És most azt hiszitek, hogy úgy születtem meg, hogy közben vért hánytam..., pedig nem és még a gyermekkoromban is mindent megkaptam, biciklit meg motort meg minden, példának itt van ez a kellemes videó: http://youtu.be/fnfu3lf3rF0
Amúgy jó éjszakát mindenkinek!
Azért végig éreztette Henrik a felsőbbrendűségét és hogy most jól megmondja a kamerának! Én is szövegelek egy csomót..., meg próbáltal én politikai úton is még anno jobbikosként eltöltött éveimben...., de mikor meghalottam, hogy Szögi Lajost le akarták fejezni egy ásóval a lányit megerőszakolni, az utolsó magyar embert megölték Sajóvárkonyba, nem 1-2 lány ismerősömet akarták megtámadni, mikor nem volt melette senki....
Itt már régen ki kellet volna használni a villanypóznákat és az ilyen Fletókat meg Horn-okat meg még lehetne sorolni ki kellet volna akasztani a Dunai rakparta és egy erős nemzeti érzelmű szociális alapú társadalmi diktatúrát megalkotni(ez elég burkolt, de érthető)
Amúgy túdom mindenki fosik a témától, mert a zsidó libsi média folyamatosan sulykolja, hogy bűnösök vagyunk, de azért vannak jó kis könyvek:
Szálasi F.: A CÉL
Prohászka Otokár: Az én Antiszemitizmusom
Marschalkó Lajos: Országhódítók
Az utsó nagyon tanulságos, mert ez teljesen objektíven csak tényeket tár fel.
Mostanában már még jelölöm is a kivágandókat, mert ezt a jelenlegi erdőt szemre (tapasztalatból) kell vágni, és, ha az embereimre bíznám, tarvágást csinálnának. Szóval innen, míg a vevőnél le nincs pakolva, mindent...
Köszi szépen amúgy mégegyszer a számot...., és még végül az is kiderült, hogy karbiszívócsonkos a csorikám, amit tudtam csak nem sejtettem(ez valszínű az ára miat is van, de mostmár nincs mit tenni, venni kell majd).
Ami tök jó, mert ha gumit is veszek, akkor jó a motor, már csak motorozni nem fogok!
Érdekes leírás, nem igazán sikerült belőle kihámozni hogy mi az apja faszát akart írni a hülyéje. Két dolog lehetett az alapján ahogy a járművek álltak. Az Opel jött az alsó bekötőn és a záróvonal ellenére balra akart fordulni (a kerekek és az autó iránya erre utált) a motoros meg jött lefelé a külső sávban a védett úton és elément az Astra. Vagy. Mindketten jöttek az alsó bekötőúton, a Buellel meg el akart férni mellette (szabálytalanul), de az Asra nem jobbra kanyarodott ahogy a Buelles számolta hanem a záróvonal ellenére balra és nem nagyon kukkolta a tükrét, nem számolva rá hogy valaki el akar mellette menni) a motoros meg nem tudott hova menekedni és az autó fellökte.
180 euro?nálunk + fejbe lőnének.....
http://youtu.be/fnfu3lf3rF0
Amúgy jó éjszakát mindenkinek!
Itt már régen ki kellet volna használni a villanypóznákat és az ilyen Fletókat meg Horn-okat meg még lehetne sorolni ki kellet volna akasztani a Dunai rakparta és egy erős nemzeti érzelmű szociális alapú társadalmi diktatúrát megalkotni(ez elég burkolt, de érthető)
Amúgy túdom mindenki fosik a témától, mert a zsidó libsi média folyamatosan sulykolja, hogy bűnösök vagyunk, de azért vannak jó kis könyvek:
Szálasi F.: A CÉL
Prohászka Otokár: Az én Antiszemitizmusom
Marschalkó Lajos: Országhódítók
Az utsó nagyon tanulságos, mert ez teljesen objektíven csak tényeket tár fel.
na ez nem jó... együttérzek.
Ami tök jó, mert ha gumit is veszek, akkor jó a motor, már csak motorozni nem fogok!