Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi ,de ezek a bu i reklámok...
http://www.boon.hu/miskolc/mot...
Stílusos
basszus erre nem is gondoltam...köszi
ez jönne helyette :
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

vélemény?
Esetleg a joghurtospoharad alkatrészei nem mocorognak egymáson?
Műanyagmotoroknál főleg amik már láttak ezt-azt nem túl passzentosak az illesztések és könnyen elmozdulhatnak az elemek nyöszörgő hangot hallatva. Sok mindent nem tehetsz ellene, max az illeszkedő felületekre teszel fekete bandázsszalagot vagy más, egyoldalon ragasztós, másik oldalán szövetes ragasztócsíkot hogy mozgáskor ne jöjjön elő a hang.
Jobb reggelt!
Ma láttam egy motorosbaleset végkifejletét.
Harsány felől érkezett a TTL-es nagy kanyarba egy fekete Buell és utána az alsó bekötőútról pedig eléfordult egy F-As(z)tra a záróvonal ellenére. A rendőrök már helyszíneltek, motor a másik oldalon állt a szalagkorlátnál sztenderen de motorost nem nagyon láttam.
Ismeri valaki a tulajt? Tud róla hogy mi lett vele? Nagyon durva sérülés sem az autón sem a motoron nem volt látható.
az oldalon fenn van egy kis ablak "eseménynaptár"
Hali, srácok kéne egy kis segítség. van egy cbr600f (1996) gépem. most lett felújítva,de valami nyekereg az elejében ( sárvédő környékén ) .olyan mint ha két műanyag nyikorogna egymáson ,de nem látok semmit. ezt főleg kanyarodáskor és toáskor hallom. új fékbetétek, új tárcsák, vannak rajta. de már előtte is csinálta....
Szevasztok.motoros tali lesz valahol hetvegen,nem tudjatok?valaki megy valamerre?
hacsak nem egyedi rendszámot kértetek....
pl:szandra1
ismernek ,mert annak idelyén volt egy kis hírem))nekem is ,meg egy felfüggesztett ... csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés...
Az uj rendszám ott van a polcon, csak le kell venni.
Legalább ismerni fognak
igen...multkor is megkalapált két 8.-os retket...én + nem győzők bejárni a sulijába...
És hiába nem tudja a szabályt,rá is vonatkozik Mert ugye a nem tudás nem mentesít..
Szandra! Mondd meg Szőkének, hogy ha 70-nel száguldozik a bringájával, még, ha sisakkal is, akkor is 20-szal lépte túl a bringára vonatkozó megengedettet. Beszarás...
mondtam már hogy vettem egy BMX-et fogok tekerni én is
Akkor tud magára vigyázni
Az elektromos biciklire miért nem kell sisak ?
Az én kicsi lányom ( 12 éves 165 cm 67 kg 41 láb))) zsófia ,ő a zsófikáért ől...
5 éves kora óta aikidózik.))
Itt a piros vonatkozik erre.
Nem fog :) Túl messze van