Iigen,igen, Be kell menni és rákérdezni,vagy telefon. Persze az egyszerűbb. Van egy d.e. turnus,meg egyy déltől induló (elvileg) D.e. 9-10 között,meg déltől. Mostanában voltam 2x 2 motorral,elsőnek vártam 3 órát,másodszorra csak kevesebbet. Bejelented neki,mondasz egy nevet,és nagyjából ennyi. Én is telefonáltam. Ált.-ban 11-ig oda kell érni Hiába leszel ott 11-re,várhatsz délig,mint én
Azért világításod is legyen,meg lehessen látni azokat a számokat. (motor,alváz + a táblát)
Naa,ez az,tettem egy kisebb túrát ma. Tempós a masina,majdnem mindenki lehúzódott amikor mentem mögötte (nem a tempóm miatt). Észrevettek,figyeltek. 130 km 7 literrel,kis pörgetéssel,ilyesmi. Ja,vettem füldugót is,csak nem használtam Pedig milyen szép a színe. 90 felett már fütyül a bukóm,vagy mit csinál.. Nem volt túl sok motoros útközben.
Nekem nem mondták, h valamelyik napon nem lenne vizsgáztatás, de lehet, h csak pont jó napra akartam bejelentkezni. De Először 8ra mondták, utána meg 9re... végül pedig délutánig álltunk, és csak vártunk...
Nezelodj,aztan ha talaltal valamit szolj,itt vagyok a Salzburgi Louistol nem messze,ha kell megveszem neked es elviszem.juli elejen megyek haza miskolcra.
Már hiányoltalak májsztró. Mikor tudjuk megejteni ezt az irányjelző-kontra-Rometblokk cserét? Ja, és hol? Nem volna hátrányos, ha valami köztes helyen bótolnánk le. De, ha nem hozod feljebb, jobb híján le is megyek érte Göncre...
Üdv köreinkben.
Sajna, ez a csapat nem kimondottan a közös gurulásokról szól, tisztelet a kivételnek, de sokat segíthetünk egymásnak,akár az élet más területein is, és ez egy jó dolog. Ha tényleg társakat keresel, akkor töltsd ki az adatlapodat, hogy elérhessen bármelyikünk, ha gurulni hívna...
Azért világításod is legyen,meg lehessen látni azokat a számokat. (motor,alváz + a táblát)
Naa,ez az,tettem egy kisebb túrát ma. Tempós a masina,majdnem mindenki lehúzódott amikor mentem mögötte (nem a tempóm miatt). Észrevettek,figyeltek. 130 km 7 literrel,kis pörgetéssel,ilyesmi. Ja,vettem füldugót is,csak nem használtam Pedig milyen szép a színe. 90 felett már fütyül a bukóm,vagy mit csinál.. Nem volt túl sok motoros útközben.