Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iigen,igen, Be kell menni és rákérdezni,vagy telefon. Persze az egyszerűbb. Van egy d.e. turnus,meg egyy déltől induló (elvileg) D.e. 9-10 között,meg déltől. Mostanában voltam 2x 2 motorral,elsőnek vártam 3 órát,másodszorra csak kevesebbet. Bejelented neki,mondasz egy nevet,és nagyjából ennyi. Én is telefonáltam. Ált.-ban 11-ig oda kell érni Hiába leszel ott 11-re,várhatsz délig,mint én
Azért világításod is legyen,meg lehessen látni azokat a számokat. (motor,alváz + a táblát)

Naa,ez az,tettem egy kisebb túrát ma. Tempós a masina,majdnem mindenki lehúzódott amikor mentem mögötte (nem a tempóm miatt). Észrevettek,figyeltek. 130 km 7 literrel,kis pörgetéssel,ilyesmi. Ja,vettem füldugót is,csak nem használtam Pedig milyen szép a színe. 90 felett már fütyül a bukóm,vagy mit csinál.. Nem volt túl sok motoros útközben.
Nekem nem mondták, h valamelyik napon nem lenne vizsgáztatás, de lehet, h csak pont jó napra akartam bejelentkezni. De Először 8ra mondták, utána meg 9re... végül pedig délutánig álltunk, és csak vártunk...
Te voltál mostanában a KPM-nél motort vizsgáztatni? Csak bizonyos napokon vizsgáztatnak. Telefonon nem lehet bejelentkezni?
Köszi szépen az ajánlatot. Nézelődök,nézelődök,de lehet,hogy elnapolom.
Én Mc-n tudok egyet Mármint gyorsan dolgoznak,és az ablakot szépen megcsinálták. Diósgyőrben vannak,a Kis Gergely mellett. Ha mást nem találsz.
Nezelodj,aztan ha talaltal valamit szolj,itt vagyok a Salzburgi Louistol nem messze,ha kell megveszem neked es elviszem.juli elejen megyek haza miskolcra.
Zolibá te a főutcán buszmegállóval szembeni üvegest mondod? Egyszer vágott az apriliámba tűkört. De lehetett vón szebb is.
Nem tartom valószínűnek
Akkor nem kell félni a kézi trafitól Mire megtalálja a célt körbe is lehet motorozni
F.A.S.Z.A. jó nekem nyóc
Péntek a pénzkereső napom, csak vmikor késő du tudok bemenni Miskolcra. Ha nem jó, kitalálunk mást.
TALÁN péntek miskolc ?
Már hiányoltalak májsztró. Mikor tudjuk megejteni ezt az irányjelző-kontra-Rometblokk cserét? Ja, és hol? Nem volna hátrányos, ha valami köztes helyen bótolnánk le. De, ha nem hozod feljebb, jobb híján le is megyek érte Göncre...
miafaszvanerre is ?
Sajnos mindig van, de megpróbáljuk mi felvásárlni,nehogy nehogy...
Van eladó ház nálatok?
Tán költözhetnék is !
egy család kivételével SZÍN MAGYAR FALÚ! az az egy család is készülőben van a költözésre és akkor kiírhatjuk :

100% MAGYAR !

a szomszéd falú már gázosabb HEJÓSZALONTA...(4KM-RE VAN)
Most általánosítás van itten folyamatban kéremszépen ?

Szakáld tán szín magyar ?
az is +marad +kell a sok nyögdíjjasnak a lové..
ők lesznek a traffik mögött,tesókám csak gyűjjön a píz...
Talán itt kellett volna leghamarabb alkalmazni ezt a kurva 300eft-os tételt, nem a gyorshajtók pénzén tömni a zsebüket folyamatosan...
Üdv köreinkben.
Sajna, ez a csapat nem kimondottan a közös gurulásokról szól, tisztelet a kivételnek, de sokat segíthetünk egymásnak,akár az élet más területein is, és ez egy jó dolog. Ha tényleg társakat keresel, akkor töltsd ki az adatlapodat, hogy elérhessen bármelyikünk, ha gurulni hívna...
megint szigorítanak a kresszen...
http://www.boon.hu/szigorodo-b...
? erről még nem hallottam..
Ezért kell a kiszemelt márkából méretet próbálni!
De Shoei-hez vehetsz arcpárnát,ami vastagabb,és akkor kicsivel jobb a helyzet.