Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nem értem ,de nem rossz(ha igaz). most találtam a grande motor oldalán:

"Julius 1.-től a forgalomba helyezéseknél nem kell SZÁRMAZÁS ELLENÖRZÉS és EREDET VIZSGA. Egyből műszaki és a többi. 3-4 nap és a forgalomba helyezés kész. Ennek költsége: 60eft__"_
Ez mind szép és jó, de a magyar közlekedési morált és kultúrát ismerve akkora koccanások, anyázások lennének, hogy öröm volna nézni

SAJÓSZENTPÉTER?
AKKOR:
http://www.boon.hu/rablogyilko...
Team show-n .....
én sisakot nem vennék onlájn,mert ha nem jó? nekem volt olyan ami jó volt ,de (úgyanabban a méretben) más márka kicsi volt.
speciel a shoei + nagy lett(kitágult) és nem akar össze húzódni,))pedig már a timsón is gondolkodtam)))
Sziasztok !

FC-n nézegettem a Bandit kupakokat, köztük is az XXR Classic tetszik.
Van valakinek tapasztalata a sityakkal ?

Üdv.
Ja,az tényleg jó ár,meg jó sisak. Ott a normálisabb sisakok most 200€-tól vannak.
Ja, ja !
De nem ugrik be ki lehetsz.
Ismerjük egymást ?
exo 1000..az fasza bukó, minap nézegettem a superzone-ba persze nem kell mert nekem van szintén fasza nolan n85 de azok a scorpionok is nagyon tetszetősek
Ja.ha tudod a fejed meretet akkor meg lehet igy is venni oinline.
en a Louisnal a csajomnak 129eu-ert vettem exo-1000-et .most is vannak jo sisakok olcson.
Üdv! Látom Falumbéli vagy!
Üdv. Mindenkinek !

Szívesen csatlakoznék egy csapathoz, ha valahonnan hiányzik egy emberke, szóljatok!
Széles Utat !
Adee: Így igaz. Mondjuk a plexi nem túl olcsó. Meg a sisak se.

körfa:
Néztem FC MOTO-t meg megnézem majd a Louis-t is. Fc Moto Köln mellett van,ott voltak akcióban ezek a raktáron maradt dolgok,de nincs belőle méret.
A méret miatt meg jó lenne felpróbálni,mielőtt megrendelem online. Ez is teljesen igaz. Ha minden igaz 59-es a fejem (szemöldök felett mérve),úgyhogy M-es kellene. Persze használat közben fog tágulni..
Nezz fel a Louisra,vannak jo akciok sisakokban.megeri.csak tudd a pontos mereted ha oinline is nezegetsz.
Nekem az is szempont volt sisakválasztásnál, hogy ha veszek hozzá színezett plexit, ne kerüljön egy középkategóriás sisak árába.
Kár érte.. Néha ki lehetne nyitni résnyire,ha párásodik.. Nem baj,legalább minőségi Látom már HQ1-et se forgalmaznak. Pedig az se volt semmi sisak. Néztem,de még használtan se volt 50 alatt
Na jó,kipróbálom a mostanit egy hosszabb úton,aztán meglássuk
Nem lehet állítani. Városban pedig hiányzik, mert ha lehajtom olyan bezártság érzetem van, ha kinyitom meg nagyon fel van nyitódva.
Úú,az necces. Meg a bogarak.. Azt nem lehet állítani a plexin,hogy úgy maradjon? Nekem most nagy a sisakom,szóval.. Ennél biztos csendesebb. Vagy nem tudom De érdekes,mert régóta megvan ez a sisak..,eddig nem volt gond,de mégis jobb lenne valami biztonságosabb.
(az itthoni ár 2/3-ából meg is lehetne )
A zaj az ebben is nagy bár ezek után nem tudom mi számít nagynak, előtte marushin volt, abban is ekkora volt. Plexije nem párásodik a antipára rétegnek köszönhetően, bár lehet h nekem már sikerült lemosni róla: megoldás én nem közlekedek vele télen. Ami zavar: nem lehet a plexit pár centire nyitva hagyni, csak kb félig, de akkor nagyon bántja a szemem a szél.
Hogymondjam.. Inkább támogatom az amerikai piacot. És mi a véleményed a sityakról? Kawából nekem csak az LS2 ragadt meg. De csak nézelődtem,semmi konkrétum. Igazából még mindig nem akarok bukót,de hátha összejön. Tudom,hogy nem gyártanak már FG14-et Legalább 3 éves.. Németeknél találtam 100€-ért,de nincs méret..
Szóval zaj? Pára? (boncteremben olvasgattam kicsit,de az az FG14 volt)

Kaszás: Shoei-t majd az elkövetkező 10 évben De akkor kettőt is
nekem + SHOEI
Ja és nekem Fg15-van.
Fg 14 már csak készleten lehet, nem gyártanak egy ideje, az FG15-ök olyan 60-tól kezdődnek, fényezéstől függően ez csak drágább lehet. Van HJC.hu oldal azon vannak árak. Elvileg a Kawában forgalmaztak HJC-ket nem tudom még kapcsolatban állnak-e. A múltkor láttam még egy HJC sityakot az apriliában, ha már ott jársz esetleg megnézheted.
Én nem ismerem.. HJC FG15-nek 5 csillagos a töréstesztje.