Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne titkolózzál.. mit mennyiért?
Hehe. Itt a fórumon.
Sziasztok,
Hol lehet beszerezni jó áron motorolajat itt a környéken? fzs1000-be kell, 10w40. Köszi
Ja! Ma dél után láttam a plázánál lévő OMV kúton egy sárga felnicsíkos Movistaros ciberét. Innen volt valaki
Valamit basszál már azzal a kurva capslockal mert rettentő amit művelsz vele.
Szandra meg inkább motorozna mint biciklizik
Nem jártam ott, és a lámpám sincs kitörve.
Akkor a Te R6-odat láttam tegnap Mc-Tapolcán? (Bal első lámpa még kitörve)
A SUZUKIS (VOLT) SZERELŐ ricsi JÖVŐ HÉTTŐL AZ anygal motornál melózik most hallottam gotától!
A jót könnyű megszokni... ilyen ez a hülye emberi természet.
Jó az a gépezet
Odaadom már egyszer a kis fostalicskát, csak, hogy érezd, milyen is az, amikor "nem indul el alapjáratról" , meg hát jóval feljebbről sem.
Tegnap voltam vele egy kört. Hűűűűű de fura "nem megy oszt nem megy" Meg kel szokni hogy nem indul el alapjáraton.
tűkör, gumi, műszaki. Mondjuk nem tudom mennyire díjaznák a kipuffot mert ilyen herélt a cucc de nincs nagy hangja
Hogy állsz az R6-tal ürge? Jó lenne már együtt gurulni. A hétvégén sem ártott volna, ha ott vagy velünk...
Végre
Zolibácsi ma szétnézett az érintett helyen. Van némi változás az utolsó állapotokhoz képest. Még a végén valami útféle lesz ott...
Nekem ladikom van ( a tiszán)
http://www.origo.hu/itthon/201...
biztos megéheztek a zsekák egy kis lángosra és nem kaptak...)))
Baaaah.. Idén is gumicsónak kell?
Sziasztok!

Tudom, hogy nem szeretitek ha valaki meg akarja mondani, hogyan kell motorozni, de én azért felajánlom a segítségemet, hátha valaki hasznát tudja venni a rutinomnak...

Motoros üdv
Becman

A Becman Motorsport Egyesület bemutatja

"FAKULTÁCIÓ MOTOROZÁSBÓL" képzését
Kezdőknek, haladónak és azoknak, akik profik akarnak lenni…

-Megszerezted a motorkerékpár jogsidat, de ebben ki is merült motoros karriered?
-Tartasz tőle, mi fog történni, ha egy szűk parkolóban meg kell fordulni az autók között?
-Úgy érzed, te vagy a leggyorsabb a hegyekben, de mégis van, aki úgy megy el melletted, mintha állnál?
-A gumid széle még mindig 3 centiméteren szőrös?
-Körbemotoroznád a barátaid a szerpentineken, de kell még valami plusz, ami ezt lehetővé tenné?
-Úgy érzed, rossz a futómű a motorodon, és benned semmi hiba nincsen?
-Vettél egy nagy motort, de még meg akarod érni a következő anyák napját?

Ha bármelyik kérdésre a fentiek közül IGEN-el tudsz felelni, akkor Neked találtuk ki motorkerékpáros különóráinkat.

Igen, jól látod ez egy motorkerékpáros vezetői képzés NEKED! Nem kell Budapestre utaznod, nem kell horribilis összegeket ráköltened, csak egy kis szabadidődbe kerül, és nem sokkal többe, mintha angol órákat vennél.

Hagyd, hogy az egyik legismertebb magyar streetfighter versenyző Becman tanítson meg motorozni! Minden fakultáció személyre szabott, maximum 10 fős csoportokat oktatunk.
Az első órában felmérjük tudásotokat, majd annak megfelelően látunk hozzá a tanuláshoz.

A képzés elvégzése után lehet, hogy nem leszel MotoGP versenyző, de szervdonor sem. Ami biztos: kevesen fognak az utcán jobban motorozni, mint Te!

Jelentkezz minél hamarabb, hogy még a nyáron használhasd megújult tudásodat!

Jelentkezés:

Becman Motorsport Egyesület
0630/4603220
www.becman.hu
info@becman.hu
Ahha, megéztem, elég jól hangzik, ez biztos kipróbálom valamelyik héten. Nagyon összefolyt a nyál a számban a leírásodra.. :)
A nagyobb Tátra túrát meg majd valamikor Júliusban szeretném összehozni.
Kívánok! Úgy látom, nem csak én állok hadilábon néhanapján a linkeléssel... Nálunk tegnap kihalt a net, úgyhogy csak ma tudtam szétnézni errefelé. Szegagával dumáltam ma telefonon, ő is dícsérte a Stós-Somolniki tekergőt, még az se lehetetlen, hogy arra megyünk hétvégén, így már lenne, aki ismerős arrafelé.
Sajna kézrátétellel Gyurcsok József vagy a táccsdöszkrín és hozd az órád mágus módján továbbra sem tudok hibát megállapítani. Csak szervíz és olyan felkészült, hozzáértő, nem alkatrészcserélő droidokkal kibélelt szervíz, ahol nem annyit tudnak hogy olvassák ki a hibatárolót, csak olyan segíthet. Ahol hibakód NÉLKÜL mondjuk oszcilloszkóppal vagy más spéci cuccak is tudnak diagnosztizálni, olyat keress. Főleg dízelekre specializálódottat, esetleg márkafüggetlen BOSCH szervízt.