jajj de nagyon majd meg haltam már (Hollóstetőn voltam, tovább nem bírtam, mert úgy fáj az a nyomorék térdem, h a végén már a könnyem is folyt :/ )
Hazafelé meg meg kellett állni Alsóhámornál útjavítás miatt, és ahogy visszaültem, átemeltem a lábam, begörcsölt a combom Jóvóóót
De bazijó a Bükk!
Ellenőrök járnak arra? Már vagy 10 éve tervezem, hogy előszedem gyerekkori horgászcuccaim, és el kéne menni kicsit a természetbe. De annyira nincs időm, hogy pénzt is áldozzak rá, pláne hogy mindig csak tervezem :).
Meg mondjuk a Moltranszosok, akiket a főnökük nem enged 76-nál gyorsabban menni, mert bünti.........Azé a többség megy annyival amenyit a limiter enged. Az előzés meg engem eddig sem zavart, ez az állapot sem veszélytelenebb. A románok meg amugyis szarnak rá, ma is előzött az M3-on vagy kettő.
Ez haver ,így van 80 a megengedett, ugyannaz mint a thg.
előzni tilos? hát igen van előnye is .
lehet seperni, visszont , ha én is thg megyek, akkor copok,ha valaki 68 megy. mert a kresz megengedi neki,hogy a pályán haladjon ( saját erőbből 60km/h tud ) . s van suzukis is aki annyival megy mert ,őt nem lehet meg előzni !
Erre nem tudok mit mondani....Én 23 éve már igy tanultam....De itthon még fellelhető a legfrissebbek mellett jónéhány 10-15 éves Kresz könyv, midben az van, hogy gépjárműből és hozzákapcsolt pótkocsival autópályán 80, egyéb uton 70, lakott területen 50.
Anno amíg buszoztam, jártam kresz versenyere, azóta is megmaradt jószokásnak a kresz szabályok aktualizálása. Nem egyszer mentett már meg büntetéstől - a rendőrök többsége sincs tisztába vele.
Minimum 6 trafit szúrtunk ki, és még akkor lehet, hogy nem is láttuk mindet. Ma említették Dunavarsányban, hogy valami áruház előtt kiállított rallyeautókra rakták fel ezeket a nagy szúrófény lámpákat, és mit ád Isten,,, nem trafi termett bennük... Hát a kurva anyjukat már csakugyan! (bocsesz) Tisztára vadásznak itt már a népre... Köcsögök!
Azért nem egy kamion lépett túl rajtunk. pedig nekik sem nagyon lehetne púposkodniuk, egy ideje előzniük meg végképp. (6-22-ig) Szóval nem mindenhez vagyok hülye a kreszben, de ez a futózás téma annyira nem érintett eddig.
Itt sem az volt a probléma, hogy mondjuk vízzel kellene hűteni a kerékcsapágyat 150-nél, hanem az, hogy mi újság ezzel a "szabállyal". Ettől nem lettem okosabb...
Ez nem ujszerű.....Mindig is igy volt. Aztán csodálkoznak az emberek, hogy megbüntetik őket. Pedig csak a Kreszt kellene nagyvonalakban ismerni.......A szgk+utánfutó járműszerelvénynek minősül - ezér 80.
Ma én is dunántúlon voltam, én is futóval, fél tonna teherautó alkatrésszel megrakva, de azért hál Isten egyben haza értünk. (780 km... ráment az egész nap) Apropó! Tud valaki valami olyan új kreszmódosításról, hogy futót csak max 80-nal lehet húzni? Mert ezt az iszonyat távot így, 80+ szal szenvedtük végig, haver azt mondta, előzőleg megvágták az apját, pályán 103-mal, mert hogy állítólag nem oly rég van ez a 80-as szopatás. .
Hazafelé meg meg kellett állni Alsóhámornál útjavítás miatt, és ahogy visszaültem, átemeltem a lábam, begörcsölt a combom Jóvóóót
De bazijó a Bükk!
előzni tilos? hát igen van előnye is .
lehet seperni, visszont , ha én is thg megyek, akkor copok,ha valaki 68 megy. mert a kresz megengedi neki,hogy a pályán haladjon ( saját erőbből 60km/h tud ) . s van suzukis is aki annyival megy mert ,őt nem lehet meg előzni !
Anno amíg buszoztam, jártam kresz versenyere, azóta is megmaradt jószokásnak a kresz szabályok aktualizálása. Nem egyszer mentett már meg büntetéstől - a rendőrök többsége sincs tisztába vele.