nem a fenét.. főhe van.. Főiskolai HEtek... vettük 6 üveg vodkát hogy legyen közösen megy az ivászat, nem sajnálom én,, a páleszt is osztogatom a haveroknak pedig kurvadrága..
Namost én olyat láttam,hogy félig lehúzódott a kaminyon a leállóba,a másik meg kielőzte úgy,hogy nem jött át a másik sávba.
Persze attól függ,honnan nézed.Teljesen szabályos,mert nem jött át a belsőbe
NEMSZANDI!
Megvan a héten az tuti, nekem hamarabb nem kell, hétfőn elkezdem, anya majd intézi a többit, én Debben leszek, mire hazaérek, megvan a rendszám. Péntekre legkésőbb meg is lett volna.
Ha 2 napnál tovább húzzák.. Valamit felgyújtok Így is utálom ezt a bürokráciát.. Elvileg nekem secperc alatt átfut a műszakin Új rendszámot mennyi idő alatt csinálnak? Bár már olyat is hallottam,hogy pesten pár nap alatt megvan a forgalomba helyezés. De ha valaki tud segíteni Szandinak vagy nekem soron kívüli ügyintézésben..
Ma olyannal is találkoztam, hogy ilyen szivacs szállító szerelvény(keskeny, magas, ultrakönnyű)lehúzódott leállóba, hogy a "gyorsabb" kamion el tudjon tiplizni mellette. Lehet, hogy nem túl szabályos, de a segítő szándékot mindig is díjaztam, főleg ebben az elemberietlenedett világban. Én azt mondom, nem az előzést kellett volna betiltani (lásd 15-ös konvojok egy tapló mögött) inkább valamilyen módon a több km-en tartóakat kellett volna komolyan megtorolni, és talán kihaltak volna maguktól kellő visszatartó erő láttán...
Én a kpm-be fogom vinni,ha már meglesz a mocc Aztán adó és pénzügyőrség,aztán okmányiroda,aztán gyógyszertár nyugtatóért,aztán.. Ha minden meglesz,mármint minden papír,akkor teletankolom az ósönnél,aztán fel az ingyenes pályaszakaszra,és elleszek ott
Nesze. Másnak sose accc csak hencegsz, h mennyit iszol
ha senyózok mondom neki ZSUZSÍÍÍ EEEEE
Erre ő: ANYÁD ZSUZSI ... (mert ez igaz )
.
.
megitt
am 7 vodkát
FŐHE
SE
nekedse
Persze attól függ,honnan nézed.Teljesen szabályos,mert nem jött át a belsőbe
Megvan a héten az tuti, nekem hamarabb nem kell, hétfőn elkezdem, anya majd intézi a többit, én Debben leszek, mire hazaérek, megvan a rendszám. Péntekre legkésőbb meg is lett volna.
Meglett volna amúgy, már le volt beszélve minden, hétvégén motoroztam volna. Mindegy, hagyjuk, így jártam.