Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vagy tényleg tetszik vagy nagyon szar. Nem bírom eldönteni.
http://www.mon.hu/23-perc-alat...
180 euro?nálunk + fejbe lőnének.....
migiri
És most azt hiszitek, hogy úgy születtem meg, hogy közben vért hánytam..., pedig nem és még a gyermekkoromban is mindent megkaptam, biciklit meg motort meg minden, példának itt van ez a kellemes videó:
http://youtu.be/fnfu3lf3rF0
Amúgy jó éjszakát mindenkinek!
hajhh....
Jah Henriket se hadjuk ki a sorból, neki is maradjon egy pózna, mint ahogyan sok más médiacelebünknek is!
Azért végig éreztette Henrik a felsőbbrendűségét és hogy most jól megmondja a kamerának! Én is szövegelek egy csomót..., meg próbáltal én politikai úton is még anno jobbikosként eltöltött éveimben...., de mikor meghalottam, hogy Szögi Lajost le akarták fejezni egy ásóval a lányit megerőszakolni, az utolsó magyar embert megölték Sajóvárkonyba, nem 1-2 lány ismerősömet akarták megtámadni, mikor nem volt melette senki....
Itt már régen ki kellet volna használni a villanypóznákat és az ilyen Fletókat meg Horn-okat meg még lehetne sorolni ki kellet volna akasztani a Dunai rakparta és egy erős nemzeti érzelmű szociális alapú társadalmi diktatúrát megalkotni(ez elég burkolt, de érthető)

Amúgy túdom mindenki fosik a témától, mert a zsidó libsi média folyamatosan sulykolja, hogy bűnösök vagyunk, de azért vannak jó kis könyvek:
Szálasi F.: A CÉL
Prohászka Otokár: Az én Antiszemitizmusom
Marschalkó Lajos: Országhódítók
Az utsó nagyon tanulságos, mert ez teljesen objektíven csak tényeket tár fel.
húúúdejó ez a láncspréé
univerzális ember
Mostanában már még jelölöm is a kivágandókat, mert ezt a jelenlegi erdőt szemre (tapasztalatból) kell vágni, és, ha az embereimre bíznám, tarvágást csinálnának. Szóval innen, míg a vevőnél le nincs pakolva, mindent...
de te vágod is meg szállítod is?
Most már tudod, mért csak két ilyen foscsomó motorom van egy normális helyett.
nekem van elő
Ha tud valaki jó állapotú kifejezetten defektes, ezáltal olcsó 120-as első, illeteve 180-as hátsó gumit, ne fogja vissza magát!
Korrekt fazon, személyesen ismerem!
nagyon szívesen.
na ez nem jó... együttérzek.
Köszi szépen amúgy mégegyszer a számot...., és még végül az is kiderült, hogy karbiszívócsonkos a csorikám, amit tudtam csak nem sejtettem(ez valszínű az ára miat is van, de mostmár nincs mit tenni, venni kell majd).
Ami tök jó, mert ha gumit is veszek, akkor jó a motor, már csak motorozni nem fogok!
nagyon ! utána kötöd a ciberém után és elhúzla pestig + vissza
egy BMX-nemtudom mennyire jó pár száz kilométer megtételére
Ollé.... :D Akkor ha más nem majd összetekerünk ecccer
Nagyon helyes. Biztos keménykedtek.
Érdekes leírás, nem igazán sikerült belőle kihámozni hogy mi az apja faszát akart írni a hülyéje. Két dolog lehetett az alapján ahogy a járművek álltak. Az Opel jött az alsó bekötőn és a záróvonal ellenére balra akart fordulni (a kerekek és az autó iránya erre utált) a motoros meg jött lefelé a külső sávban a védett úton és elément az Astra. Vagy. Mindketten jöttek az alsó bekötőúton, a Buellel meg el akart férni mellette (szabálytalanul), de az Asra nem jobbra kanyarodott ahogy a Buelles számolta hanem a záróvonal ellenére balra és nem nagyon kukkolta a tükrét, nem számolva rá hogy valaki el akar mellette menni) a motoros meg nem tudott hova menekedni és az autó fellökte.