ezt nem értem ,de nem rossz(ha igaz). most találtam a grande motor oldalán:
"Julius 1.-től a forgalomba helyezéseknél nem kell SZÁRMAZÁS ELLENÖRZÉS és EREDET VIZSGA. Egyből műszaki és a többi. 3-4 nap és a forgalomba helyezés kész. Ennek költsége: 60eft__"_
én sisakot nem vennék onlájn,mert ha nem jó? nekem volt olyan ami jó volt ,de (úgyanabban a méretben) más márka kicsi volt.
speciel a shoei + nagy lett(kitágult) és nem akar össze húzódni,))pedig már a timsón is gondolkodtam)))
exo 1000..az fasza bukó, minap nézegettem a superzone-ba persze nem kell mert nekem van szintén fasza nolan n85 de azok a scorpionok is nagyon tetszetősek
Ja.ha tudod a fejed meretet akkor meg lehet igy is venni oinline.
en a Louisnal a csajomnak 129eu-ert vettem exo-1000-et .most is vannak jo sisakok olcson.
Adee: Így igaz. Mondjuk a plexi nem túl olcsó. Meg a sisak se.
körfa:
Néztem FC MOTO-t meg megnézem majd a Louis-t is. Fc Moto Köln mellett van,ott voltak akcióban ezek a raktáron maradt dolgok,de nincs belőle méret.
A méret miatt meg jó lenne felpróbálni,mielőtt megrendelem online. Ez is teljesen igaz. Ha minden igaz 59-es a fejem (szemöldök felett mérve),úgyhogy M-es kellene. Persze használat közben fog tágulni..
Kár érte.. Néha ki lehetne nyitni résnyire,ha párásodik.. Nem baj,legalább minőségi Látom már HQ1-et se forgalmaznak. Pedig az se volt semmi sisak. Néztem,de még használtan se volt 50 alatt
Na jó,kipróbálom a mostanit egy hosszabb úton,aztán meglássuk
Úú,az necces. Meg a bogarak.. Azt nem lehet állítani a plexin,hogy úgy maradjon? Nekem most nagy a sisakom,szóval.. Ennél biztos csendesebb. Vagy nem tudom De érdekes,mert régóta megvan ez a sisak..,eddig nem volt gond,de mégis jobb lenne valami biztonságosabb.
(az itthoni ár 2/3-ából meg is lehetne )
A zaj az ebben is nagy bár ezek után nem tudom mi számít nagynak, előtte marushin volt, abban is ekkora volt. Plexije nem párásodik a antipára rétegnek köszönhetően, bár lehet h nekem már sikerült lemosni róla: megoldás én nem közlekedek vele télen. Ami zavar: nem lehet a plexit pár centire nyitva hagyni, csak kb félig, de akkor nagyon bántja a szemem a szél.
Hogymondjam.. Inkább támogatom az amerikai piacot. És mi a véleményed a sityakról? Kawából nekem csak az LS2 ragadt meg. De csak nézelődtem,semmi konkrétum. Igazából még mindig nem akarok bukót,de hátha összejön. Tudom,hogy nem gyártanak már FG14-et Legalább 3 éves.. Németeknél találtam 100€-ért,de nincs méret..
Szóval zaj? Pára? (boncteremben olvasgattam kicsit,de az az FG14 volt)
Kaszás: Shoei-t majd az elkövetkező 10 évben De akkor kettőt is
Fg 14 már csak készleten lehet, nem gyártanak egy ideje, az FG15-ök olyan 60-tól kezdődnek, fényezéstől függően ez csak drágább lehet. Van HJC.hu oldal azon vannak árak. Elvileg a Kawában forgalmaztak HJC-ket nem tudom még kapcsolatban állnak-e. A múltkor láttam még egy HJC sityakot az apriliában, ha már ott jársz esetleg megnézheted.
"Julius 1.-től a forgalomba helyezéseknél nem kell SZÁRMAZÁS ELLENÖRZÉS és EREDET VIZSGA. Egyből műszaki és a többi. 3-4 nap és a forgalomba helyezés kész. Ennek költsége: 60eft__"_