókoznom 2 gummát,de megoldható
Akkor lehet gratulálni,vagy sem? Az árából meg ölhetsz egy kicsit egy túrára. (Van 1mm a kopásjelzőig,és szerdától véletlen ráérek,ha minden igaz. De csak akkor,ha minden klassz )
Jósrááác.
jóvan én nemismerem
Papp Zoliról beszélt Ádám...
ha nem. hát nem
Na, hölgyek, urak, egyik szemem ,a másik ma elment a kék motor.
Kocsis? Nem kocsis.
edelény a Kocsis inas ?
Én csak a szemetett vitem le az albérletből....
Nekem csak minimálzuhany volt, de előtte való nap fordultunk vagy 4-5-öt, de akkor jó, optimális idő volt a szemétlevitelhez!
Csak vigyázz,mert a balos a kötelező. Nekem a jobb hiányos Lényeg,hogy üzemel,és kezelhető,nem veszélyes. Na,akkor balesetmentest!
Edelénybe szoktam gumit venni, fel is szereli, szerintem javítani is tudja.

Az R6-on már van műszaki, egy balos tükör ki van törve, meg hol ég hol nem a jobb tompított. Közlekedésre alkalmas.
Moccal mi lett? Jó már rajta minden?
Persze,tudom Te kihez jársz?
Szerintem nem éri meg elvinni egy kereket oda vissza 80km-re, de te tudod.
Akkor a motoros gurulás kilőve Végülis a kocsiban elfér..